Co si myslite o cinskych skutroch

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Poncho

#26 Príspevok od užívateľa Poncho » Ut Feb 21, 2006 9:43 am

takveru ročný číňan klesne s cenou o 10000,-
Ale 3 ročná gilera o 40000,- :D :D :D
To som zistil podla tabuliek poisťovní.

Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

pre huniak

#27 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Feb 21, 2006 3:53 pm

bohuzial si na zlej adrese.. lebo tuning a cinske skutre ...to nejde do kopy

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

Re: pre huniak

#28 Príspevok od užívateľa Look » Ut Feb 21, 2006 3:55 pm

dr.snake napísal:bohuzial si na zlej adrese.. lebo tuning a cinske skutre ...to nejde do kopy
podla mna skorej 4T scooter + tuning nejde dokopi. Ked si vezmes taky keeway ty aspon kopiruju podla origo komercnych znaciek a tak pasuje kopa dielov nato

Crossbiker

yes

#29 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Ne Apr 30, 2006 1:30 am

huniak napísal:Zvrhuje sa to na celej tejto stránke k tomu, že čínske skútre su riadne na piču. Majú celý motor aj variátor z umelej hmoty, vo vnúti válca behá umelohmotný piest. Benzín sa mieše v pomere 1:1 s vodou. Plasty sú také nekvalitné, že keď s číňanom vojdeš do diery tak otrasom ti opadá celá kapotaž. Po rovinke sa ledva ťahajú a do kopca vôbec nejdú. Ani neskúšajte sa na nich voziť vo dvojici, lebo pod takou váhou sa vám pokrivý tlmič. Spotreba benzínu je enormne vysoká tak 3 litre na stovku, to je nehoráznosť.

Netvrdím, že sú to najkvalitnejšie výrobky ale to čo sa tu vo viacerých článkoch prezentuje o kvalite číňanov ma znechucuje natoľko, že vôbec nemám chuť byť členom tohto portfólia.

Odkaz pre všetkých majiteľov číňanov: Vôbec sa sem neregistrujte, je to celkom zbytočná stráta času.
:D :D :D :D dobré :hello1: len im daj

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Máj 03, 2006 1:03 pm

vies preco su take hrdzave?stoja tam min.od jesene...sale su von...chcem vidiet hocijaku inu co cez zimu stoji vonku...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Máj 03, 2006 1:32 pm

hej to ale svedci o nekvalite predajcu a nie skutra...ale robi potom zlu mienku o znacke...ale inac co poznam je seriozny predajca...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

Nepo

#32 Príspevok od užívateľa Nepo » St Máj 03, 2006 4:20 pm

Teda to by odradilo asi kazdeho.Niekto si ide kupit novy scoot a kupi zhnitu hovadinu.Je to nefer voci zakaznikom.

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#33 Príspevok od užívateľa kika » St Máj 03, 2006 4:31 pm

tak niet sa co cudovat, ved tento rok uz dost poprsalo, a bohuzial niektori nechaju svoje skutre "vystavene" vonku za akychkolvek podmienok.inak jeden predajca keewayov tu pri mne tiez takto ma stale vonku focusy uz asi druhu sezonu a chcem vidiet ked si niekto kupi taky skuter co s nim bude, ale neviem mozno ked prsi tak ich stiahne dnu.a ja som odtial tiez brala hurikanka a ten byval vacsinou vnutri v predajni :D .tak ak kupis hurikana tak budes keewayista :D
podpis som si este nenastavil

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#34 Príspevok od užívateľa XAWIER » St Máj 03, 2006 4:55 pm

No je to fakt humus..to zvrdzavene...ale mne nehrdzavie. Takze asi je to v tom, ako tu niekto pisal, ze je to stale vonku a to by zhrdzavelo vsetko.
Kymco Xciting 300i

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa lil_b » St Máj 03, 2006 5:17 pm

môj známy si kúpi niečo od adamsmoto 125 4t.. za 34 000sk a za rok to predal dilinkovi za 30 000!!!! malo to cca 5 000km... (2weeks ago)
preto hovorím dilinkovi lebo viete prečo :)

Crossbiker

#36 Príspevok od užívateľa Crossbiker » St Máj 03, 2006 8:00 pm

Keeway(Focus) nemá napriklad ten kryt fýfuku z chromovanej plechovky od fazule ale z nerez plechu takže tam by to už len preto nemalo hrdzavieť. Iné časti otestujem :D .Ale inač ten krížový šrób zabitý v prednej maske to je estetika jak šlak. Dizajnérstvo ako z užgorodu :shock:

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa lil_b » St Máj 03, 2006 9:39 pm

mrokar: BAZAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#38 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 03, 2006 10:49 pm

No tak, ja mám na totok všetko takýto názor: predajca je kus.... ktorému by som ja osobne nedal predávať ani drevené násady do krompáča, dovozca by sa mal trocha zaujímať kto a ako predáva jaho tovar,a za tretie ak by to bolo poctivo pochromované tak by to takto nemalo vypadať ani ak by to stálo v kuse vonku dva roky.samzrejme čo by sme chceli za tie peniaze aký chrom,a to nevravím že poctivý chrom sa nanáša až na medenú medzivrstvu a musí mať určitú minimálnu hrúbku atď. ale ak je niečo lacné tak sa musí na niečom ušetriť, tým nechcem povedať že sa na tom nedá jazdiť, alebo že by to vydržalo menej ako značkový stroj, ale treba to podla tej ceny aj tak brať, na druhej strane už sa šetrí aj na značkových veciach.... a k tej cene scootra že ako klesá s vekom už neviem kto tam písal že čina o 10litrov menej a aprilia o 40???, ide o to že ak sa to berie percentualne z kupnej ceny nového tak to asi vychádza narovnako.a za posledné nemá každý na scootra60- 70litrov a ja by som za nejakú rárohu dovezenú z vonka nedal tie peniaze za aké sa to tuná potom predáva ak to tam niekto kúpi na kšeft.pretože aj keď je pravda že značkový tovar je ešte stale kvalitnejší ako neznačkový, tak už to nieje čo bývalo a začínam mať pocit že napr najlacnejšie značkové sa môže s kludom rovnať kvalitou drahšiemu aj keď neznačkovému tovaru.Vidím to napríklad na topánkach alebo oblečení, lebo aj u Miletiča majú tenisky aj za 200 aj za 400 ja by som si osobne nekúpil ani jedny ale vidieť v nich rozdiel.Inak mne osobne na tých činskych scootroch vadí to že majú tak slabý výkon asi preto že je použitý horší material a aj to že to sú vzducháče. Lebo mne sa zdá na 125ku 5kw dosť málo v dnešnej dobe ak má Honda raz tolko. to sa potom ani taká 125ka moc neoplatí kupovať aj napr ten Yuki runner je to 150ka a má to nejakých 5-6Kw? a chcú za to skoro 70litrov a keď som videl to pomocné rameno na zadnom kolese tak mi bolo na grc pretože tak hnusne vyseknutý kus plechu z navareným krúžkom na ložisko a nastriekaný čiernou farbou som ešte nevidel. Ja viem že čo by som chcel hlavne za tie peniaze,ale len to že aký to je rozdiel len napr v hmotnosti oproti odlahčenému AL odliatku a to nehovorím ako to potom vypadá celkový dojem a tak...A tak isto všetky šrouby hlavne na tých lacných činskych choproch alebo čo to je? majú pochromované len hlavičky a závit je čisté železo si neviem predstaviť ako to vypadá za pár rokov a pár zmoknutiach alebo umytiach ak sa do toho závitu dostane voda.Takže to je asi všetko. :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Máj 03, 2006 11:06 pm

vidis...ja mam tiez lacny smejd ale toto sa mi nestava...kyvne rameno poctivy hlinik...chrom drzi...len na prednom blatniku na zvare jemne zacina hrdza...po 5rokoch...ale vyfuk som chytil o obrubnik a oskrel chrom a ani stipka hrdze...to boli prve dovezene hero puchy...a dnes HERO puchy stoja pod 20000 (moj 35000) kyvne rameno je zvatene z ocel plechu rovnako aj podsedlovka (ja mam al odliatok...)atd atd...treba vyberat....vyrobcu a dovozcu a aj vyrobnu seriu...kazda sa u tychto vyrobcov lisi...

xitanaf

#40 Príspevok od užívateľa xitanaf » Ne Máj 07, 2006 8:53 pm

Dôvod prečo už v predajni hrdzavejú skrutky na číňanoch je jednoduchý. Nejde ani tak o to, že kvalita spracovania zaostáva za lepšími značkami ale fakt, že vacsina lepších značiek sú EU výrobcovia a ich produkty sú distribuované kamiónovou dobravou. Lenže čína je ďaleko a letecká doprava by produkt predražila, preto sa využíva doprava lodná. Aj ten najlepší produkt dostane poriadne zabrať ked je niekolko týždnov zabalený len v drevených debnách, uložený v kontajneroch a vystavený agresívnej slanej vlhkosti kt. je na lodiach.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Máj 07, 2006 9:10 pm

hadam si nemyslis ze sa to prepravuje poskladane...

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Máj 07, 2006 10:20 pm

a co myslis ze po suciastkach...vsak oni to v cine tiez len skladaju a nevyrabaju...nakupia u toho kto pyta najmenej zlozia hodia do bedne a ide sa...v europe skladaju kentoya,cpi a podobny...ty nakupia suciastky a skladaju v europe...preto su aj kvalitnejsie...

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Máj 07, 2006 10:31 pm

ja som pocul ze to sem chodi na paletach a sklada sa to tu a verim tomu inak by adams asi nemal nahradne diely na taky shit. to by bolo este drahsie ako cele moto doviezt sem len diely. to by musel v takom mnozstve aby sa mu ta cesta oplatila zaplatit comu ceny tych dielov nenasvedcuju

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Máj 07, 2006 11:23 pm

sak ale co to stoji poskladat tu a co tam... mozno je to rozlozene len na celky akoze motor dole a kola dole...sak aj normalne moto chodia v skatuli bez kolies a inych somarin...to doskladavaju az predajcovia...sak sa spytaj geeteeho ci kto vravel ze je dovozca ako to je...

Neregistrovaný

Re

#45 Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » Ut Máj 09, 2006 2:52 pm

To je červená metalíza a nie hrdza :D

Spejcy

#46 Príspevok od užívateľa Spejcy » Ut Máj 09, 2006 4:02 pm

to ta pieskova farba teraz leti :D

geetee

#47 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Máj 09, 2006 5:30 pm

Môj Laser výfuk (vteddy za vyše 200euro) my začal hrdzavieť vo zvaroch (chrómovaný)

Spejcy

#48 Príspevok od užívateľa Spejcy » Ut Máj 09, 2006 5:35 pm

aj technigasy vraj hrdzaveju som cital na ST.cz, to clovek uz nevie ani co ma kupit... a druhy zas vravia ze hebo performery... si chcem ist kupit daky ladak, tak teraz fakt neviem dokelu co kupim... :)...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#49 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 09, 2006 7:08 pm

:twisted: :roll: :evil: Dnes sa už aj značkové veci robia skoro všetky v čine a potom to tak vypadá....lebo v prvom rade je to len o maximálnom zisku, lebo všetko sa dnes robí na spotrebu a nie na výdrž a kvalitu....Aby to nejak vydržalo po záruku potom ešte tak rok dva, a potom nech sa to pokazí šak aspoň je čo vyrábať a ludia majú robotu a môžu si kúpiť nové a tak.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee

#50 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Máj 09, 2006 7:12 pm

VLADY napísal::twisted: :roll: :evil: Dnes sa už aj značkové veci robia skoro všetky v čine a potom to tak vypadá....lebo v prvom rade je to len o maximálnom zisku, lebo všetko sa dnes robí na spotrebu a nie na výdrž a kvalitu....Aby to nejak vydržalo po záruku potom ešte tak rok dva, a potom nech sa to pokazí šak aspoň je čo vyrábať a ludia majú robotu a môžu si kúpiť nové a tak.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
treba rozhýbať svetovú ekonomiku :lol:
však keby nikto nič nekupoval tak by nebolo treba vyrábať a boli by sami nezamestnaný..... :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"