SYM Joymax EVO 300i - skusenosti?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

Re: SYM Joymax EVO 300i - skusenosti?

#26 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Aug 03, 2012 12:03 pm

ja tu znacku neodsudzujem...odsudzujem nicnehovoriace zvasty o takmer najvacsom vyskumno centre na svete a blablabla...ako ked citas pracovny inzerat, kde mas aj na trafiku napisane, sme dynamicky sa rozvijajuca sa firma blablabla pomaly s benefitmi ako ma google :)

radsej by som si nieco precital o realite, ktoru si ale mozeme vypocut cez mobilne cislo....ked uz na tom dal 600km ako na predvadzacke, asi by nas zaujimali podrobnejsie veci...aj nejake to porovnanie napriklad s kymcom, napriklad

EDIT - njn x10 mnam :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#27 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 03, 2012 12:14 pm

Mňa zaujalo že prečo v tých tech. parametroch nieje udávaný výkon...takže asi nebude nejaký závratný ...či?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Aug 03, 2012 12:15 pm

So what do you get for your seven large? A fair bit of kit, as it turns out. Powered by a 264cc single-cylinder liquid-cooled four-stroke engine, the CityCom 300i is also fuel injected -- hence the 'i' in the name. The engine is good for 23hp (17kW) at 8250rpm and 24Nm of torque at 6500rpm -- though try as we did, the revs rarely got above 7000rpm.

ENGINE
Type: 264cc, liquid-cooled, OHC, four-stroke, single-cylinder
Bore x stroke: 73 x 62.8 mm
Compression ratio: 11.2:1
Fuel system: Electronic fuel injection

TRANSMISSION
Type: CVT
Final drive: Belt

CHASSIS AND RUNNING GEAR
Frame type: Tubular steel
Front brakes: Single 260mm disc with twin-piston calipers
Rear brakes: Single 260mm disc with twin-piston calipers

DIMENSIONS AND CAPACITIES
Wet weight: 182kg
Seat height: 790mm
Wheelbase: 1500mm
Fuel capacity: 10lt

PERFORMANCE
Max. power: 23hp (17kW) at 8250rpm
Max. torque: 23Nm at 6500rpm

zdroj:

http://www.bikepoint.com.au/reviews/201 ... 300i-18810

*opravene

beno2255
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 03, 2011 10:52 pm
Skúter: Aprilia Sr 50 Street

#29 Príspevok od užívateľa beno2255 » Pi Aug 03, 2012 12:53 pm

ten udaj o vykone je nejaky blby 17x1,36=23,.. a nie 38
APRILIA SR STREET:Leo Vince Zx-R Malossi:Multivar,MHR klapky,Xspecial,DRS Obrázok

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Aug 03, 2012 1:42 pm

Preklep, hore je pisane 23hp. Napriklad by ma zaujimaly jazdne vlastnosti, spotreha, maximalka a poobne a nie, ze aky maju vyskum a podobne

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Aug 03, 2012 1:58 pm

palo559 napísal:Uprimne toto je dôvod prečo sa nezučastnujem diania na tomto fore !

...nieje to reklamný članok !!! su to moje skusenosti po par km na SYM-e

plexisko sa dá kupiť ale ubezpečujem ťa pan najmudrejší že to seriové je dostačujuce mám 185 cm a plexi je v poho. servis a ND u každeho zmluvneho predajcu SYM na Slovensku
http://www.sym-motor.sk/pages/predajcovia.php
a na záver ak máš nejaké pochybnosti rád sa s tebou stretnem osobne a doprajem ti skušobnú jazdu !!!!
co je dovod preco sa nezucastnujes? ze dostavas otazky ked tu vychvalis nejaky produkt ktory predavas?
dovod preco sa zucastnujes je jasny - reklama
neviem preco ma nazyvas najmudrejsim ale co sa tyka plexi tak na tom videu
Obrázok
to vyzera ze ta osoba ma menej ako 180cm a ze ju ide odfuknut.
inak pochybnosti o tom skutri nemam. skor mam pochybnosti o predajcoch lebo mal som otazky a ty ako predajca si sa polovici vyhol takze si myslim ze u ostatnych zmluvnych predajcov to nebude o nic lepsie. ved ty ani nevies ake idu do toho valceky a remen... mas k tomu vobec servisny manual?
ja keby som bol zmluvny predajca a pride mi hentaky skuter na predajnu tak ho rozoberem aby som vedel co vobec tym ludom predavam. ty sa namiesto toho ides povozit a si uzasnuty z toho ze ako to jazdi ale nenapises ani ake to ma zrychlenie ani maximalku iba kopec univerzalnych marketingovych bullshitov. jazdil si vobec predtym niekedy na skutri? ty si sadnes na toto a jedine co z teba vylezie je "tristovka je tristovka" hlavne ze je to len 264ccm a "Ľahký obratný prispôsobilý v meste ,a pohodlný mimo mesta." no taku recenziu napisem na hocijaky skuter len s obrazkov...

ospevujes tu kvalitu a dizajn a 60 rocne skusenosti pritom je pravdepodobne ze si predvcerom o SYMe este ani nevedel ze existuje ale texty si skopiroval zo http://www.sym-motor.sk/pages/o-znacke.php

pre tvoje info to 1 miesto nebolo za najlepsiu motocyklovu firmu ale bolo to za najvacsieho importera skutrov v nemecku. to samozrejme nehovori nic o tom kolko toho predali. iba kolko toho doviezli cez nemecko do EU. robi sa to tak bezne robia to tak aj automobilky. nema to nic spolocne s predajom koncovemu spotrebitelovi ani so spokojnostou spotrebitelov. ale kludne to na svojich zakaznikov pouzivaj, kazdeho oslovi nieco ine.
keby ta to zaujimalo tak v tej sutazi ako najlepsia znacka za najlepsie produkty vysla firma Lego.
Prílohy
Capture.PNG
(217.1 KiB) 715 stiahnutí

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#32 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Pi Aug 03, 2012 2:28 pm

Na prvý pohľad pozerám, že dizajnovo pajcnutá Yamaha rady X jak vyšitá, vrátane systému stupačiek, ale na malých kolieskach, bez možnosti pridania kufra.
Pretým nejaká značka JOYmoto, alebo JOYmax, alebo tak nejako fičala na pajcnutej Honda Jazz.
Len to pohonné železo vo vnútri bolo výkonovo tak polovičné, oproti originálu.
Podľa papiera by to vraj TOTO malo byť rovnocenné.
Tož treba na tom prísť do Tajova, prezentovať sa a do týžna budú vypredané zásoby pôvodne pripravené do konca roka 2012. :beer:
A skokan roka v predajnosti je na svete. :Bravo:

PS: Mám 176cm, plexi mám cca o tretinu vyššie, približne vo výške očí a je to akurát presne na mňa, no pri 180+ by mi práve išlo hlavu odtrhnúť.
Tak už zasa nič.

VLADY
spammer
spammer

#33 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 03, 2012 2:56 pm

WOW...trojfarebná palubovka...Tak na to sa dá isto nalákať každý jeden rozumný scootrista. :fool:
Hlavne že miesta pod sedadlom je neúrekom...rátam že okrem lekárničky, rukavíc sa tam isto bude dať vopchať ešte mobil .... :good:
Že dve prilby sa tam zmestia nepochybujem ...ale asi tak dajaké čínske žaluďovky na 52ku hlavu ....neverím že sa tam zmestí normálna výklopka a nieto ešte dve....

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Aug 03, 2012 3:32 pm

mne sa ta palubovka celkom paci... mozno ten displej mohol byt podsvieteny inou farbou (modrou, cervenou, alebo cojaviem)

na tomto videu je vidiet aj otvorene sedadlo (sice s JETkou vo vnutri, ale nevyzera to, ze by sa tlacila):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vmFxyz6IFBA[/youtube]

EDIT: a teraz som narazil na podla nazvu videa verziu 2012, okrem inych detailov ma aj novu pristrojovku...

Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Aug 03, 2012 4:38 pm

a opat nova 2012 verzia - pekne nakrutena reklama, vidiet tam aj tie dve integralky pod sedadlom (zhodou nahod aj v nahlade videa :D ):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JdSJKpOE9WU[/youtube]

VLADY
spammer
spammer

#36 Príspevok od užívateľa VLADY » So Aug 04, 2012 1:20 pm

No tým videom si ma presvedčil ...aj keď teda ja mám asi nadštandartne veľkú helmu, pretože mám problém ju dať pod sedadlo na väčšine scootrov. Vždy mi to tak nejak šponuje a musím to dosť brutálne dotáčať aby zacvakol zámok...Ale zas mám topcase a tam je vždy lepší prístup.Ale ten podsedlový priestor mi tak nejak pripomenul 250ku-XC...neviem prečo...tam tiež je že scooter jak krava, a po odklopení sedadla sánka dole....že nič moc pod sedadlom...

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Aug 04, 2012 4:59 pm

Pretoze tie sedadla su dost hlboke, priestor pod nimi plytky...

supwor
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Aug 31, 2010 8:02 am
Skúter: malaguti

#38 Príspevok od užívateľa supwor » Ut Sep 18, 2012 9:35 am

Môžme sa tu týždne baviť o tom či je SYM naozaj dobrý skúter-značka, ja si myslím že každá značka má niečo do seba a je niečím zaujímavá a iná. Ale názor, že ak niečo nepoznám alebo nie je vyrobené v Európe, Japonsku nemôže byť rovnako kvalitné a dizajnovo vydarené je v súčasnej dobe fakt obmedzený názor. SYM a KYMCO sú dneska plne rešpektované značky v skútrovej Európe.
Nebudem okolo toho robiť ako to nazývate reklamné bla bla preto radšej každému doporučím pozrieť si odborné články, testy, recenzie
na tieto značky zo zahraničia.Tam s nimi majú už niekoľkoročné skúsenosti. Komu sa nechce tak podotknem, že sú hlavne kladné.
To sú fakty nie reklamné články. Ozaj neviem či som spomínal Gilera Nexus 500 - pekný skúter : )))
podpis som si este nenastavil

Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

#39 Príspevok od užívateľa Luthar » Ut Sep 18, 2012 9:54 am

To nic nemeni na tom ze ten sym a ostatne "cinske"znacky su hnusne, este si pockam kym budu mat kvalitny dizajn. Ked to dokazali v automobilovom dizajne tak aj v skutroch :-)

VLADY
spammer
spammer

#40 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Sep 18, 2012 10:13 am

Odborné články testy a recenzie......ak ich prečítam za vagón tak nebudú mať furt tú istú výpovednú hodnotu ako keď budem mať skúsenosti z praktického používania bežného spotrebiteľa cca 3-4 roky.A to sú práve tie info, ktoré mi furt tak nejak chýbajú... A zas sme pritom že ak chce dakto dačo kvalitne vyrobiť aby to aj vydržalo tak to predsa nemôže predávať za polovicu bežnej ceny normálneho značkového scootra. A ak to tak predáva tak je dakde dačo zle....Mal som Kymco a držalo ale nebolo určite lacné a nedá sa kvalitou zrovnať z čínou bežne predávanou za polovičnú cenu ako je Keeway alebo Yuki a pod značky .Vidím ako je spravený napríklad taký Jonway - Yuki Arrow -kopia Hondy. Je to hnus-grc a ako na to pozriem tak hneď vidím prečo sa predáva za polovicu .A o výkone motora a hlavne výdrži sa nemá ani zmysel baviť. A dizajn je jedna vec a zmysel pre detaily a kvalita prevedenia zas vec druhá....áno na pohľad z diaľky rozdiely moc nevidno ale pozri sa bližšie a detailnejšie a už sme v obraze prečo ten rozdiel v cene....A prečo má jeden zo štvrťlitra 12kW a druhý 18....

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Sep 18, 2012 10:42 am

supwor napísal:Môžme sa tu týždne baviť o tom či je SYM naozaj dobrý skúter-značka, ja si myslím že každá značka má niečo do seba a je niečím zaujímavá a iná. Ale názor, že ak niečo nepoznám alebo nie je vyrobené v Európe, Japonsku nemôže byť rovnako kvalitné a dizajnovo vydarené je v súčasnej dobe fakt obmedzený názor. SYM a KYMCO sú dneska plne rešpektované značky v skútrovej Európe.
Nebudem okolo toho robiť ako to nazývate reklamné bla bla preto radšej každému doporučím pozrieť si odborné články, testy, recenzie
na tieto značky zo zahraničia.Tam s nimi majú už niekoľkoročné skúsenosti. Komu sa nechce tak podotknem, že sú hlavne kladné.
To sú fakty nie reklamné články. Ozaj neviem či som spomínal Gilera Nexus 500 - pekný skúter : )))
a preco spominas Kymco so SYM ? kymco je sem tam vidno v taliansku aj ked osobne si myslim ze skor kvoli cene. tam si to nikto nekupi kvoli tomu ako to vyzera ale SYM... sice Laverda prelepuje znacku SYM ale respektovana znacka aby to bola tak to ma este dost daleko.

mskvlado
chodec
chodec
Dátum registrácie: Št Nov 13, 2008 12:41 pm
Skúter: Malaguti Spidermax 500 RS

#42 Príspevok od užívateľa mskvlado » Št Okt 25, 2012 8:32 pm

theruck napísal:
palo559 napísal:Uprimne toto je dôvod prečo sa nezučastnujem diania na tomto fore !

pre tvoje info to 1 miesto nebolo za najlepsiu motocyklovu firmu ale bolo to za najvacsieho importera skutrov v nemecku. to samozrejme nehovori nic o tom kolko toho predali. iba kolko toho doviezli cez nemecko do EU. robi sa to tak bezne robia to tak aj automobilky. nema to nic spolocne s predajom koncovemu spotrebitelovi ani so spokojnostou spotrebitelov. ale kludne to na svojich zakaznikov pouzivaj, kazdeho oslovi nieco ine.
keby ta to zaujimalo tak v tej sutazi ako najlepsia znacka za najlepsie produkty vysla firma Lego.
Myslím, že to nie je cena za najväčšieho importéra skútrov v Nemecku:
Deutschlands Händler haben gewählt: Auf dem Händlerabend der 2. Fachtagung „bike und business“ am 25. November in Würzburg hat Stefan Zügner, Marketingleiter der Fachzeitschrift »bike und business«, vor 260 Gästen die „Best Brands 2011“ gekürt. Grundlage für die Auszeichnung war die Händlerzufriedenheitsabfrage, die im Rahmen der Motorradmarktanalyse 2011 des Branchenblattes durchgeführt wurde.

mskvlado
chodec
chodec

#43 Príspevok od užívateľa mskvlado » Št Okt 25, 2012 8:50 pm

theruck napísal:
supwor napísal:Môžme sa tu týždne baviť o tom či je SYM naozaj dobrý skúter-značka, ja si myslím že každá značka má niečo do seba a je niečím zaujímavá a iná. Ale názor, že ak niečo nepoznám alebo nie je vyrobené v Európe, Japonsku nemôže byť rovnako kvalitné a dizajnovo vydarené je v súčasnej dobe fakt obmedzený názor. SYM a KYMCO sú dneska plne rešpektované značky v skútrovej Európe.
a preco spominas Kymco so SYM ? kymco je sem tam vidno v taliansku aj ked osobne si myslim ze skor kvoli cene. tam si to nikto nekupi kvoli tomu ako to vyzera ale SYM... sice Laverda prelepuje znacku SYM ale respektovana znacka aby to bola tak to ma este dost daleko.
Oficiálna talianska štatistika - % podiel Kymco v za rok 2011 na prvých 10. miestach (všetky kubatúry a kategórie spolu) bol cca 15% - 10500 kusov, Piaggio malo 26% - cca 19000 kusov, Honda Italia cca 25000 kusov. Sem-tam nie je celkom dobre zvolený výraz....

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Okt 30, 2012 10:08 am

mskvlado napísal: Myslím, že to nie je cena za najväčšieho importéra skútrov v Nemecku:
Deutschlands Händler haben gewählt: Auf dem Händlerabend der 2. Fachtagung „bike und business“ am 25. November in Würzburg hat Stefan Zügner, Marketingleiter der Fachzeitschrift »bike und business«, vor 260 Gästen die „Best Brands 2011“ gekürt. Grundlage für die Auszeichnung war die Händlerzufriedenheitsabfrage, die im Rahmen der Motorradmarktanalyse 2011 des Branchenblattes durchgeführt wurde.
zabudol si este tu poslednu vetu skopirovat

Basis für die Stichprobenziehung war die Empfängerdatei der Zeitschrift »bike und business«.

v preklade: zakladom pre odber vzoriek boli data od citatelov casopisu Bike und Business

len pre zaujimavost a aby bolo aj tebe jasne ake relevantne data pouzili na rozdanie tychto oceneni

vyrobca pneu: 1. Heidenau 2. Schwalbe 3 Michelin
vyrobca olejov: 1. Motul 2. Bel-Ray 3. Fuchs Europe
prilby: 1. Givi, 2. Germot 3. BF Hardwear
oblecenie: 1. Germot 2. Heino Buse 3. Germas
ATV: 1. Polaris 2. SYM 3. Suzuki

to mozeme my aj vyhlasit taku anketu citatelov scooter-tuning.sk a vyhlasit to na TA3 vo velkom gala

mskvlado
chodec
chodec

#45 Príspevok od užívateľa mskvlado » Pi Nov 02, 2012 9:27 am

theruck napísal:
mskvlado napísal: Myslím, že to nie je cena za najväčšieho importéra skútrov v Nemecku:
zabudol si este tu poslednu vetu skopirovat

Basis für die Stichprobenziehung war die Empfängerdatei der Zeitschrift »bike und business«.

v preklade: zakladom pre odber vzoriek boli data od citatelov casopisu Bike und Business

len pre zaujimavost a aby bolo aj tebe jasne ake relevantne data pouzili na rozdanie tychto oceneni

vyrobca pneu: 1. Heidenau 2. Schwalbe 3 Michelin
vyrobca olejov: 1. Motul 2. Bel-Ray 3. Fuchs Europe
prilby: 1. Givi, 2. Germot 3. BF Hardwear
oblecenie: 1. Germot 2. Heino Buse 3. Germas
ATV: 1. Polaris 2. SYM 3. Suzuki

to mozeme my aj vyhlasit taku anketu citatelov scooter-tuning.sk a vyhlasit to na TA3 vo velkom gala
aby to bolo úplne presné: bola to anketa na vzorke 560 DÍLEROV, ktorý odoberajú časopis - a hodnotili spokojnosť (t.z. kvalita, predajný servis, .....)s uvedenými značkami. Anketu "citatelov scooter-tuning.sk môžeš samozrejme vyhlásiť - s tým TA3 si nie som celkom istý, či by mali záujem :unknown: .

ZoLeeDesign
chodec
chodec
Dátum registrácie: So Mar 22, 2014 9:25 pm
Skúter: SYM MAXSYM 400i

#46 Príspevok od užívateľa ZoLeeDesign » So Mar 22, 2014 10:28 pm

Ahojte !
Ako tu citam na fore , su ludia ktory odsudzuju takych , ktory aspon napisu odpovede na dane otazky a skusaju poradit niekomu kto to potrebuje ! Je to dost smutne.... ked niekto napise aspon trosku dlhsi clanok hned ho nazvu PR -om...
Netreba sa bat znacky SYM ! Kludne odporucam ist do kupu tychto maxikov ! Nie iba preto hovorim lebo aj ja mam SYM Maxsym 400i , ale mam skusenost aj s inymi skutrami ahlavne aj supersporty vacsich kubatur...
Ja som presiel minuly rok z Honda RR 900 na SYM MAXSYM 400... Hlavne kvoli pohodliu ! Co je neporovnatelne !
Po 7500 km roch ziadne problemy ! Kvalita porovnatelna ako u Hondy alebo Suzuki skutroch nic menej absolutne !
Moto ide ako ma ! ! Nebudem tu rozoberat porovnavania s inymi znackami (talian, francuz, cina ) , ja som zatazeny na japonske znacky .... aj auta mam len Hondy.... predsa japonec je osvedsena kvalita, kto nevery nech vyskusa.....
Tiez som vela uvazoval nad kupou.... a nebolo to jednoduche kym som nevyskusal....
Po otestovani viacero znaciek som predsa kupil....
S porovnanim s burgmanom 400 - kvalitnejsie sedenie , a lepsia elektronika , ostatne to iste !
S porovnanim so silverwingom 400 - sym 400 je iba jednovalec... , ale menej zere... a lepsi design... !
Takze kvalitovo a vykonovo OK !! ( je to taiwan ale naozaj to bol dcerskou spolocnostou Hondy , predtym kym sa neosamostatnili... a toto nemam z PR-u len od dovozcov ale dopatral som na nete lebo mazaujimala znacka ! )

ALE TO NAJHLAVNEJSIE : Nova je o viac 1000 € lacnejsia !!!!!!!

Je to velka konkurencia tychto znaciek !
Ja som nadmieru spokojny s touto znackou !

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#47 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » Ne Mar 23, 2014 2:28 pm

joymax 300ku stále "okukávam" pri Draždiaku keď sedím na pive. úprimne, mne sa ten skúter páči. ten design, keby tam nalepili hocičo "značkové" (štítky), tak by som to zožral. čo sa spoľahlivosti týka, nemožem povedať lebo neviem, nepoznám.. :pardon:

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#48 Príspevok od užívateľa duky5 » Ne Mar 23, 2014 2:33 pm

Čím viac výkričníkov tým viac adidas?
To je neskutočný držiak so 7500 km, skoro ako jawa :)

odoslané z mobilu
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

VLADY
spammer
spammer

#49 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Mar 24, 2014 12:21 am

Daj sem ak budeš mať natočených 50 000-100 000....pretože pod 10 000 je to furt len vzábehu. Aspoň teda ak sa bavíme o normálnej značke .

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Mar 30, 2014 9:51 pm

akurat mi nedavno kamarat co ma moto servis hovoril ze bol u neho panko s atlanticom ze mal na tachaci 75 a ze okrem roztrhnuteho remena nemal nikdy ziadny problem. akurat s tym chodil normalne do servisu jak bolo treba. nevim jak by dopadol servis SYM skutra po 50 000 km a co na to nahradne diely. netvrdim ze to musi byt zle ale dost pochybujem. tam je tych 1000 EUR rozdielu v cene. nie po 7500km.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"