ale ajtak na 50tku ak mas v technicaku nad 45km/h tak musis mat aj vybavu ted aj lekarnickuDomco napísal:jajj sorry Vlady, to som si fakt nevsimol ..pardon ,tak teda mas uplnu pravdu
STK
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nejde o 3 kila ..ide o to ze tem sa treba ... 2 hodiny a cakatmPershing napísal:plexak: konecne nieco prakticke k teme
Drsnak: tvoja standardna odpoved, ako pisal Jean - das 24 litrov za pomaleho skutra, ale 300 sa ti za stk zda vela...
mozno pojdem jak sa mi bude chcet

podpis som si este nenastavil
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
sa mi zda ze STK na moto je 250 klamal by som enrobi som len som sa informoval ale uz davnejsie
jasne zaplatis a potom ides na STK a ak neprejdes prides znovu a uz to mas zaplatene ak ta to tak sere vyskusaj sa dohodnut stym co ti to bude robit daj mu 200 ci to pomoze alebo nie ak by pindal STK zalezi len na clovekovi co ti to robi ci prejdes mozno jeden ta nepusti a kolega bez poblemov
jasne zaplatis a potom ides na STK a ak neprejdes prides znovu a uz to mas zaplatene ak ta to tak sere vyskusaj sa dohodnut stym co ti to bude robit daj mu 200 ci to pomoze alebo nie ak by pindal STK zalezi len na clovekovi co ti to robi ci prejdes mozno jeden ta nepusti a kolega bez poblemov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
JohnyV........ počul som aj také že dakto neprešiel cez STK na velkej moto a samozrejme potom nedostal TP a bez TP nemohol ani ísť domov.... takže si šuhajko požičal vozík aby si moto mohol odviezť domov....Ak natrafíš na technika čo nemá rád scootre tak kludne sa to môže tak stať aj Tebe ...lebo to je dosť vážne ten výfuk.... to nieje že prdla mi žiarovka akurát teraz na križovatke pred STKčkou..ten ladený výfuk možno aj neukecáš...a hlavne je to na ňom vyrazené že nieje určený na cestu....Ak neprejdeš na prvý raz, a závada je vážna (nebrzdí alebo že vážne zmeny oproti schválenému stavu, kolesá brzdy a pod) tak Ti asi pravdepodobne zoberú TP a možno aj EČ .... ak je to závada lahká tak máš opakovanú STK za nejaký malý poplatok....Aspoň volakedy to tak bolo s autami...ešte keď som mal starú š100vku tak som tiež raz neprešiel kvôli pneu a parkovacej brzde... mi dali dočasný papier na prepravu auta do garage a nazad za účelom odstránenia závad.... Ako je to teraz netuším lebo auto mám v porádku a zo scootrom som ešte nebol. Ale švagor bol a vravel že v pohode ....brzdí svieti ....je to OK.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

VLADY diki za reakciu ,ale este ma napadla jedna posledna vec ... mne prepadla STK 21.07. a ak dojdem na kontrolu zrejme az v auguste tak nebude s tym ziaden problem ? Alebo ma zastavia policajti prave ked tam pojdem ... staci im oznamit ze prave idem na STK alebo by sa mala STK vybavit este pred ukoncenim lehoty ?
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hej das im cestne prehlasnie ze prave ides na stkJohnyV napísal:VLADY diki za reakciu ,ale este ma napadla jedna posledna vec ... mne prepadla STK 21.07. a ak dojdem na kontrolu zrejme az v auguste tak nebude s tym ziaden problem ? Alebo ma zastavia policajti prave ked tam pojdem ... staci im oznamit ze prave idem na STK alebo by sa mala STK vybavit este pred ukoncenim lehoty ?

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ja som kupil moju Aprilku, ked este neboli 4 roky od jej prvej evidencie... a potreboval som ju prepisat (z ineho okresu), ale problem bol v tom, ze sucastou motorky napodiv nebola povinna vybava... a navyse som nevedel, ci ma byt pred prepisom uz urobena STK, alebo moze aj potom... kym som si to zistil, uplynula doba tych 4 rokov, takze som uz STK potreboval. Problemom vsak bolo zohnat tie ziarovky, najma H11 (neskor som kupil snad jedinu ziarovku na predajni v celom presovskom kraji...
)
Vec sa vyvrbila tak, ze som si zistil, ze pri prepise in STK netreba... takze som to bol prepisat a ked som si zohnal ziarovky, isiel som na STK. Ale co som vlastne chcel napisat: ak by Ta stopli policajti, a Ty by si siel na STK, tak bud slusny a povedz im, ze tam ides... myslim, ze by Ta pustili dalej. A na STK asi nekontroluju, ci si uz po lehote, alebo nie, lebo ja som uz po lehote bol, a nic nevraveli...
A na STK sa u vacsich masin kontroluju udaje z TP (mne kontroloval okrem ineho aj rozmery pneumatik, a samozrejme si vsimol, ze v TP mam napisanu blbost (zadna pneu 110/19 namiesto 110/90) a poradil, nech si to dam opravit (co je mimochodom asi nemozne)), a dalej svetla (svietivost a nastavenie), smerovky, klakson, brzdove svetla, brzdy (mne nekontroloval, nechcel mu ich stroj detekovat moju motorku na valcoch, vraj to mali zle nastavene, museli ma pustil bez toho), a povinnu vybavu (u scootrov 50ccm ziadna, u vacsich kubatur ziarovky, poistky, lekarnicka, a pytal sa aj na sadu na defekty (ktoru som nemal, fakt ju treba?))
A uz dopredu si najdi miesto na rame na nalepenie nalepky tak, aby bola viditelna, a zaroven aby Ti velmi nekricala... na mojej Aprilke take miesto nenasiel, tak mi capol nalepku na najvacsi bocny plast, a je to take neuhladne, ze az to boli... keby ju dal aspon rovnobezne s napisom alebo so zadnym svetlom... on ju capol absolutne vodorovne, teda nepasuje k nicomu... no co uz, o 2 roky budem mudrejsi (ak ostanem pri tejto masinke
)
Joj, nejako som sa rozpisal, ospravedlnujem sa...

Vec sa vyvrbila tak, ze som si zistil, ze pri prepise in STK netreba... takze som to bol prepisat a ked som si zohnal ziarovky, isiel som na STK. Ale co som vlastne chcel napisat: ak by Ta stopli policajti, a Ty by si siel na STK, tak bud slusny a povedz im, ze tam ides... myslim, ze by Ta pustili dalej. A na STK asi nekontroluju, ci si uz po lehote, alebo nie, lebo ja som uz po lehote bol, a nic nevraveli...
A na STK sa u vacsich masin kontroluju udaje z TP (mne kontroloval okrem ineho aj rozmery pneumatik, a samozrejme si vsimol, ze v TP mam napisanu blbost (zadna pneu 110/19 namiesto 110/90) a poradil, nech si to dam opravit (co je mimochodom asi nemozne)), a dalej svetla (svietivost a nastavenie), smerovky, klakson, brzdove svetla, brzdy (mne nekontroloval, nechcel mu ich stroj detekovat moju motorku na valcoch, vraj to mali zle nastavene, museli ma pustil bez toho), a povinnu vybavu (u scootrov 50ccm ziadna, u vacsich kubatur ziarovky, poistky, lekarnicka, a pytal sa aj na sadu na defekty (ktoru som nemal, fakt ju treba?))
A uz dopredu si najdi miesto na rame na nalepenie nalepky tak, aby bola viditelna, a zaroven aby Ti velmi nekricala... na mojej Aprilke take miesto nenasiel, tak mi capol nalepku na najvacsi bocny plast, a je to take neuhladne, ze az to boli... keby ju dal aspon rovnobezne s napisom alebo so zadnym svetlom... on ju capol absolutne vodorovne, teda nepasuje k nicomu... no co uz, o 2 roky budem mudrejsi (ak ostanem pri tejto masinke

Joj, nejako som sa rozpisal, ospravedlnujem sa...

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ked uz ide o STK na skutre, tak prvy skuter 50tku co som mal, tak som nanom jazdil do roku 2007 a nikdy som tam nemal STK, aj ked som ju mal mat, nakolko to nebol novy skuter, nastastie ma nanom nikdy nezastavili.... teraz uz je bez znacky, ale je len docasne odhlaseny, takze ak chcem spet znacku,m musim ist na STK, co by bol oficialne asi problem, ale kaslat nato, ked spravim motor, nebudem ani davat znacku a zoberem si ho na chatu