maximálka yuki 250 arrow
Moderátor: Moderators
- BF999
- skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 22, 2008 9:39 pm
- Skúter: Keeway ARN 125
Re: maximálka yuki 250 arrow
Vieš čo, nejsom debil aby som sa tu s tebou hádal a budem múdrejší a ustúpim a nebudem za blbečka. A keď už ide o 100 percentný pôžitok z jazdy tak ti to tá 50tka no vlastne 70tka prepač, asi ťažko dopraje. Ešte si asi neišiel na 600vke alebo 1000ke, potom budeš hovoriť niečo iné, ale nechám ťa v tvojich predstavách. Týmto s tebou končím debatu a hovor si čo chceš.
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Ale nemas celkom pravdu bf999 , aj na skutri mozes mat super pozitok , a scooter nicim nenahradis ,ja som sel aj na vecich ako je to v poho aj ok ale na skutri je to vtipna jazda prsote neda sa porovnat jedna v tom lepsia druha v tom ...
- BF999
- skútrista
Pozri, ty si taký, ja som taký takže mám pravdu. A nehádaj sa že ne. Ty nejsi ja a ja nejsom ty. Tak mi láskavo nevyprávaj že pravdu nemám keď u mňa to tak je.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
[quote=\"BF999\"]Vieš čo, nejsom debil aby som sa tu s tebou hádal a budem múdrejší a ustúpim a nebudem za blbečka. A keď už ide o 100 percentný pôžitok z jazdy tak ti to tá 50tka no vlastne 70tka prepač, asi ťažko dopraje. Ešte si asi neišiel na 600vke alebo 1000ke, potom budeš hovoriť niečo iné, ale nechám ťa v tvojich predstavách. Týmto s tebou končím debatu a hovor si čo chceš.[/quote]
vies na com som zatial zazil najvecsi pozitok z jazdy? nebola to ziadna velka moto ale 50ka...a pri 60km/h...pri velkej moto musis davat pozor na vela veci a nie vychutnavat si krajinku...na maxiku sa tiez nemozes uplne odviazat (do zakrut si musis strazit rychlost a naklony kedze to uz daco vazi...)
u 50ky pred zakrutou pustim plyn a supnem to tam a pri tom si vychutnavam krajinku...je pravda ze po hodine ta to prestane bavit a chces sa zabavit rychlejsou jazdou...ale niet na to najst si krasnu opustenu cestu a proste sa previezt a o nic sa nestarat...
ale kazdemu sa paci nieco ine...takze kazdy ma svoju pravdu...a ked sa chcem totalne odreagovat idem na okruh...tam mas jedno ci je to babeta ale r1...adrenalin rovnaky...na velkej nezvladnes to co na malej a naopak...
vies na com som zatial zazil najvecsi pozitok z jazdy? nebola to ziadna velka moto ale 50ka...a pri 60km/h...pri velkej moto musis davat pozor na vela veci a nie vychutnavat si krajinku...na maxiku sa tiez nemozes uplne odviazat (do zakrut si musis strazit rychlost a naklony kedze to uz daco vazi...)
u 50ky pred zakrutou pustim plyn a supnem to tam a pri tom si vychutnavam krajinku...je pravda ze po hodine ta to prestane bavit a chces sa zabavit rychlejsou jazdou...ale niet na to najst si krasnu opustenu cestu a proste sa previezt a o nic sa nestarat...
ale kazdemu sa paci nieco ine...takze kazdy ma svoju pravdu...a ked sa chcem totalne odreagovat idem na okruh...tam mas jedno ci je to babeta ale r1...adrenalin rovnaky...na velkej nezvladnes to co na malej a naopak...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Uplne suhlasim z alcim .......BF999 ja som nepovedal ze nemas pravdu ja som povedal ze nemas CELKOM pravdu .....
- BF999
- skútrista
Pozri, ja nehovorím, že na tom sa nedá ísť pomaly, proste mňa na tom bavia tie rozbehy a zvuk, mne vôbec nejde o maximálku, mne stačí, keď motorka dá tých 120 aj to by som nejazdil, proste aby ma nemuseli auta predbiehať mimo mesta. Nehovorím, že ma nebaví ísť pomalšie a užívať si to okolie a všetko...
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no ooook...nemam rad hadky.......proste secko jednostope je pozitok z jazdy ..PEACE
EDIT:: z dvojstope na jednostope povodne som cel napsat dvojkolesove
EDIT:: z dvojstope na jednostope povodne som cel napsat dvojkolesove

Naposledy upravil/-a m4rk0 v Št Feb 11, 2010 7:59 pm, upravené celkom 1 krát.
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..aj tak vas mam vsetkych rad
..peace

Naposledy upravil/-a modreOKO v Št Feb 11, 2010 7:52 pm, upravené celkom 1 krát.
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
pod toto sa podpisem i ja. Kubatura 250 na toto ako stvorena...Pozri, ja nehovorím, že na tom sa nedá ísť pomaly, proste mňa na tom bavia tie rozbehy a zvuk, mne vôbec nejde o maximálku, mne stačí, keď motorka dá tých 120 aj to by som nejazdil, proste aby ma nemuseli auta predbiehať mimo mesta. Nehovorím, že ma nebaví ísť pomalšie a užívať si to okolie a všetko...
Svoj prispevok o GPS som mal namiereny najma na v diskusii spominanych 70ccm... ze overime, kolko to ide v reale. To, ze cinska 250-tka ide povedzme 110-115 real, nevnimam nijako negativne, tieto motory nie su robene na maximalku... Isto sa pri tych 110km/h real nici ten motor menej nez tuningova 70ccm pri 100km/h (ak vobec real).

- modreOKO
- motorkár
real real
..

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
uvidime, overime... 
a este k niecomu sa vyjadrim:

a este k niecomu sa vyjadrim:
shobull ma Kymco Xciting 300i a v TP ma pisanu maximalku 108km/h. Nemusim snad dodavat, ze realna maximalka je o dobry kusok vyssia... Tym chcem povedat, ze udavanym udajom na internete ci v TP sa nezriedka neda verit... a napokon preto vznikol tento topic.chcem sa opytat, aká je maximálna rýchlosť po zabehaní motorky. výrobca udáva 110km/h počul som, že to ide aj viac.

s tou tvoju značkou si vytri ..... vieš čo vyrobna hodnota tvoje moto je možno nižšia ako cena rožku![]()
![]()
..chlapec, ako ja nechcem byt hnusny alebo nejako moc ti tu robit bordel v tejto produktivnej teme, ale co je pravda to sa pocita a ja viem ze nemam cinu ale mam poriadnu znacku ktora ma vsebe motoricky tolko zmien o ktorych ten tvoj sikmooky tatos ani nechyroval, tak sa necuduj ze mi to chodi tak ako to chodi
..yuki

- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no tak toto uz nastvalo aj mna ze yamaha a vyrobna cena...ty si strasny....necem dostat ban ked jeho je nizsia ako cena rozku tak potom tvoj yuki vyrabaju z tvrdunteho blata hej takze to ani na rozok zdaleka nema nikdy som nemal nic proti cinanom ...ale toto zadret sak ty nejsi kompletny....jak keby si mal skodu 120 a zadrel ze je lepsie ja bugatti veyron ...este aj ta skoda 120 je menej kazovva jak tvoj yuki
Sorry ze nadavam na cinu ale nenavidim takych ludi co si myslia ze maju najlepsi skuter na svete aj kem maju velke........
Sorry ze nadavam na cinu ale nenavidim takych ludi co si myslia ze maju najlepsi skuter na svete aj kem maju velke........
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
a z aerox pre deti do 5 rokov
sak keby si nanho sadol tak zamrzne ti ego rychlostou svetla ...nenavidim tychto tipkov...to nieje normalne ...
preco existuju takyto ignorantsky povysenecki ****** omg !!!!!

preco existuju takyto ignorantsky povysenecki ****** omg !!!!!
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
m4rko-vieš asi ked mal 5 rokov tak isiel na yamahe a ho to z nej zdulo a udrel si hlavu a ma to take trvale nasledky ze si myli yukinu z yamahu 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no damo ajja si nieco podobne o nom myslim
- modreOKO
- motorkár
niekde v polke temy si napisal ze sa nejdes hadat, mudrejsi ustupi..
..tak ja ustupujem, kazdy mame svoj nazor a ja ti ho neberiem, hadaj sa kludne dalej.
Myslim ze skusenejsi ludia tu z fora maju na ciny podobny nazor ako ja, osobne tiez
proti cinam nemam nic, ved je len super ked sa nase kruhy budu rozsirovat, ale poviem ti
narovinu .. .mas super scooter, sktorym ti prajem ako sa hovori ..vela stastnych kilometrov
a uz prosim neporovnavajme , pretoze kazdy stroj ma to svoje plus a minus a netreba
to zbytocne rozpitvavat
..tak ja ustupujem, kazdy mame svoj nazor a ja ti ho neberiem, hadaj sa kludne dalej.
Myslim ze skusenejsi ludia tu z fora maju na ciny podobny nazor ako ja, osobne tiez
proti cinam nemam nic, ved je len super ked sa nase kruhy budu rozsirovat, ale poviem ti
narovinu .. .mas super scooter, sktorym ti prajem ako sa hovori ..vela stastnych kilometrov
a uz prosim neporovnavajme , pretoze kazdy stroj ma to svoje plus a minus a netreba
to zbytocne rozpitvavat

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
pekna bodka za flame-om (pre neznalych, flame znamena vo volnom preklade nieco ako ohniva hadka), a kedze som toho nazoru, ze diskusia sa uz nebude vyvijat rozumnym smerom, na zaklade vlastneho zvazenia tento topic zamykam...