Moderátor: Moderators
sak ty si nehoda sam o sebeDamo555 napísal:Ja a sposobit nehodu![]()
![]()
kolko ma rokov kamarat ?Damo555 napísal:stopli kamarata na babete a pokuta 300Eur co sme nemohli uverit a odklad na 3roky
mna prekvapilo, ze na zadne sa da takto v pohode dat aj cez 200-kilovy Atlantic 500 (starsia verzia), a ze potom preco treba menit loziska v krku riadenia...Damo555 napísal:ze tazka vana 120KG ale ma to silny motor a ten motor dokaze z 120KG toto
http://www.youtube.com/watch?v=kH8eAJYSblE
asi 16TomasARN napísal:kolko ma rokov kamarat ?Damo555 napísal:stopli kamarata na babete a pokuta 300Eur co sme nemohli uverit a odklad na 3roky
To je stale to iste, odklad a zakaz cinnosti. Ked ma zakaz cinnosti a nema vodicak, tak si ho nemoze spravit. Ked ma VP a ma zakaz cinnosti, nemoze jazdit. Pri pokute vek nehra roluPlasma napísal:maximalne by dostal rok aj to zákaz činnosti nie odklad vodičáku a pokuta by bola polovičná kôli neplnoletosti nie?
Neverím tomu, že upravený Runner bude horší ako čínske Yamasaki, keď on bude na druhej strane križovatky tak bude Yamasaki ešte len spojka zaberaťSpEeD3R napísal:Ohladom yamasaki som chcel to ze zrychlenie ake ma ona ani ta runner ani ta katana nema.
Tak podľa tachometra, reálne možno 90, aj to pri dobrom vetre a sklonenou hlavouSpEeD3R napísal:Ovsem aj po odblokovani od toho necakam zazraky moj odhad bude 110km/h za dobreho vetra no tych 100 pojde.
mam na policke pristrojovku zo zipa tak ti mozem kuknut do kolko je...zipi boli aj 100/125 ccmSpEeD3R napísal: Ma tu dakto piagio zip 50? dakte som videl tachac do 120 km/h chcem vediet o tom viac. Dakujem
No Ano z Bratislavy, ale ci novy no neviem:D 2 roky si tu uz jazdim.TomasARN napísal:SpEeD3R, vitaj na fore. Vonroad 150 nie je blokovany, cize ta rychlost co mas je vlastne konecna. Nenadava sa tu ani tak na cinu, len sa tu vyvracali iste skutocnosti. Ty si porovnal 150tku a 50tku skuter, ale to sa ani neda porovnat, je jasne, ze 150 aj ked cina je na tom lepsie.
EDIT: ty si z BA ? Cize o skutristu v BA viac ?
Ak je tam restrikcia, kde sa nachadza ak si to odblokoval?Damo555 napísal:Yamasaki bez odblokovania islo 110KM/H