Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited Edit
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited Edit
ja by som to nehrotil, myslim si, ze tema o (tejto) prilbe na nase forum patri, ba dokonca by si myslim, ze by sa hodila aj sekcia Prilby, ved sme na fore o motocykloch...
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Ja ti nezavidim, ja sa tesim s tebou
Mam rad drahe veci 

Kymco Xciting 300i
- gianmarco1
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
- Skúter: Bianchi
nema tu ani vyznam pisat o tom ze idem kupovat Gileru GP800... asi by to tu niekto neprezil...

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ved ale v pohode....prečo sa uražaš ked niekto napisal, že sa mu ta prilba nepači....
presne ako banditko napisal. Tebe sa pači investoval si zarobene peniaze spravil si si radosť.
ja som mal marušku za 200 ečok a už to sa mi zdalo vela a ta prilba bola skvela...lahučka a sedela suprovo...
pri noseni a porovnani s 75eurovou Worker prilbou som vobec nelutoval 200 ečok zaplatenych.
čiže tak.
ja to tak ako aj optik pisal "limited" edition je aj cenovo ohodnotena. možno raz pojdeš na GP a Rossi Ti na nu da aj podpis a to potom stupne na hodnote ešte. nikdy nevieš ......
presne ako banditko napisal. Tebe sa pači investoval si zarobene peniaze spravil si si radosť.
ja som mal marušku za 200 ečok a už to sa mi zdalo vela a ta prilba bola skvela...lahučka a sedela suprovo...
pri noseni a porovnani s 75eurovou Worker prilbou som vobec nelutoval 200 ečok zaplatenych.
čiže tak.
ja to tak ako aj optik pisal "limited" edition je aj cenovo ohodnotena. možno raz pojdeš na GP a Rossi Ti na nu da aj podpis a to potom stupne na hodnote ešte. nikdy nevieš ......
podpis som si este nenastavil
- XAWIER
- st. skútrista
gianmarco1 napísal:nema tu ani vyznam pisat o tom ze idem kupovat Gileru GP800... asi by to tu niekto neprezil...
A to vazne??? Super, to sa tesim na zraz, ked nam ju predvedies a povozis.

Kymco Xciting 300i
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Kasli na to, ja mam tiez hodinky z limitovanej edicie 100ks a stali 5x viac nez take iste "seriove" - ale jednoducho som ich chcel /bola to laska na prvy pohladgianmarco1 napísal:slovaci vzdy bolia a budu závistliví ludia... neoplati sa ukazat nic lebo hned budu kritizovat, zavidiet, urazat, a mudrovat

neda mi to sem nedpoisat, popozeral som viac stranok a tych limited edition oni robia viac /asi kazdy rok/ tie zorniky som nasiel aj na SK stranke a za lepsiu cenu, tak to sem este prihodim
http://www.eshop-rychlo.sk/www-svmoto-s ... OPLNKY-AGV
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... SubProduct
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... SubProduct
- pygo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
- Skúter: bolo Amalfi
troška OT: ja som si tmavé plexi kupoval zo stránky www.promoto.sk, komunikácia bez problémov (dokonca po asi polroku mi na Vianoce došiel vianočný mail od predajcu..) a plexi som mal doma za pár dní... na moju K2ku ma vyšiel 35 Eur.
<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Keď som zbadal ten skúter naživo dokonca v červenej aj čiernej farbe naživo tak som 3 dni nespal. Je to umelecký kus a naživo vyzerá 100 krát lepšie ako na fotkách. Pôvodne sa mi nepáčil predok, ale naživo som zmenil názor. Prajem ti nech sa ti podarí ju kúpiť a dúfam že ťa stretnem raz na zraze. Z toho si nič nerob že niekto skritizoval tvoju prilbu. Každý má iný vkus a niekomu sa to možno zdá priveľa peňazí, ale tak nemožno sa čudovať keď niekto ledva naškrabe na lidlovku tak potom má takú reakciu. Každý má nárok na svoj názor a musíme rešpektovať každého.gianmarco1 napísal:nema tu ani vyznam pisat o tom ze idem kupovat Gileru GP800... asi by to tu niekto neprezil...
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- gianmarco1
- st. skútrista
Tu absolutne neslo o to ze by som sa urazil. Mne je jasne ze nie kazdemu sa paci. 100 ludi , 100 chuti. Tu boli reci o tom ze som si dovolil vyhodit tolko penazi za priblu...
Tak ako si Optik kupil hodinky 5x drahsie, tak som si ja kupil prilbu. Niekto to radsej prepije prefajci...
Nebol som na dovolenke tak som si doprial darcek.
Gileru chcem doniest zo zahranicia, este neviem kedy, odkial. Ide zima, mam cas na rozmyslenie sa. Mozno sa zmeni financna situacia a nebude nic.
Priezor budem urcite kupovat, ale momentalne som financne cisty... Dakujem za stranky urcite nieco vyberiem.
Tak ako si Optik kupil hodinky 5x drahsie, tak som si ja kupil prilbu. Niekto to radsej prepije prefajci...
Nebol som na dovolenke tak som si doprial darcek.
Gileru chcem doniest zo zahranicia, este neviem kedy, odkial. Ide zima, mam cas na rozmyslenie sa. Mozno sa zmeni financna situacia a nebude nic.
Priezor budem urcite kupovat, ale momentalne som financne cisty... Dakujem za stranky urcite nieco vyberiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak co sa rozculujes. ked sa nechces chvalit tak sa nechval. a ked sa chces pochvalit tak rataj s tym ze nie kazdy ma ten isty nazor na vec ako ty. ked si sadnes na skuter v hentej helme tak zdvojnasobis jeho hodnotu. je to tvoja vec ale je to divne jazdit s holymi kolenami a clenkami a mat na hlave 700 EUR za co by som si v pohode kupil kombinezu (netvrdim ze ty ju potrebujes) + prilbu + rukavice. a niekto sa so 700 euro oblecie komplet.
kludne si kup karbonove disky na skutra za 1000. ci to bude ale najlepsi napad na to sa mozu nazory lisit.
kludne si kup karbonove disky na skutra za 1000. ci to bude ale najlepsi napad na to sa mozu nazory lisit.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
nic len OK
- XAWIER
- st. skútrista
Drzim palce, aby si nejaku GP 800 nasiel za dobry peniaz a doviezol to tu na SR...Rad ju uvidim na zivo, popripade aj v sprinte pred halou v PO 

Kymco Xciting 300i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nechápem...ako môže dakto vyhodiť za prilbu toľko peňazí.....
.....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
dtto moj nazor, aj ked nazivo som videl viacej farebnych odtienov a ten skuter sa mi spredu vobec nepaci, zbytok ok, ale....motor paradicka, ale retaz tiez nepotesi...takze taky skuter u mna pada, jedine ze by ten motor supli do nexadeltoro5784 napísal:Keď som zbadal ten skúter naživo dokonca v červenej aj čiernej farbe naživo tak som 3 dni nespal. Je to umelecký kus a naživo vyzerá 100 krát lepšie ako na fotkách. Pôvodne sa mi nepáčil predok, ale naživo som zmenil názor.

a k helme...nepaci sa mi a predrazena je, nedal by som ani polku ceny za to....ale su to tvoje prachy, paci sa ti, si svojpravny, tak no problem

- gianmarco1
- st. skútrista
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... vidim ze si stratil rec ... inak potom k moto nezabudni vlecne lano - budes nas tahat
....

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prilba Agv Valentino Rossi Ti Tech Winter Test Limited E
Potom nezabudni namontovať tam ešte turbo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5ueYSbqOJU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a5ueYSbqOJU[/youtube]
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Včera som prišiel z Chorvátska a GP 800-ku som videl v akcii bielu a pri mole stála červená. Tá reťaz tam bola brutálna. Zabudol som- videl som ich v Trogire ak by si chcel omrknúť. Boli tam aj iné pecky. Najviac sa mi asi páčila nová Majesty 400-ka a samozrejme Beverly od Piaggia.
Honda PS 150i
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 9:49 am
- Skúter: Yamaha yzf-r125
Mne sa ta prilba neskutocne paci je bombova
ale myslim si tiez ze draha prilba ti pri pade moc nepomoze staci ze zle spadnes a chrbticu mas v keli a pritom mas kvalitnu prilbu na hlave
a asi by si to lutoval keby sa ti oskrela
ja som si tiez minule kupil novu prilbu AGV K3 ale dostal som na nu dobru zlavu tak som ju zobral a hned k nej aj cierny stit pritom som mal v plane kupit nejaku obycajnu prilbu okolo 100€ a som si isty ze pri pade ma ochrani viac ako nejaka lacna cinska lakota do tych 100€
PS: radsej si ju odloz na tu Gilerku ukaze krajsie ako na malom skutri

PS: radsej si ju odloz na tu Gilerku ukaze krajsie ako na malom skutri

- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
tolko by som nedal , ani keby mam 

aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- Erikos
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Aug 16, 2009 8:08 am
- Skúter: niiiiiiiiiiiiiiiic
- Kontaktovať užívateľa:
v podstate nic proti, ale pride mi take ako keby si dal nejaky jazdec superbikov Shumacherovu F1 prilbu za niekolko tisic eur na nejaku Ninju 600vku.... ako ked si to ty das na skuter
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... akurat gianmarco pisal ze prilbou to zacina ...
- gianmarco1
- st. skútrista
### par prispevkov som premazal - THeBaNDiT
Diky Rspeed. Mam pocit ze v poslednej dobe tu ludia prestavaju citat prispevky a napisu hoc jaku kravinu len aby mali co najviac prispevkov. Pritom 90% z nich je o nicom.
Nebudem sa uz k tejto teme vyjadrovat. Chcel som napisat aj malu recenziu o prilbe, respektive skusenosti s jej pouzivanim... Ale na co? Aby sem zacal pisat nejaky sopliak reci ze je to vela penazi, na co mi je to na skutra a podobne?
A este jedna vec Erzo. Uz ti to Mitko vysvetlil ale poviem to este raz. Su tu ludia co si nepotrebuju vyzobrat peniaze, kupit si skuter a tvarit sa jak majster sveta ze mas apriliu od rodicov ,ale zarobia si na to. Tak ako aj ja na prilbu.
Diky Rspeed. Mam pocit ze v poslednej dobe tu ludia prestavaju citat prispevky a napisu hoc jaku kravinu len aby mali co najviac prispevkov. Pritom 90% z nich je o nicom.
Nebudem sa uz k tejto teme vyjadrovat. Chcel som napisat aj malu recenziu o prilbe, respektive skusenosti s jej pouzivanim... Ale na co? Aby sem zacal pisat nejaky sopliak reci ze je to vela penazi, na co mi je to na skutra a podobne?
A este jedna vec Erzo. Uz ti to Mitko vysvetlil ale poviem to este raz. Su tu ludia co si nepotrebuju vyzobrat peniaze, kupit si skuter a tvarit sa jak majster sveta ze mas apriliu od rodicov ,ale zarobia si na to. Tak ako aj ja na prilbu.

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Gianmarco1 dúfam že predsa len tú recenziu napíšeš. Také niečo sa vždy zíde. Ja sa tiež na konci sezóny chystám napísať recenziu na prilbu. A nevšímaj si príspevky 16 ročných nezrelých faganov v puberte. Oni z toho raz vyrastú 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- gianmarco1
- st. skútrista
tak ako samozrejme ze nieco napisem pretoze si myslim ze fora su prave o tom aby sme si medzi sebou vymienali skusenosti so skutrami, oblecenim, prislusenstvom a popripade nejake vhodne cesty na vyjazd. Vela ludi sa prave na zaklade recenzii rozhoduju co kupit. Predajca natara aj klamstva len aby predal... no najlepsie my spotrebitelia vieme ohodnotit kvalitu produktu.
S prilbou som minuly tyzden absolvoval cestu na oravu. Samozrejme cestou spat mi lialo celou cestou takze som mal o zabavu postarane... Ale o tom napisem az ked budem mat cas, skusim cez vikend...
S prilbou som minuly tyzden absolvoval cestu na oravu. Samozrejme cestou spat mi lialo celou cestou takze som mal o zabavu postarane... Ale o tom napisem az ked budem mat cas, skusim cez vikend...