ako pozeram enni to trosku male??? tak do 15 rokovMiso32 napísal:for LUFFOO: http://yamaha-yzf.autobazar.eu/125-id560985.html
Yamaha YZ 125_-_-
Moderátor: Moderators
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
jaka Yamaha YZF ????respectman napísal:Lebo to je pitbike Sohoo. To nie je Yamaha YZF určiteako pozeram enni to trosku male??? tak do 15 rokov![]()
YZF neni crossa ale sportova motorka, YZ su crossy, kukni www.yamaha.sk ....
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- LUFOO
- v podmienke
- Dátum registrácie: St Okt 31, 2007 8:15 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 RACING
- Kontaktovať užívateľa:
toto nieje yamaha ani keby traktory z neba padali... to je čista čina sohoo ma to aj kamoš a yamaha yz125 ma o dosť viac kw ako ten činsky šmejd
a inač maš to pekne pomiešane v hlave že YAMAHA YZ-F nieje cross ale sportova:D:D:D:D:. ...sa chod umyť schladou vodou
a inač maš to pekne pomiešane v hlave že YAMAHA YZ-F nieje cross ale sportova:D:D:D:D:. ...sa chod umyť schladou vodou

Naposledy upravil/-a LUFOO v Ut Jún 03, 2008 3:29 pm, upravené celkom 1 krát.
Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
yz-f je cross...4t...yz su 2t...yzf su supersporty...LUFOO napísal:toto nieje yamaha ani keby traktory z neba padali... to je čista čina sohoo ma to aj kamoš a yamaha yz125 ma o dosť viac kw ako ten činsky šmejd
a inač maš to pekne pomiešane v hlave že YAMAHA YZF nieje cross ale sportova:D:D:D:D:. ...sa chod umyť schladou vodou
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
okej hlavne ze ty si zozral encyklopediuLUFOO napísal:toto nieje yamaha ani keby traktory z neba padali... to je čista čina sohoo ma to aj kamoš a yamaha yz125 ma o dosť viac kw ako ten činsky šmejd
a inač maš to pekne pomiešane v hlave že YAMAHA YZF nieje cross ale sportova:D:D:D:D:. ...sa chod umyť schladou vodou

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Ty kks toto su taky TUPÝ ludia az sa na to neda kukat ani sa to neda inak powedat... YZ cisty offroad na TP? vy ste neni zdravy ./.. skoda ze som si to nevsimol skor, by som mu napisal taky prispevok ze by sa dosral aj s prihlasenim MX specialu... vypravas jak volake meste rozmaznane decko... do lesa do mesta?? si myslis ze tam len tak nahodis veci a hura deti vozte sa??? sme neni v komunizme dpc.... ty kks sa tu ustiavam smiechom , kkks ja nemooozem

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750