Skusenosti s policajtmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#26 Príspevok od užívateľa Domco » Ut Júl 29, 2008 10:57 am

Mna zatial asi dvakrat ,raz pred domom co som uz odomykal branu ,mal som este skuter na starych znackach a tak sa trosku obul zeleny do mna ale nakoniec sa to vysvetlilo a druhykrat len tak zastavovali,nejaka akcia na motocyklistov tak ma zastavili skontrolovali vsetko ,spytal sa preco nemam STK a siel som dalej .....ale parkrat som mal take stastie ked sem tam som preletel na cervenu ,pripadne si nevsimol stopku 8)
Gilera runner => Piaggio X8

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa Looserqo » Ut Júl 29, 2008 11:03 am

OK, kontroly, stopky to je jasne
ale ako je to s predieravym skutrovym riesenim dopravnej zapchy?

ja sa teda snazim dobre sa pooobzerat po nejakych tych zelenych kym sa rozhodnem prejst na krizovatke popri kolone az ku svetlam. ale v zasade nikoho neobmedzujem. neviem ako na toto reaguju
podpis som si este nenastavil

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm

#28 Príspevok od užívateľa Mayulik » Ut Júl 29, 2008 11:15 am

Co ti ja viem. Asi vacsina ci scootristov ci motorkarov to tak robi. Ja osobne sa predieram malokedy. Proste ked vidim dost velku medzeru, tak sa tam vsturim, ale ak to neviem presne odhadnut, tak si pockam v kolone, lebo si proste netrufnem.
Vidis, ale to ma este nenapadlo, ci je to z hladiska predpisov v poriadku.
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa Looserqo » Ut Júl 29, 2008 11:19 am

no ved jasne, ked vidim pred sebou 4 auta, tak uz sa tam nederiem len aby som bol prvy, vsak casu je dost
ale su situacia, ked je aj medzera dost velka aj casu menej :0

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa geetee =) » Ut Júl 29, 2008 11:28 am

Looserqo napísal:OK, kontroly, stopky to je jasne

ja sa teda snazim dobre sa pooobzerat po nejakych tych zelenych kym sa rozhodnem prejst na krizovatke popri kolone az ku svetlam. ale v zasade nikoho neobmedzujem. neviem ako na toto reaguju
no v BA to neriesim a co mi autom trva 45min na scootri pod 15min
ale v komarne som automaticky obehol auta a normal zastavili vedla mna ze nech to za krizovatkou odstavim, zacali do mna hustit paragrafi tak som chitil telefon a volal som znamemu a zacali do mna ze nech to okamzite zlozim ze nemam pravo telefonovat tak som zacal skakat zas ja do nich tak ma nakoniec zobrali v zeliezkach na stanicu a nakoniec za 500 pustili po 45minutach, este ze vtedy nemali cisla ale mena a tak som si od kamosa pozical zigulaka a neopatrne som zaparkoval pri ich autach, myslim ze to mali odaja za viac ako 500 :twisted:

ale nech nam momo porosprava o tej stopke co nas natocili na kameru :gt1:
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Júl 29, 2008 12:18 pm

dialkovym svietim aj ja cez den, ARNko ma dost nizko svetla a slabe ziarovky a nikto neblikal
co sa tyka predierania pomedzi auta, tak je to porusenie predpisov (porusujem to dost casto)

Tomek
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa Tomek » Ut Júl 29, 2008 12:25 pm

Mna uz zastavili velakrat, a to len koli tomu ze som maly :oops:
Ked som mal este babetu tak ma zastavili...pytal obciansky preukaz, kukal nato 2minuty a potom ze ci mam vodicak hovorim ze mam :D nechcel tomu verit :D ?? :D (vtedy som mal 150 cm, mozno aj menej :P ) :D
Potom bola unas v dedine nehoda a isli sme sa pozriet s kamosmi a zrazu policajt mi hovori pod sem malicky :evil: a pytal obciansky a vodicsky... :? (uz som mal scooter)
A este raz som isiel vyskusat kamosov scoot, bez prilby,bez vodicaku (zabudol som v mojom scootri), hovori ze to bude 2000 sk :shock: skoro ma j***, a ze mi daju aj fukat :? ale nakonic z toho nic nebolo :)
A este aspon 3 krat ale to uz len malickosti :twisted:

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Júl 29, 2008 1:17 pm

ja mam len 18cm a este ma nezastavili koli tomu

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa matopn » Ut Júl 29, 2008 1:36 pm

hmm dneska som stretol ľx policajtov stoho jeden telefonoval a druhy isiel opacne v jednosmerke a ja som azto dostal pokutu :cry:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#35 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 29, 2008 6:05 pm

Looserqo napísal:OK, kontroly, stopky to je jasne

Ja som to mal minulý rok na Bajkalskej pri hale za 500,- ale zastavili ma až pred mojou garage... a vôbec som si ich nevšimol že idú za mnou....ale to bolo tak že asi boli ešte tri autá predomnou jak som sa predieral pomedzi ne dopredu a blikla žltá a zelená a som ich už potom všetkých švihol aby som sa nemusel pred dakoho napchať a to sa im nepáčilo...lebo sme hodili reč a povedali mi ,že ak by som sa dostal dopredu v čase keď ešte autá stáli tak by kašlali na mňa ...ale zas povedať sa dá všeličo. :roll: Ale nepoučil som sa idem aj teraz skoro vždy dopredu ak sa teda ponáhlam a je predomnou dosť áut že by to na tú prvú zelenú nevyšlo aby som nemusel čakať na dalšiu akurát teda, to robím s tým že viem že mám čas a snažím sa to stihnúť aby neskočila zelená skorej ako som vpredu...ale zas dakedy klídek pohoda kludne idem s ostatnými a nepchám sa . Záleží od okolností a od času...
A druhý krát to bolo od mestských za 200 že som vpálil do jdenosmerky...som sa vyhováral že neviem o nej a niesom z Petržalky a také veci...lebo hrozili tiež 500vkou... som ich ukecal a pritom som dobre vedel že je to jednosmerka akurát sa mi to nechcelo celé obiehať kilometer ....
A dialkovým svietim tiež a aj budem!!!! pretože cez deň keď svieti slnko s tým môžem akurát oslepiť nejakého blbca čo má 10ny popolníky na očoch.... a ten zas nemá podla mňa čo robiť za volantom auta . A HLAVNE preto a osvedčilo sa mi to v praxi keď sme išli z výletu v Budapšti že mi v večer prdlo vlákno v žiarovke a hádajte ktoré???? to ktorým sa svieti viacej a na to tlmené som došiel v pohode domov..ak by to bolo naopak jak by som išiel domov po tme z dialkovým??? to by som už potom neoslepil nikoho??? A meniť to po tme na ceste je robota na minimálne trištvrte hodinu a tých nadávok tomu za vagón!!! tak preto!!! občas na mňa dakto blikne a to najviac za bieleho dňa tak a o tom si potom myslím svoje ...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Aug 01, 2008 9:43 pm

tak dnes doslo konecne aj na mna :lol: kto bol vcera na vyjazde aj tusi za co :lol: mal som smolu ze dnes sli polisi tvrdo po motorkaroch...etse ze mam technicak a helmu lebo by som prisiel aj o rodny list...tak nakoniec ze len za 500...

p.s.: buzeracia aj za vymene zadne svetlo,chybajuci jeden maly plast a to si nevsimol vyfuk lebo bol vysoky obrubnik z tej strany :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#37 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Aug 01, 2008 9:46 pm

heh to si fakt dobre obisiel lebo ti tvoe svetla boli ako disco raz predne raz zadne chvilu oboje potom zas len jedno :D a inak tie akcie proti motorkarom su v poslednich rokoch nejake caste

matopn
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa matopn » So Aug 02, 2008 9:10 am

tak v cera v BA pozeram ze policajt davapokutu jednemu pred shoping palace pokutu za parkovanie a sam policajt ostal stat na prechode stym neporusil nic???

skmurphy
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Feb 05, 2008 9:36 pm

#39 Príspevok od užívateľa skmurphy » So Aug 02, 2008 1:26 pm

hmm s tym si nic nerob..ja som videl ako policajti isli na aute do centra stareho mesta..tam kde maju jedine dovolene vchadzat iba zasobovanie tak policajti si to odparkoval pri terase a isli sa najest..

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Aug 02, 2008 1:33 pm

ked som este byval v BA tak k nem sla jednosmerka...a raz vidim jak policajti si to sinu v protismere...som sa otocil a smial ze aky magori...auto zaflekovalo zacuvalo a ze co mi je smiesne...a ja ze nic len ze jazdia v protismere...a hned ze obciansky a buzeracia :lol: a ja som ich este zacal j.. ze ci mozu jazdit v protismere len tak...som cakal ze ma preventivne zbalia :lol:

a o tom ze chodili kazdy tyzden k susedom vyberat policajti vypalne ani nevravim (zname drgove doupe a byvalo tam asi 20 slapiek...)

a ked raz bol konflikt so sfetovanou slapkou tak reakcia policajtov? ked sa vam tu nepaci odstahujte sa... a odisli...

najvecsiu paniku chytili ked u nas na dvore natacali palbu a oni si mysleli ze idu po nich :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

JOSIP111
chodec
chodec
Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
Kontaktovať užívateľa:

:(

#41 Príspevok od užívateľa JOSIP111 » So Aug 02, 2008 7:22 pm

Vcera ma chytili buzeranti jedny isiel som bez prilby oni zamnou hned zapli hukacky isli kolo mna a hovori mi ze odstav motorku no tak som odstavil ale nemal som... buzeracia za znacky zato ze mam taliansky technicak no a pokuta 1000sk za to ze nemam prilbu ale keby som mal pri sebe dajakych 400-500sk tak zoberu a nepisu nic ale tak neviem ci je ten sek ktory mi dali vobec platny lebo ty debily napisali namiesto 1.8.2008 1.9.2008 nie nadarmo sa hovori o policajtoch ze chodia dvaja nato aby jeden pisal a druhy cital...

JohnyV

#42 Príspevok od užívateľa JohnyV » So Aug 02, 2008 8:01 pm

noo ale ber to tak ze si obstal este dobre ... 1000k mozes dakovat ... casto krat len prilba je zatolko

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#43 Príspevok od užívateľa Domco » So Aug 02, 2008 8:06 pm

mal si si dat prilbu
Gilera runner => Piaggio X8

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa TomasARN » So Aug 02, 2008 8:13 pm

JOSIP111: aj ja poznam ten vtip o policajtoch, aj vela inych, z coho je aj dost pravdivych, ale pozrime sa nato z druhej strany, ty nic, ty anjelik, nic si neporusil a nevies, preco si mal platit, ze ? ved prilba ? naco ? a ine.... porusis predpisy a cudujes sa, ze zato zaplatis ? hahaha.... a ty si sa nikdy nepomylil v datume alebo podobne ? Pan neomylny ? hm ?

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa geetee =) » So Aug 02, 2008 9:24 pm

tak skoda ze som uz dakde zapatrosil fotky ale co som mal ten vodicak co my zhabali tak som tam mal ze: A1 01.05.2005 A 02.10.2005 B 02.10.2005 vydane DI v Komarne dna neviem presne kolkateho.12.2005 plati do hned druhy den po vidani.12.2005 :-D to bola strasna haluz ten vodicak (este ruzovy)

pre tych co si nic nevsimly tak rok v datumoch bol vsade 2005
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Aug 03, 2008 1:36 am

tak to je sranda, aj vydaju aj hned konci.....

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Ne Aug 03, 2008 9:01 am

napriklad kamarat robil so mnou vodicak A1 a neviem akou zahadou ale napisali mu do papierov na traktor :D
akurat neviem ci to stihli opravit pred tym ako to poslali do blavy musim sa ho spytat

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#48 Príspevok od užívateľa Scarp » Ne Aug 03, 2008 10:46 am

Jedna vec su bezne policajne kontroly na ktore tu kazdy nadava tie plne uznavam robia si len svoju pracu. Druha vec je buzeracia ktora je na slovensku dost casta zo strany policajtov , ked niekto nejazdi podla predpisov , nema prilbu atd.. tak pokuta je namieste, tiez vzdy nejazdim ako sa ma par krat som platil moja chyba ale ked niekoho zastavi mlady policajt a zacne si zvysovat svoje ego nezmyselnim taranim o paragrafoch a cakt na uplatok to je na grc.

matopn
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa matopn » Ne Aug 03, 2008 10:47 am

ja mam zas v technciaku napisane kde su dodatky bod 31 je hmotnost s vodicom hmotnost bez vodica je 96kg
a v bode 31 pohotovostna hmotnost 17191kg cize supa ved ja ani po moste nemozem ist :cry:

FastHaly

#50 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ne Aug 03, 2008 11:20 am

Scarp napísal:ale ked niekoho zastavi mlady policajt a zacne si zvysovat svoje ego nezmyselnim taranim o paragrafoch a cakt na uplatok to je na grc.
presne tak mna dva krat zastavili vzdy mlady no ta uz som vedel ze jak budu buzerovat,keby som mal vsetko v poriadku tak zacnem aj ja nech sa mi identifikuju atd... ale nechcel som pokusat proste toto nenavidim ked sa nadnavysuju nad ostatnych,frajeri su ale keby niekto s pistolou na nich vyskocil ta by sa posrali

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"