Prosba o radu.
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prosba o radu.
neverim. to co ti tam ukaze tachometer to je scifi. jediny tachac co nepremeriava je na mrzakovi 

-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Apr 02, 2009 7:42 pm
- Skúter: Malaguti F12
možno máš pravdu, neskúšal som ešte porovnáť napr. s autom alebo moto, no ale na digitále ukazuje max. 99 a aj to ešte cítim ako trochu pridáva.
Akurát som porovnával s kamošom čo ma hondu upravenú jemu ukazuje niečo okolo 90 a toho som strelil na 3/4 plyn
Akurát som porovnával s kamošom čo ma hondu upravenú jemu ukazuje niečo okolo 90 a toho som strelil na 3/4 plyn
podpis som si este nenastavil
-
- chodec
Ináč dik za radu Theruck, nevedel som čo mám robiť otec ma odhovára aby som ho predal, že to sa ani nedá prihlásiť, zatiaľ nemám love tak to bude musieť ešte trochu počkať, doteraz som jazdil na skútroch bez papierov a som si nad tým nelámal hlavu ale teraz už sa to nedá mastné pokuty, možnosť zadržanie vodičáku to radšej niee
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
ked tak dobre jazdi tak to bola vymena storocia - formula za gutu ....hod dajake foto
-
- chodec
Chlapci aj by som Vám hodil foto, ale moto bolo dovezené, už bolo dosť v biednom stave, popukané plasty a roztrhnuté sedadlo, no a ešte mi ho pokrstil na jednej strane kamoš, ktorý sa vytrepal na ceste s tým drsnejším asfaltom, takže na pohľad to vyzerá strašne ale motoricky je to sila. A ako som už písal financie zatiaľ nepustia do prestavby a ani na prihlásenie
-
- chodec
Keby som prihlásil scoot. Stúpne jeho cena aspoň niečo okolo 900 - 1000€, hľadal som na nete niečo podobné ale všetko bez tp a špz ceny sa pohybujú okolo 300 - 600€.