Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Rady ohladom vyberu skutra + rady pre zacinajuceho
Este jedna rada. v tejto teme je 14 stran, kde sa dokolecka opakuju rady ohladom vyberu skutra, daj si 15 minut cas a pomaly si to vsetko precitaj a mozno zistis, ze na vela otazok tu uz najdes odpoved
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Mar 22, 2012 12:37 am
- Skúter: PEUGEOT Speedfight 3
ved ja som vsetko precital,len nic tu nebolo o novych skutroch pisane-ake rozdiely medzi starsimi rocnikama a novymi.ale asi ked tam je ten tuning,dava sa tam asi to najlepsie na trhu ci?tym padom seria je len zaklad,ze?a este k tym kilometrom,je lepsi tuning s vela km ako novy bez?ked ratam ze ten novy postupne vytunujem?ci to vlastne stoji za tie peniaze,hmmmmmm?
Posledny prispevok sa necituje. A uz urcite nie takyto citovany prispevok hnez zas citovat. Ved by tu boli v jednej odpovedi ci otazke same citacie. Ked pises dva prispevky v jednej teme hned po sebe tak radsej uprav strasi prispevok alebo nahanas pocet prispevkov ? - TomasARN
Posledny prispevok sa necituje. A uz urcite nie takyto citovany prispevok hnez zas citovat. Ved by tu boli v jednej odpovedi ci otazke same citacie. Ked pises dva prispevky v jednej teme hned po sebe tak radsej uprav strasi prispevok alebo nahanas pocet prispevkov ? - TomasARN
- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
Pozri kupiš sériu skúter nový ja neviem za 2300€ ked ho budeš chcieť dať do tuningu rátaj dalších 1000€ to máš 3300€ aj s peniazmi za čo ho kúpiš a kopec roboty ... Čo stoho vyplíva? Že račej daj Lutharovi za jeho mašinu 1690€ ktorá je v super stave a v super tuningu.
Nieje očom rozmýšlať si myslím
Nieje očom rozmýšlať si myslím

Honda CBR 125
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
+1
...odoslané z mikrovlnnej rúry...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
V podstate ked vezmes Lutharovu aprilku mas novy skuter s tuningom ktory mas tam zadarmo.
ked to vezmes s ktorejkolvek strany tak vylepsenie serie ta tak ci tak bude stat minimalne 500 az 1000eur k cene noveho skutra.
ani seria nejde zle ale az so 70kovym valcom je to super vozenie. mimo toho tam mas ten najdecentnejsi tuning aky sa len moze na piaggio motor dat.
su tam kvalita komponenty. viem co pisem lebo presne taku aprilku som mal aj ja odnova a viem co ma stala ta prerabka.
Poviem ti presne ako by to bolo keby si kupil novy skuter.
kupis skuter povedia Ti v predajni ze ti ho po 1000km odblokuju. das 2000ecok za skuter.
pri 1000km zacnem po odbloku premyslat ze zmenis vario a ver mi das ho tam.....potom ta napadne lepsia spojka a zvon a sup das ju tam,
potom pride na rad remen a klapky a nakoniec v polke sezony si povies ze by nebolo zle keby to behalo rychlejsie a zacnes zvazovat 70ccm liatinkua hop uz ju budes objednavat+kluka samozrejme. a potom si to zratas a pozrime sa 3500euro nakoniec aj s cenou skutra ta to bude stat.
Tu mas vsetko za tu cenu aka je s tym ze sa uz v tom nemusis sprtat.
tak uz lepsie Ti to priblizit neviem. Je to na tebe. a to ze jazdenka a kilometre to na to nepozeraj. pri nasich klimatickych podmienkach kde sa jazdi tak 4 mesiace je aj troj rocny skuter ako rocny.
a u 2T skutrov kilometre nehraju rolu lebo aj 10 rocny skuter s 50 000 nabehanymi kilometrami kym ma kostru v poriadku tak ked vymenis komplet veci v motore je to v stave noveho skutra.
a liatinka valec ked sa k skutru spravas dobre a davas kvalitny olej a za studena ho neobhanas vydrzi tych 20 az 30 000km.
ked to vezmes s ktorejkolvek strany tak vylepsenie serie ta tak ci tak bude stat minimalne 500 az 1000eur k cene noveho skutra.
ani seria nejde zle ale az so 70kovym valcom je to super vozenie. mimo toho tam mas ten najdecentnejsi tuning aky sa len moze na piaggio motor dat.
su tam kvalita komponenty. viem co pisem lebo presne taku aprilku som mal aj ja odnova a viem co ma stala ta prerabka.
Poviem ti presne ako by to bolo keby si kupil novy skuter.
kupis skuter povedia Ti v predajni ze ti ho po 1000km odblokuju. das 2000ecok za skuter.
pri 1000km zacnem po odbloku premyslat ze zmenis vario a ver mi das ho tam.....potom ta napadne lepsia spojka a zvon a sup das ju tam,
potom pride na rad remen a klapky a nakoniec v polke sezony si povies ze by nebolo zle keby to behalo rychlejsie a zacnes zvazovat 70ccm liatinkua hop uz ju budes objednavat+kluka samozrejme. a potom si to zratas a pozrime sa 3500euro nakoniec aj s cenou skutra ta to bude stat.
Tu mas vsetko za tu cenu aka je s tym ze sa uz v tom nemusis sprtat.
tak uz lepsie Ti to priblizit neviem. Je to na tebe. a to ze jazdenka a kilometre to na to nepozeraj. pri nasich klimatickych podmienkach kde sa jazdi tak 4 mesiace je aj troj rocny skuter ako rocny.
a u 2T skutrov kilometre nehraju rolu lebo aj 10 rocny skuter s 50 000 nabehanymi kilometrami kym ma kostru v poriadku tak ked vymenis komplet veci v motore je to v stave noveho skutra.
a liatinka valec ked sa k skutru spravas dobre a davas kvalitny olej a za studena ho neobhanas vydrzi tych 20 az 30 000km.
Naposledy upravil/-a Mitko v So Mar 24, 2012 11:20 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Tentokrat sa rad opakujem: +1
Dobrý deň, chcela som sa opýtať, či je problém so servisom a náhradnými dielmi na rieju paseo 50 4t ďakujem za info
-
- chodec
oki teda silno nad tym rozmyslam,o nejake dva tyzdne som na svk.co sa tyka toho vacsieho valca 70ccm,nevadi to pri technickej kontrole?kedze v papieroch je 50ccm,hmmmmm?a tak isto pri prihlaseni
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
A komu? jedine, že by si s tým mal nejak duševne problém pri podávaní papierov pánovi policajtovi za okienkom a vyzradil mu, že ty vlastne nemáš taký válec aký tam má byť ale väčší a skúter vôbec nejde 45kmph ako by mal. Možno aj vtedy by ťa p. policajt vysmial, že to rýchlejšie ísť nemôže, taký "moped"..
A teraz bez sarkazmu - policajt to nemá ako zistiť, kontrolujú sa len výrobné čísla a VIN, prípadne STK..

A teraz bez sarkazmu - policajt to nemá ako zistiť, kontrolujú sa len výrobné čísla a VIN, prípadne STK..

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
A kto ti zisti že maš tam 70cc valec ? 
edit: bamma ma predbehol

edit: bamma ma predbehol

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- Area51
- st. skútrista
Tam sa pozre ako ti brzdia brzdy a ako svietia svetlá 

Honda CBR 125
-
- chodec
ako dobre ked je forum:) daky
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Najhoršie to bude keby si havaroval alebo niekomu niečo urobil. Vtedy scooter môže ísť na expertízu a potom.....chindo napísal:oki teda silno nad tym rozmyslam,o nejake dva tyzdne som na svk.co sa tyka toho vacsieho valca 70ccm,nevadi to pri technickej kontrole?kedze v papieroch je 50ccm,hmmmmm?a tak isto pri prihlaseni

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
No moze ale jedine tak v C.S.I. MIAMI
nie u nas na SR
sent from my Galaxy S2 using tapatalk

sent from my Galaxy S2 using tapatalk
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Luthar, aby si nebol prekvapeny. Robia to u nas poistovne po nehode. Nie vzdy, ale niekedy ano
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Uz si dostala odpoved. Ale este raz, je to bezna cina, cize diely zozenies. Ale je hlupost kupit skuter s obsahom 50 a 4T. Je to slabe. Radsej 2Twewejanko napísal:Dobrý deň, chcela som sa opýtať, či je problém so servisom a náhradnými dielmi na rieju paseo 50 4t ďakujem za info
- nenusss
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 15, 2011 7:27 pm
- Skúter: Gilera runner st125 ST200
Odporúčam Lutherovú apríliu, previezol som sa nanej a mal som dosť, skútrik v 100% stave, za fakt že dobrú cenu.
SportAsAlifeStyle
Life is a moment...this is one
Gilera runner ST125 black, silvera
- Area51
- st. skútrista
Tak vydíš ako to vyzerá ked nepočúvneš radu iných 

Honda CBR 125
- nenusss
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 15, 2011 7:27 pm
- Skúter: Gilera runner st125 ST200
Nie nie nelutujem len odporucam ja som nad mieru spokojnyYamaha napísal:Niekto ľutuje?
SportAsAlifeStyle
- Dodo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
- Skúter: Gilera Runner 50SP 2010
myslim ze tiez nekupil nieco co by mal lutovat 

podpis som si este nenastavil
Motorro Ceasar 50
Zdravim chalani
v blizkej dobe sa stanem jednym z vas
ale najprv by som sa chcel poinformovat ci niekto nema skusenosti so skutrom Motorro Ceasar 50 viem mnohi povedia cinan nekupuj..ale kedze moje finance su obmedzene a chcem novy skuter musi to byt cinan
Diky
▀▄▀▄█▓▒░*
Vitaj, nemusis zakladat novu temu, staci prispiet do existujucej, prispevok som Ti presunul sem. - Davidian░▒▓█▀▄▀▄▀
v blizkej dobe sa stanem jednym z vas

Diky
▀▄▀▄█▓▒░*

- Area51
- st. skútrista
Misim to napísat
račej jazdený talian ako novú čínu . Tak a je to zomna vonku 

Honda CBR 125