nepremok z lidlu mam, dvojdielny...pouzil som ho cestou z chorvatska v prietrzi mracien...ako odolal, ale mokry som bol tak ci tak, bolo mi v nom take teplo, ze som prepotil vsetko az cez slipyTHeBaNDiT napísal:pokial som si nekupil paradne dvojdielne nepremoky z LIDLa, asi najlepsia kupa... su vyborne, a nikdy ma nesklamali... Ked som si kupil motorkarsku bundu a neskor i motorkarske nohavice, nepremoky sli bratovi... ale odkedy mi po vyprani motorkarska bunda premoka i napriek naimpregnovaniu sppecialnym pripravkom na motorkarske oblecenie, mam nepremoky naspat...Zial, odkedy som ich kupil, LIDL ich uz neponukol ani raz, iba taku pomerne smiesnu jednodielnu kombinezu...

nepremokava bunda padana estoril mi po pol roku tiez zacala premokat a to este pred prvym pranim...periem ju v pracke, v louis som kupil na to praci prostriedok plus ten impregnacny sprej = premoka stale
nabuduce idem asi do kozenej bundy, premokne to rovnako a mam vacsiu ochranu...
a k teme, zmokol som neraz a to clovek moze pozerat predpoved pocasia kolko chce, ked 3 zdroje maju 3 rozne predpovede (internet

a takisto, ked prsi a idem, nemam problem, som suchy, problem je ked zastavim na krizovatke na cervenu...