akym stylom tankujete? na pevnu sumu alebo pocet litrov?
Moderátor: Moderators
-
BAJO1977
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 mPershing: ja ju pouzivam, ale obavam sa, ze sa to neda nijako vyexportovat a ze budes musiet asi rucne kazdu jednu spotrebu pridat do noveho mobilu... (alebo nechat tak, podla toho, ci si dostatocny maniak) MOZNO ak by sa dali aplikacie posielat, tak ak by si tu svoju poslal resp. premiestnil do noveho mobilu, mozno by sa preniesli aj udaje...
U mna by to tiez chcelo novy mobil, ten moj terajsi velarocny SE T630i uz nestiha tu spotrebu ratat, je to hrozne pomale... kym prida tankovanie, trva to aj 5 minut... cim viac tankovani mam, tym dlhsie to rata... ale to je OT, sorry.
U mna by to tiez chcelo novy mobil, ten moj terajsi velarocny SE T630i uz nestiha tu spotrebu ratat, je to hrozne pomale... kym prida tankovanie, trva to aj 5 minut... cim viac tankovani mam, tym dlhsie to rata... ale to je OT, sorry.
-
DracikVTH
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
doplna, ale len tak od oka. len ked idem na nejaku dlhu trasu, tak sa tam snazim natlacit co najviac, inak sa mi s tym nechce babrat. sumu nezaokruhlujem, lebo vacsinou platim kartou.
ja mam v papieroch 8,5 L nadrz, ale zatial sa mi nepodarilo natlacit viac ako 7,5 a to som uz mal rucicku pod cervenym polom
ja mam v papieroch 8,5 L nadrz, ale zatial sa mi nepodarilo natlacit viac ako 7,5 a to som uz mal rucicku pod cervenym polom
podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ja jazdim tiez az na doraz cervenej, niekedy ked neviem, ci mi vida benzin, tak otvorim nadrz a mrknem, ze ci tam este nieco zblnka alebo ci jazdim uz na vypary
kazdopadne tankujem do plna, aj do hrdla a tiez sa snazim vytlacit vzduch z nadrze pohompanim skutra na stojane .. maximum som platil nieco okolo 150sk, tak mi to pride ako komfort
bolo by mi trapne tankovat za 50sk 
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ked mam doma v bandaske co tato donese do kosacky 20litrov tak zatial pohoda
, horsie ked mi powie tata ze mam ist kosit
ale na cerpacku vacinou chodim tak, ze aj ked by mi to vydrzalo ale necem pokusat to co sa mi stalo s motorkou niekolko krat ( so scootom raz ale to bolo na dedine takze som tak daleko netlacil
) ale berem vzdy tak do 5l nieco mozno viac, Vzdy kolko sa vojde, nadrz akoze 6.5l
, papa to celkom slusne, ale vzdy mam slize pri sebe, tak DOPLNA
jak sa da az sa skoro vylieva

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
raz som uz platil aj len nejakych 25 korun... ale necitil som sa trapne, skor to mohol predavac brat ako recesiu z mojej strany...wilili napísal:...
no a cena ani nehovorim normalne sa hanbim platit
(aj ked nemohol vediet, ze doma som si vylial do nadrze vsetok benzin z bandasky, ale na plnu nadrz to nestacilo, tak som ten necely 3/4 litrik musel dopucit na pumpe, preto tolko malo)
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No ja mam dojazd, podla mojich statistik cca 240-250km.
Vzdy ked natankujem, tak nulujem denne pocitadlo a ked tam mam cca 200km nabehane, tak dam benzinku a davam doplna.
Vynimka je spolocne vyjazdy, kedy sa viac menej drzim pravidla, ze ked sa tankuje, tankuje kazdy. teda vtedy aj ked este pol nadrze mam, natankujem doplna, aby sa potom kvoli mne nemuselo zastavovat...
A snazim sa tankovat vzdy na inej benzinke, pravidelne striedam Shell, Jet, Slovnaft a OMV, tieto mam po ceste... ze vraj kazdy ma troska iny benzin a vraj pre motor to je dobre, ked sa meni. Neviem co je na tom pravda, ale je mi jedno, na ktoru odbocim, tak v ramci zmeny chodim raz tam a raz inam...
Rozdiel v jazde som este nezbadal, kvoli benzinu...
Vzdy ked natankujem, tak nulujem denne pocitadlo a ked tam mam cca 200km nabehane, tak dam benzinku a davam doplna.
Vynimka je spolocne vyjazdy, kedy sa viac menej drzim pravidla, ze ked sa tankuje, tankuje kazdy. teda vtedy aj ked este pol nadrze mam, natankujem doplna, aby sa potom kvoli mne nemuselo zastavovat...
A snazim sa tankovat vzdy na inej benzinke, pravidelne striedam Shell, Jet, Slovnaft a OMV, tieto mam po ceste... ze vraj kazdy ma troska iny benzin a vraj pre motor to je dobre, ked sa meni. Neviem co je na tom pravda, ale je mi jedno, na ktoru odbocim, tak v ramci zmeny chodim raz tam a raz inam...
Rozdiel v jazde som este nezbadal, kvoli benzinu...