kupit scoot na jesen, alebo az na jar??
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: kupit scoot na jesen, alebo az na jar??
Mozem to premazat. Ani neviem, ci povedal, preco sa im vracaju, lebo on mal na starosti auta, ale to, ze sa vracaju vedel
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
a ak sa mozem spytat neviem ci budes vediet,ale co si myslis o tomto http://aprilia-sr.autobazar.eu/70-id1112782.html ?Ma to tu jeden kolega z fora. Nevies mi povedat co by ma cakalo s takymto skutrom? Nejake technicke pripadne ine problemy s takto vytunenym strojom?
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Nevazera spatne, len s tuningom mozu nastat aj komplikacie, ale aj nemusia. To by skor vedel poradit Alcatelko
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Môj názor na kúpu je taký že ten čo si chce skúter upraviť podla seba by mal kupovať na jeseň a môže sa v tom celú zimu vŕtať.Ten čo sa chce len voziť kúpi na jar,lebo sa chce voziť hneď ako to kúpi.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Okt 22, 2008 9:55 am
- Skúter: CPI Aragon 50 zmena Piaggio Typhoon 50 T
No ja som kupil na jesen a nebanujem.
Predajca dal vyraznu zlavu lebo by mu na zimu zostalo vela skutrov na skalde a to bol dovod preco som to zobral na jesen. Kedze bola primerana teplota a sneh napadol pekne neskoro som sa mohol vyjazdit. Tak isto som ho dobre zabehol pretoze nebolo horuco a motor tak netrpel. Takze ak chces brat novy mozes ziskat od predajcu zlavu a za tie usetrene € mozes kupit benzin.
Predajca dal vyraznu zlavu lebo by mu na zimu zostalo vela skutrov na skalde a to bol dovod preco som to zobral na jesen. Kedze bola primerana teplota a sneh napadol pekne neskoro som sa mohol vyjazdit. Tak isto som ho dobre zabehol pretoze nebolo horuco a motor tak netrpel. Takze ak chces brat novy mozes ziskat od predajcu zlavu a za tie usetrene € mozes kupit benzin.
uz 10600km tak zase jazdim
tak som to po 10r. dotiahol na 19000km.
Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.

Od 2019 zacinam na novom Piaggio Typhoon.
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
Ja teraz tiez kupujem piaggio tph,alebo apriliu sr.Kupujem ho z nemecka pretoze otec tam zije a su tam zachovalejsie stroje,pokial chces kupit novy tak to mozes aj na slovensku,ibaze ja som sa radsej rozhodol pre piaggio tph,r.v. 2000 ako by som mal kupit novu cinu,raz som takuto chybu spravil a odvedy mam nato svoj nazor.Ak mas tych 1400€ a nevadi ti uz jazdeny skuter tak by som ti radil kupit z nemecka,alebo talianska,proste slovak ho preda preto lebo sa kazi a chce sa ho zbavit a este aj stoci km.Cest vynimkam.
V nemecku ti srot nepreda a ide aj oto ze je tam onieco mensia cena,za 1400€ tam kupis uz fest dobry skuter ktory ti aj nieco vydrzi,s papiermi nieje problem to sa da vybavit,ak chces tak tu je stranka: mobile.de tam si prepni na cesky jazyk a pohode si mozes porovnat ceny a stav skutra.
A ci sa oplati skuter kupi najesen alebo jar tak to sa tak neda povedat,ale v jeseni a v zime su urcite lacnejsie skutre ako v lete alebo jari,toto je moj nazor
V nemecku ti srot nepreda a ide aj oto ze je tam onieco mensia cena,za 1400€ tam kupis uz fest dobry skuter ktory ti aj nieco vydrzi,s papiermi nieje problem to sa da vybavit,ak chces tak tu je stranka: mobile.de tam si prepni na cesky jazyk a pohode si mozes porovnat ceny a stav skutra.
A ci sa oplati skuter kupi najesen alebo jar tak to sa tak neda povedat,ale v jeseni a v zime su urcite lacnejsie skutre ako v lete alebo jari,toto je moj nazor
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Nový je lepšie kvôli záruke kupovať na jar...ale starý na inzerát je v podstate lepšie na jeseň.sú nižšie ceny ako sa už spomínalo a môžš ho cez zimu tuniť...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna je to v podstate jedno, pretoze zaruka je 2 roky, a teda dve sezony,VLADY napísal:Nový je lepšie kvôli záruke kupovať na jar...
takze v podstate je jedno, ze ci zima-leto-zima-leto, alebo leto-zima-leto-zima

- VLADY
- spammer
Aj máš pravdu .Ja som to bral aj z pohladu STK, sám mám januárový ( 2008-slabá zima)scooter a keď budem musieť ísť na STK tak v zime to nieje bohvie čo.
A vieš, podla zákona ak je prešvihnutá STK tak je vozidlo nespôsobilé a podla správnosti by malo ísť na STK nie po vlastných ale na vozíku...
To len tak na okraj viem že vpaxi sa to zatial nedodržuje a ani nekontroluje ale nič nieje nemožné.

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Máj 18, 2009 7:27 pm
- Skúter: piaggio fly 50 2t chudinka
- Kontaktovať užívateľa:
newiem ja som kupoval nove piaggio vo februari a vozil som sa normlane po vonku a nemal osm ani vodicak a motorku kup aj teras sak ked ju nastartujes raz tyzdenne tak fajn nic sa jej nema stat a ked bude niekde vonku v minuse tak tam dja plnu nadrz ked je viac benzinu v nadrzi tak nestihne tak stuhnut a zmrznut
- VLADY
- spammer
..............ked bude niekde vonku v minuse tak tam dja plnu nadrz ked je viac benzinu v nadrzi tak nestihne tak stuhnut a zmrznut................
PS: tak toto ma pobavilo.

PS: tak toto ma pobavilo.

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Haha a v aute ked mam 40 l benzinu, tak to kedy zamrzne? Cuore, co myslis, naco vyrabaju primesy do benzinu alebo nafty?
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Máj 18, 2009 7:27 pm
- Skúter: piaggio fly 50 2t chudinka
- Kontaktovať užívateľa:
dobre vyskusaj co zamrzne rychlejsie 2l benzinu ked nebudes startovat celu zimu alebo 20 litrov benziinu stalo tatkovi auto v garazi a nejazdil nanom cez zimu v garazi bolo - a mal v nadrzi 20 l zamrzlamu nadrz aj s benzinom jeho kamarat nestartoval tiez celu zimu a mal plnu nadrz a krasny zivot nic dosiel brnk a isiel
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
V tej istej garazi, take iste auto, taky isty benzin a ani jedno auto nemalo pridane aditiva? A boli tam rovnako dlho? Porovnavas nieco, co sa porovnat neda.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
taky dotaz...pri akej teplote tuhne benzin? lebo mne ani pri -15°C benzin nezamrzol...a to ani v 5mm benzinovej hadicke...to skor nafta obycajna zatuhne...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
Píšeš bludy!cuore212 napísal:dobre vyskusaj co zamrzne rychlejsie 2l benzinu ked nebudes startovat celu zimu alebo 20 litrov benziinu stalo tatkovi auto v garazi a nejazdil nanom cez zimu v garazi bolo - a mal v nadrzi 20 l zamrzlamu nadrz aj s benzinom jeho kamarat nestartoval tiez celu zimu a mal plnu nadrz a krasny zivot nic dosiel brnk a isiel