Čo práve teraz robíte a prečo!?
Moderátor: Moderators
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Čo práve teraz robíte a prečo!?
Veď žiadal, ale to bolo v hneve načo som mu vysvetlil nech neblázni a že nech normálne pokračuje v projekte, lebo poniektorých nás to aj zaujíma ako to bude pokračovať. Preto sa pýtam kde zmizla. Z čoho mi vyplýva že je teda vymazaná 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
No ale zato ze si mu to nezmazal vidis ze to vnom vyvolalo hnev a zacal utocit na admina, takze svojim sposobom si ty nezvladom moderovanie a tvoje dohovorenie vyústilo zase k dalsim jeho urazkam, tak o čom potom chlapci ? Ake neprávo? Som rad ze konecne sa tu dostava cela verzia von tak ako je. Este 3 hodinky diskusie bez poloprávd a zistime ze theruck je priam svätý
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak toto je delovica 
deltoro5784 na to ze si moderator tak siris vcelku negativne info o fore ktore moderujes...
a ako hovori look tak dal som ti sancu kedze je to tvoj kamarat dat si ho na spravnu mieru tvojim sposobom ale sa ti to moc nepodarilo a nechal si to tak

deltoro5784 na to ze si moderator tak siris vcelku negativne info o fore ktore moderujes...
a ako hovori look tak dal som ti sancu kedze je to tvoj kamarat dat si ho na spravnu mieru tvojim sposobom ale sa ti to moc nepodarilo a nechal si to tak
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
asi prispievas z tej istej IP ako tvoj kamarat Anubis. mozes mu napisat dakovny list. ale uz iba emailom alebo slovenskou postou lebo cez toto forum uz je to nedorucitelneraplik napísal:ja mam zaBANovane len 2 IPcky![]()
a ako pise torro... zmizla jeho tema...

- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
7 ludi online v jednej teme som davno nevidel..ak vobec 

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
vyzera to divne...ale v tomto pripade musim suhlasit s "ujom z trnavy" (dufam ze nedostanem banan za to pomenovanie, len sa mi zapacilo
), konal v ramci svojich kompetencii...a moznosti. koniec koncou...je to tu "jeho" a tak si moze robit co chce..a kto nehra jeho alebo nase pravidla...ide ze hry von.
raplik: a k tomu ze niekto nevie vymenit remen alebo ziarovku...a co?? ty si hned vedel? na prvy krat?? nechapem tvoj povrchny egoisticky a povysenecky postoj voci takym ludom...nechapem...nie vsetci mozno maju moznost sa od rana do vecera zasivat v garazi a studovat ako a co sa da opravit...a skor ze si nieco pokazia svojou nevedomostou tak sa opytaju. neuveritelne neludsky postoj od teba

raplik: a k tomu ze niekto nevie vymenit remen alebo ziarovku...a co?? ty si hned vedel? na prvy krat?? nechapem tvoj povrchny egoisticky a povysenecky postoj voci takym ludom...nechapem...nie vsetci mozno maju moznost sa od rana do vecera zasivat v garazi a studovat ako a co sa da opravit...a skor ze si nieco pokazia svojou nevedomostou tak sa opytaju. neuveritelne neludsky postoj od teba
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Na moje dohovorenie si ten podpis zmenil, ale keď myslíš že som nezvládol moderovanie tak sa kľudne tejto funkcie vzdámLook napísal:No ale zato ze si mu to nezmazal vidis ze to vnom vyvolalo hnev a zacal utocit na admina, takze svojim sposobom si ty nezvladom moderovanie a tvoje dohovorenie vyústilo zase k dalsim jeho urazkam, tak o čom potom chlapci ? Ake neprávo? Som rad ze konecne sa tu dostava cela verzia von tak ako je. Este 3 hodinky diskusie bez poloprávd a zistime ze theruck je priam svätý

- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ak myslíš že šírim negatívne info o fóre tak si to kľudne mysli. Napísal som to čo si o tom myslím a radšej budem písať slobodne čo si myslím ako písať niečo čo si niekto želá.theruck napísal:tak toto je delovica

- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
Martin... ano vedel... predstav si... a predstav si aj ze som hajzel od prirody
a to ci niekomu poradim a pomozem je len moja volba
no na druhej strane neviem co je clovek co moze prehlasit ze ma poziadal o pomoc a ja som odmietol...

no na druhej strane neviem co je clovek co moze prehlasit ze ma poziadal o pomoc a ja som odmietol...
- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
2dell: je vacsi prinos ked si tu ako ked tu niesi, to bolo na margo toho preco tu mutit vodu ked vieme kde je pravda,a pisat ake je forum nanic a pricom si sam moderator, asi nieje najlepsia cesta, ako ho zlepsit co ty nato?
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ale ja si nerobim co chcem. ja svatim pravidla ktore som dokonca ani nenapisal ja
ale hned je tu z toho revolucia lebo niekto si tu zacne riesit anarchiu a ked dostane po prstoch tak vyplakava medzi ostatnymi a ti ho somari brania. ved sa pytajte anubisa preco dostal ban a ci to bolo nutne a ci to bolo normalne alebo slusne alebo neviem ake? preco ja mam vysvetlovat cudzie konanie? ja som dal do poradku bordel a vykopol som odtialto niekoho co nema ani elementarne principy na urovni slusneho cloveka tak dufam ze na par vynimiek ktorym to z nepochopitelnych pricin vadi to vacsina ocenuje

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
anubis sa zachoval zle... ale ty podla mna tiez niesi svaty... len si spomen ako si ho zhadzoval a hanbil koli nalepkam ktore sa ti nepacili...
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja si to nemyslim ja to viem. len neviem preco si teda series na hlavu a tu sa tvaris ze si moderator a davas to tu dokopy a niekde po facebookoch vypisujes ako je to tu nahovnodeltoro5784 napísal:Ak myslíš že šírim negatívne info o fóre tak si to kľudne mysli. Napísal som to čo si o tom myslím a radšej budem písať slobodne čo si myslím ako písať niečo čo si niekto želá.theruck napísal:tak toto je delovica
- deltoro5784
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Asi narážaš na toto čo som napísal niekde na FB: stejne to fórum už za nič nestojí, v podstate sa tam už len vytváraju témy typu,,čo si dnes robil" a podobne.Look napísal:2dell: je vacsi prinos ked si tu ako ked tu niesi, to bolo na margo toho preco tu mutit vodu ked vieme kde je pravda,a pisat ake je forum nanic a pricom si sam moderator, asi nieje najlepsia cesta, ako ho zlepsit co ty nato?
a potom som ešte reagoval týmto: tak samozrejme že sem tam sa niečo nájde ale chcel som tým povedať že spočiatku tam bolo dosť projektov a teraz sa tam skôr hrajú rôzne slovne hry
Tak v podstate si za tým stojím lebo je to žiaľ pravda. Ako to môžem zmeniť? No napríklad tým že som chcel aby tu zostala tá téma o anubisovej cbr600f kde sa aspoň niečo ,,projektovalo" síce to nieje o skútri ale je to lepšie ako nič. Dá sa z toho niečo použiť trebárs keď niekto bude striekať skúter. O toto mi išlo v tom komente.
To isté platí o mojej téme. Tiež je to síce o motorke ale niektoré veci sú univerzálne takže je to podľa mňa prínosné.
Snáď som to dobre napísal

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
tie nalepky mu povedali viacery ze su udesne...a on sa na to urazil... a zjavne theruck mu bol po ruke najblizsie tak si to vybrusil na nom...zial...natrafil na nespravnehoraplik napísal:anubis sa zachoval zle... ale ty podla mna tiez niesi svaty... len si spomen ako si ho zhadzoval a hanbil koli nalepkam ktore sa ti nepacili...

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
z mojho pohladudeltoro5784 napísal:Na moje dohovorenie si ten podpis zmenil, ale keď myslíš že som nezvládol moderovanie tak sa kľudne tejto funkcie vzdámLook napísal:No ale zato ze si mu to nezmazal vidis ze to vnom vyvolalo hnev a zacal utocit na admina, takze svojim sposobom si ty nezvladom moderovanie a tvoje dohovorenie vyústilo zase k dalsim jeho urazkam, tak o čom potom chlapci ? Ake neprávo? Som rad ze konecne sa tu dostava cela verzia von tak ako je. Este 3 hodinky diskusie bez poloprávd a zistime ze theruck je priam svätý
1 fail - uzivatel ta poziada o vymazanie temy a ty vymazes len prispevky ktore s temou suvisia ale podla teba sa uzivatelovi nepacia
2 fail - upozornil som ta nech si s nim poriesis ten jeho novy podpis lebo nechcel som do toho vstupovat lebo ocivine mal problem somnou a ty si s nim dokazal komunikovat. co sa stalo? na tvoje dohovorenie si zmenil podpis na iny, rovnako urazlivy a nechal si to vedome tak.
3 fail - ohovaras forum na facebooku
fakt by som cakal od moderatora aspon tu 2jku aby si zvladol ked uz nic ine.
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
O bože čo máte desať rokov a ste si požrali desiate
Je vás nás tu desať dokopi o to lepšia by tá komunita mala/mohla byť a nie naopak. To ,že jedému sa niečo nepáči a podkušuje a druhý je na svoje zasa háklivý...
BTW: Neni nad krčmy tam by si capli po jednej a za desať minút by už pili pivo

podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ja som nikoho nezhadzoval ja som mu povedal ze tie nalepky ma hnusne a ukazal ako ma vyzerat logo honda a ze v tej firme kde si to dal robit mu to spravili zleraplik napísal:anubis sa zachoval zle... ale ty podla mna tiez niesi svaty... len si spomen ako si ho zhadzoval a hanbil koli nalepkam ktore sa ti nepacili...
nepisal som mu ze je chuj a hlupak tak ako on mne

ked uz sme pri tom tak skandal by ste mali robit z toho ze moderator zmazal vybrane nazory. aj ked boli niektore moje ale rola administratora v tom nehrala ziadnu rolu.
- Look
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
To všetko je tým snehom a absťákmiRips. napísal:O bože čo máte desať rokov a ste si požrali desiateJe vás nás tu desať dokopi o to lepšia by tá komunita mala/mohla byť a nie naopak. To ,že jedému sa niečo nepáči a podkušuje a druhý je na svoje zasa háklivý...

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
ale sak nemusime sa milovat. staci trochu respektovat.Rips. napísal:O bože čo máte desať rokov a ste si požrali desiateJe vás nás tu desať dokopi o to lepšia by tá komunita mala/mohla byť a nie naopak. To ,že jedému sa niečo nepáči a podkušuje a druhý je na svoje zasa háklivý...
prikladam dokazovy material z ktoreho to cele asi vzniklo.
legenda:
hore su anubisove nalepky
dole je logo honda
spolocne maju tie 3 napisy honda asi iba vyznam slova

a kvoli tomuto ja mam byt hlupak alebo chuj alebo mat nasrane niekde

- Prílohy
-
- honda.jpg
- (125.61 KiB) 91 stiahnutí
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Ja som ani nepovedal ,ze si nemal napisat svoj nazor. Ale zasa na druhu stranu ked vidis ,ze niekto neznesie pravdu preco to nenechat tak ked ide o takuto banalitu 

podpis som si este nenastavil
- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
anubis si vybral font aky chcel... firma ktora mu to robila to zvladla na 1... neviem preco do toho zatahujes tu firmu ked nevies ako to bolo
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
aha ake logo som zvladol na 1: Coca Cola
krasne ze? nechce niekto nalepky?
krasne ze? nechce niekto nalepky?

- raplik
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
firma robila to co zakaznik pozadoval.. ja k tomu len tolko...
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Kde je to logo??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk