viper napísal:Ak chcete jedno kratke koleno mi zostalo(mam ladak).Je to origo na matrixa.
ze mna to nenapadlo skor sak aj ja mam doma to koleno

Moderátor: Moderators
cakas ze pecene holuby padaju same z neba? zapamataj si, servis je najdrahsia vec na skutre ... najlacnejsia servisna prehliadka ta vijde 500sk ... inak chodis na prehliadky servisne? lebo ak nie, stratis zaruku na skuter ...Lapko napísal:To si robis srandu ze to bude stat 2000sk plus ten odblokovaci set...Mne sa to zda trosku vela za vymenu jedneho kolena a valcekov.
Lapko napísal:Necakam pecene holuby ale 2 litre dat len za vymenu kusa rury a valcekov je moc. Na prehliadke som este nebol lebo niesu nato zatial km ale pocitam tak dva tyzdne a musim... (ak bude na to pocasie)
ja som to tak myslel, ze oni si draho servisuju kazdu chunacinu, a ak nechces prist o zaruku, tak 2000 musis obetovat.. alebo sa mozes vozit dalej s restrikciamiLapko napísal:Necakam pecene holuby ale 2 litre dat len za vymenu kusa rury a valcekov je moc. Na prehliadke som este nebol lebo niesu nato zatial km ale pocitam tak dva tyzdne a musim... (ak bude na to pocasie)
no sviecka stoji 120 korun takze hodina servisu za 280 to je asi najnizsia cena co som kedy poculsokolino napísal:Lapko napísal:Necakam pecene holuby ale 2 litre dat len za vymenu kusa rury a valcekov je moc. Na prehliadke som este nebol lebo niesu nato zatial km ale pocitam tak dva tyzdne a musim... (ak bude na to pocasie)
ja somnormalne zaplatil dvojku za odblokovanie no pocasesom zistil ze som to aj sam mohol spravitdoma en servis je fakt drahy som bol po 4000km na prehladke zaplatil som 400sk za to ze mi vimenil sviesku a vicistil vzduchovi filter