Skusenosti s policajtmi
Moderátor: Moderators
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
Mna zatial asi dvakrat ,raz pred domom co som uz odomykal branu ,mal som este skuter na starych znackach a tak sa trosku obul zeleny do mna ale nakoniec sa to vysvetlilo a druhykrat len tak zastavovali,nejaka akcia na motocyklistov tak ma zastavili skontrolovali vsetko ,spytal sa preco nemam STK a siel som dalej .....ale parkrat som mal take stastie ked sem tam som preletel na cervenu ,pripadne si nevsimol stopku 

Gilera runner => Piaggio X8
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
OK, kontroly, stopky to je jasne
ale ako je to s predieravym skutrovym riesenim dopravnej zapchy?
ja sa teda snazim dobre sa pooobzerat po nejakych tych zelenych kym sa rozhodnem prejst na krizovatke popri kolone az ku svetlam. ale v zasade nikoho neobmedzujem. neviem ako na toto reaguju
ja sa teda snazim dobre sa pooobzerat po nejakych tych zelenych kym sa rozhodnem prejst na krizovatke popri kolone az ku svetlam. ale v zasade nikoho neobmedzujem. neviem ako na toto reaguju
podpis som si este nenastavil
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Co ti ja viem. Asi vacsina ci scootristov ci motorkarov to tak robi. Ja osobne sa predieram malokedy. Proste ked vidim dost velku medzeru, tak sa tam vsturim, ale ak to neviem presne odhadnut, tak si pockam v kolone, lebo si proste netrufnem.
Vidis, ale to ma este nenapadlo, ci je to z hladiska predpisov v poriadku.
Vidis, ale to ma este nenapadlo, ci je to z hladiska predpisov v poriadku.
Kawasaki ER-6f

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no v BA to neriesim a co mi autom trva 45min na scootri pod 15minLooserqo napísal:OK, kontroly, stopky to je jasne
ale v komarne som automaticky obehol auta a normal zastavili vedla mna ze nech to za krizovatkou odstavim, zacali do mna hustit paragrafi tak som chitil telefon a volal som znamemu a zacali do mna ze nech to okamzite zlozim ze nemam pravo telefonovat tak som zacal skakat zas ja do nich tak ma nakoniec zobrali v zeliezkach na stanicu a nakoniec za 500 pustili po 45minutach, este ze vtedy nemali cisla ale mena a tak som si od kamosa pozical zigulaka a neopatrne som zaparkoval pri ich autach, myslim ze to mali odaja za viac ako 500

ale nech nam momo porosprava o tej stopke co nas natocili na kameru :gt1:
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Mna uz zastavili velakrat, a to len koli tomu ze som maly
Ked som mal este babetu tak ma zastavili...pytal obciansky preukaz, kukal nato 2minuty a potom ze ci mam vodicak hovorim ze mam
nechcel tomu verit
??
(vtedy som mal 150 cm, mozno aj menej
) 
Potom bola unas v dedine nehoda a isli sme sa pozriet s kamosmi a zrazu policajt mi hovori pod sem malicky
a pytal obciansky a vodicsky...
(uz som mal scooter)
A este raz som isiel vyskusat kamosov scoot, bez prilby,bez vodicaku (zabudol som v mojom scootri), hovori ze to bude 2000 sk
skoro ma j***, a ze mi daju aj fukat
ale nakonic z toho nic nebolo
A este aspon 3 krat ale to uz len malickosti

Ked som mal este babetu tak ma zastavili...pytal obciansky preukaz, kukal nato 2minuty a potom ze ci mam vodicak hovorim ze mam

Potom bola unas v dedine nehoda a isli sme sa pozriet s kamosmi a zrazu policajt mi hovori pod sem malicky

A este raz som isiel vyskusat kamosov scoot, bez prilby,bez vodicaku (zabudol som v mojom scootri), hovori ze to bude 2000 sk

A este aspon 3 krat ale to uz len malickosti

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som to mal minulý rok na Bajkalskej pri hale za 500,- ale zastavili ma až pred mojou garage... a vôbec som si ich nevšimol že idú za mnou....ale to bolo tak že asi boli ešte tri autá predomnou jak som sa predieral pomedzi ne dopredu a blikla žltá a zelená a som ich už potom všetkých švihol aby som sa nemusel pred dakoho napchať a to sa im nepáčilo...lebo sme hodili reč a povedali mi ,že ak by som sa dostal dopredu v čase keď ešte autá stáli tak by kašlali na mňa ...ale zas povedať sa dá všeličo.Looserqo napísal:OK, kontroly, stopky to je jasne

A druhý krát to bolo od mestských za 200 že som vpálil do jdenosmerky...som sa vyhováral že neviem o nej a niesom z Petržalky a také veci...lebo hrozili tiež 500vkou... som ich ukecal a pritom som dobre vedel že je to jednosmerka akurát sa mi to nechcelo celé obiehať kilometer ....
A dialkovým svietim tiež a aj budem!!!! pretože cez deň keď svieti slnko s tým môžem akurát oslepiť nejakého blbca čo má 10ny popolníky na očoch.... a ten zas nemá podla mňa čo robiť za volantom auta . A HLAVNE preto a osvedčilo sa mi to v praxi keď sme išli z výletu v Budapšti že mi v večer prdlo vlákno v žiarovke a hádajte ktoré???? to ktorým sa svieti viacej a na to tlmené som došiel v pohode domov..ak by to bolo naopak jak by som išiel domov po tme z dialkovým??? to by som už potom neoslepil nikoho??? A meniť to po tme na ceste je robota na minimálne trištvrte hodinu a tých nadávok tomu za vagón!!! tak preto!!! občas na mňa dakto blikne a to najviac za bieleho dňa tak a o tom si potom myslím svoje ...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tak dnes doslo konecne aj na mna
kto bol vcera na vyjazde aj tusi za co
mal som smolu ze dnes sli polisi tvrdo po motorkaroch...etse ze mam technicak a helmu lebo by som prisiel aj o rodny list...tak nakoniec ze len za 500...
p.s.: buzeracia aj za vymene zadne svetlo,chybajuci jeden maly plast a to si nevsimol vyfuk lebo bol vysoky obrubnik z tej strany

p.s.: buzeracia aj za vymene zadne svetlo,chybajuci jeden maly plast a to si nevsimol vyfuk lebo bol vysoky obrubnik z tej strany

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked som este byval v BA tak k nem sla jednosmerka...a raz vidim jak policajti si to sinu v protismere...som sa otocil a smial ze aky magori...auto zaflekovalo zacuvalo a ze co mi je smiesne...a ja ze nic len ze jazdia v protismere...a hned ze obciansky a buzeracia
a ja som ich este zacal j.. ze ci mozu jazdit v protismere len tak...som cakal ze ma preventivne zbalia
a o tom ze chodili kazdy tyzden k susedom vyberat policajti vypalne ani nevravim (zname drgove doupe a byvalo tam asi 20 slapiek...)
a ked raz bol konflikt so sfetovanou slapkou tak reakcia policajtov? ked sa vam tu nepaci odstahujte sa... a odisli...
najvecsiu paniku chytili ked u nas na dvore natacali palbu a oni si mysleli ze idu po nich

a o tom ze chodili kazdy tyzden k susedom vyberat policajti vypalne ani nevravim (zname drgove doupe a byvalo tam asi 20 slapiek...)
a ked raz bol konflikt so sfetovanou slapkou tak reakcia policajtov? ked sa vam tu nepaci odstahujte sa... a odisli...
najvecsiu paniku chytili ked u nas na dvore natacali palbu a oni si mysleli ze idu po nich

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- chodec
- Dátum registrácie: Po Apr 07, 2008 8:11 pm
- Kontaktovať užívateľa:
:(
Vcera ma chytili buzeranti jedny isiel som bez prilby oni zamnou hned zapli hukacky isli kolo mna a hovori mi ze odstav motorku no tak som odstavil ale nemal som... buzeracia za znacky zato ze mam taliansky technicak no a pokuta 1000sk za to ze nemam prilbu ale keby som mal pri sebe dajakych 400-500sk tak zoberu a nepisu nic ale tak neviem ci je ten sek ktory mi dali vobec platny lebo ty debily napisali namiesto 1.8.2008 1.9.2008 nie nadarmo sa hovori o policajtoch ze chodia dvaja nato aby jeden pisal a druhy cital...
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
JOSIP111: aj ja poznam ten vtip o policajtoch, aj vela inych, z coho je aj dost pravdivych, ale pozrime sa nato z druhej strany, ty nic, ty anjelik, nic si neporusil a nevies, preco si mal platit, ze ? ved prilba ? naco ? a ine.... porusis predpisy a cudujes sa, ze zato zaplatis ? hahaha.... a ty si sa nikdy nepomylil v datume alebo podobne ? Pan neomylny ? hm ?
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tak skoda ze som uz dakde zapatrosil fotky ale co som mal ten vodicak co my zhabali tak som tam mal ze: A1 01.05.2005 A 02.10.2005 B 02.10.2005 vydane DI v Komarne dna neviem presne kolkateho.12.2005 plati do hned druhy den po vidani.12.2005
to bola strasna haluz ten vodicak (este ruzovy)
pre tych co si nic nevsimly tak rok v datumoch bol vsade 2005

pre tych co si nic nevsimly tak rok v datumoch bol vsade 2005
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
Jedna vec su bezne policajne kontroly na ktore tu kazdy nadava tie plne uznavam robia si len svoju pracu. Druha vec je buzeracia ktora je na slovensku dost casta zo strany policajtov , ked niekto nejazdi podla predpisov , nema prilbu atd.. tak pokuta je namieste, tiez vzdy nejazdim ako sa ma par krat som platil moja chyba ale ked niekoho zastavi mlady policajt a zacne si zvysovat svoje ego nezmyselnim taranim o paragrafoch a cakt na uplatok to je na grc.
presne tak mna dva krat zastavili vzdy mlady no ta uz som vedel ze jak budu buzerovat,keby som mal vsetko v poriadku tak zacnem aj ja nech sa mi identifikuju atd... ale nechcel som pokusat proste toto nenavidim ked sa nadnavysuju nad ostatnych,frajeri su ale keby niekto s pistolou na nich vyskocil ta by sa posraliScarp napísal:ale ked niekoho zastavi mlady policajt a zacne si zvysovat svoje ego nezmyselnim taranim o paragrafoch a cakt na uplatok to je na grc.