Horise je to stara cesta BB - Sliac kde je normalne 90 a auta si tam obcas pustia nad.. ved po nej pojdeme. Cize Ockov video - navod cesty na zraz je pre moto s konstrukcnou nad 65km

Moderátor: Moderators
je to rozdiel, ze?Damo555 napísal:a aj keď mam čínsky skúter tak som prišiel nato že je to super vec, lebo po 5 rokoch som sadol na bicykel a som myslel že prídem o zadok a nohy.....
Never tomu, včera ma cestou na Agip na konci Ružinovskej ostavili s autom gumkáči, dali mi fúkať, upozornili ma, že mi na prívese nesvieti ľavé brzdové svetlo a potom ma asi 12 minút lustrovali v aute cez počítač a vysielačku. Kým sa zabávali, stihol som aj brzdovú žiarovku vymeniť, hoci povedal, že netreba, že doma nech si to spravím. Po "prelustrovaní" mi vrátili doklady, že doklady všetko OK, môžem ísť.SnoopyBA napísal:Nudím sa v robote a checkoval som na YT nejaké videá a dostal som sa k tomuto
Nedávno sme sa bavili o tuningu, polícii, kontrole a dokazovaní výkonu a bla bla, takže si myslím že takéto niečo nás určite v blízkej budúcnosti čaká.. Soudruzi z NDR s tým zjavne začali už dávnejšie..
ja som uz tak raz vyhral osetrenie pleti v salone neviem akomLook napísal:Dopĺňame kozmetické balíčky aby aj dievčatá mali dáke tie ceny3