Moderátor: Moderators
nevím jestli narážíš na mne ale toto jsem opravdu kdesi četl bohužel teda nevím co to bylo za autoalcatelko napísal:olej vydrzal v daewoo ticu 100tis km...aumirek napísal:s tím olejem toho moc nezjistíš poněvadž výrobce si samozřejmě dává rezervu a ani potom to není jednoznačné kolik km.Jeden čas jsme měnily olej podle takového analizéru.A stejné auto najelo 20 nebo i 60 tisíc km.To záleží na mnoha okolnostech.On i výrobce třeba ve švédku ti nařídí nekolikanásobně delší interval než někde v poušti nebo stepi.
tak já mám teda co 3 tisíce a popravdě jsem ani netušil že někde doporučujou co tisíc to už trochu přeháněj to je skoro častěji než tankovánijean napísal:Aumirek, ale pre ten istý druh motora udáva keeweay 4000, adams 1000, CPI tuším 2000 (nemsom istý), pre môj JMstar tiež 1000. Tak asi pumnem TomasaARN o vzorku po výmene, svoju a porovnám ich. My tu tých prístrojov na vyhodnocovanie oleja máme tiež niekoľko. Akurát chm. zloženie by som tu nezistil, to nám robia Hungari.
ja mam predpisanu po 4000, teraz mam najazdene 3100 ale potom ti dam ten olej, ked tak moc chcesjean napísal:Aumirek, ale pre ten istý druh motora udáva keeweay 4000, adams 1000, CPI tuším 2000 (nemsom istý), pre môj JMstar tiež 1000. Tak asi pumnem TomasaARN o vzorku po výmene, svoju a porovnám ich. My tu tých prístrojov na vyhodnocovanie oleja máme tiež niekoľko. Akurát chm. zloženie by som tu nezistil, to nám robia Hungari.
no cudoval by si sa ale to co prezilo runnero tak to by neprezila ziadna cinadonmartin22 napísal: Pochybujem,zeby toto co som robil s kymcom by nejaka honda ci yamaha vydrzali.
nevadí mi jezdí li tak někdo mimo cestu je to jeho skutr ale vadí mi jezdí li tak v normálním provozu pokud rozbije hubu sobě také jeho věc bohužel to odnese většinou nevinej i když pravda toto platí více u auta.A ještě takovej postřeh je tu hodně co havarovali poněvadž jim někdo nedal přednost a pod nemám duvod jim nevěřit ale ještě jsem nečetl že někdo havaroval a řekl sral jsem na stopku přehlídl jsem ho a pod nebo nebejt té plechovky že to ubrzdil tak pruser ale popravdě stát se to muže každému že neco přehlédne a pod.Jinak ještě souhlasím co řekl scarp koupí mu to rodiče a ještě třeba si stěžuje že mu koupili jen čínualcatelko napísal:
ale celkovo...si magor ked sa tak spravas ku skutru...tak ti treba...mozes byt rad ze si sa nezabil...