Pady a zranenia
Moderátor: Moderators
- miiireeec
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
ked som kupil vivacity tak som ho hned hadam na treti den postavil po zadnom a prevratil...
...teraz je mi to smiesne....ale aspon som si nemusel lamat hlavu ako dat dole blatnik... 
Naposledy upravil/-a miiireeec v St Aug 27, 2008 9:18 pm, upravené celkom 1 krát.
Yamaha - ride the right bikes
- M4rekX
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ved o šmyknutí je len tretí odstavecmatopn napísal:M4REX pocuj tu si neni na hodine slovenciny nemusis pisat sloh keby mam ja pisat kedy mne smyklo koleso tak tu zapisem 3 strany toto neni tema skoro som spadol.....
Nasledujúce su čisto také moje zaujímavejšie pády (a chcel som vam opísať aby ste si vedeli predstaviť že o co go!!!)
ja len že už mam nejaky ten "pád" za sebou a hlavne na bicykli (Dirt & Downhill) a Pak na spomínanej kroske a endurku
ale osobne prajem každemu vela km bez nehôd a pádov hh
podpis som si este nenastavil
-
Richi1993
- cyklista

- Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
- Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
- Kontaktovať užívateľa:
no je to jedno aj tak raz kazdy spadne no wlastne aj wiackrat no ja akoze na scoote som padol len raz a to som spadlo z kopca kde je stupanie ze len tak tak hore widem a to je tam strk a wedla uzkej cesticky priekopa s zihlawou tak si viete predstawit ako som vyzeral ja aj scoot...ja ako osupane kura (same bodky wsade) a scoot to fuha vyzeral biedne...no a na my endure som padol uz strasne wela krat ale wacsinou v blate....

- matopn
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dneska krasne uprsane pocasie isielom 17km predat vodnu fajku po ceste domsa zastavim reku v tescu isiel som cca 10 zatacam do 90° zatacky a lezim an zemy zrazu ludia kukaju jak j.. j sa postavym dam dole prilbu a j.. sa PRICINA JASNA MOKRO A PRECHOD PRE CHODCOV SMYKLAVY skuter trosu oskrety a vydla sa mi potocila v okulari o cca 3cm musim ju naprait keby som enmal rukaice a kozennu bundu som trosku tak som aj oskrety
-
TABIK
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
budes vediet dobuducna...
Kazdy si potrebuje zistit limity v tych-ktorych situaciach... Mna este na Matrixe smyklo na suchom (ale vylestenom) asfalte v krizovatke, bolo uz podvecer, chladnejsie, a na KENDA gumach... dvakrat som sa odrazil nohou a bez padu no so silno busiacim srdcom som siel dalej...
ponaucenie: ked je chladno, never KENDA gumam ani na suchom asfalte (radsej som si potom zohnal lepsie gumy)
ponaucenie: ked je chladno, never KENDA gumam ani na suchom asfalte (radsej som si potom zohnal lepsie gumy)
- matopn
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
prve co som spravils om dal michelinku pilot city do zadu a do predu chcem dat tiez meku ale nebolo prasul a smyklo mi predok ja ani na suchu tej prednej neverim a zadna ma uz tiez par krat skalmala ale to vzdy na prechode preto na nich neklopim nikdy ale teraz mi nic ine neostalo inak by som nezatocil ale isiel som 10 a aj tak to nepomohlo 
-
Winc0
Re: Pady a zranenia
ja som sa zatial nestrepal.. ale uz som mal par krat na male. ale zatial sa drzim 
- matopn
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
na male mal uz kazdy smykne ti koleso citis to ale toto ani neviem ako a lezis na zemi postavim sa ludia kukaju co co ziej nezije
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ujo presiel na biku rovno a zosupoval sa pri navrate tury na biku smerom domov... uplne skoro az pri dome.. ze len bol mokry.. ale tote ciary pekne svine mozem potvrdit aj za sucha su Nebezpecne
Inak optam sa tak mimo bo necem vytvarat temu... Nieco sa robilo s forom? lebo ho zrazu mam ine =-O jak na st.cz skoro a ece aj po anglicky .. kks

Inak optam sa tak mimo bo necem vytvarat temu... Nieco sa robilo s forom? lebo ho zrazu mam ine =-O jak na st.cz skoro a ece aj po anglicky .. kks
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
TomasARN
- moderátor

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ano, je ine. Prestav si v nastaveniach slovencinu. bola tu o tom aj tema, ale uz som ju nenasiel
- Quiksilver
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
na prechodoch sipkach a ciarach sa smyka len preto lebo farba ktora sa pouziva sa miesa s balotinou/perla vdaka ktorej mate moznost v noci vidiet ako to pekne svieti....inac bez toho je ta biela matna..a ak vidite niekde pracovat v lete ludi ktory striekaju prechod alebo sipky,tiene a podobne spomalte ja som pri praci spadol x krat a to som bol na nohach..raz sme mali moznost ked typek na motorke nechcel cakat v kolone tak preletel okolo kuzelou cez prechod,nepresiel po bielej casti ale vedla po asfalte na ktory sa dost casto pri nanasani farby dostane ta balotina a spadol ....

- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja teda neviem kde ale v BA a okolí sa žiadna reflexná farba na cestách nevyskytuje... len niečo ako lesklá biela v noci za dažda nevidieť vôbec nič... akurát cíťiť ak ustrelí koleso 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
DracikVTH
ciari su riadne svinske a hlavne prechodi v zakrute to sa mi stava casto ze sa nohou zachranujem
a k tim padom hm no uz som to raz pisal, Jeden dobrak mi nedal prednost a strelil som mu zadok felcky a prasa ani nezastavil ked som sa pozbieral bol prec a nikto nikde hm tak super pozbieral som plasty a pobral sa domov na fizlou som sa vysral lebo by som len zbytocne zabil cas papierovanim ked ze som ani nevidel SPZ. Ako spravny kapitan som navyskocil a ostal sediet az do poslednej chvile, teda az do konca. Normalne som ostal sediet ak by to bola moto tak lavu nohu uz asi nemam. Tak od tej nehody mam dve "krasne" jazvy na lavej ruke a davam pozor na vsetko vpredu, vzadu aj na stranach, uz neverim ani papezovi na papamobile
a k tim padom hm no uz som to raz pisal, Jeden dobrak mi nedal prednost a strelil som mu zadok felcky a prasa ani nezastavil ked som sa pozbieral bol prec a nikto nikde hm tak super pozbieral som plasty a pobral sa domov na fizlou som sa vysral lebo by som len zbytocne zabil cas papierovanim ked ze som ani nevidel SPZ. Ako spravny kapitan som navyskocil a ostal sediet az do poslednej chvile, teda az do konca. Normalne som ostal sediet ak by to bola moto tak lavu nohu uz asi nemam. Tak od tej nehody mam dve "krasne" jazvy na lavej ruke a davam pozor na vsetko vpredu, vzadu aj na stranach, uz neverim ani papezovi na papamobile
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak by si aj čakal flojdov tak nemáš nič isté...on mal buchnutý zadok a Ty predok... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
-
Flash99
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
tak..uz to mam aj ja za sebou..
utorok okolo stvrtej som sa zosypal z Hondy CG125..bola to hlavne moja chyba, a to jazdecka..ako vsetci vieme, prava packa ma iny ucel ako na skutri..audina predomnou to na oranzovu pichol na brzdy a samozrejme, skutrovsky zvyk a reflex spravili svoje, predne koleso uslo a uz som isiel k zemi..rychlost iba asi 30..predtym som spomaloval lebo som vedel ze tu druhu zelenu nechytam
pisem to sem aby som mozno pomohol predist zraneniam ostatnych..
poucenia (pre mna) z mojho padu:nikdy nenoste inu prilbu ako integralku, vzdy majte rukavice (nastastie som mal), ak mate okuliare tak ak je to mozne dajte si spravit aspon na jazdu sosovky (okuliare mi spravili taku peknu ryhu co mi sili-asi 7stichov, par milimetrov vedla a bol by som bez oka)..
tolko strucne, ak mate na mna otazky tak sa pytajte..napisal som to podstatne
utorok okolo stvrtej som sa zosypal z Hondy CG125..bola to hlavne moja chyba, a to jazdecka..ako vsetci vieme, prava packa ma iny ucel ako na skutri..audina predomnou to na oranzovu pichol na brzdy a samozrejme, skutrovsky zvyk a reflex spravili svoje, predne koleso uslo a uz som isiel k zemi..rychlost iba asi 30..predtym som spomaloval lebo som vedel ze tu druhu zelenu nechytam
pisem to sem aby som mozno pomohol predist zraneniam ostatnych..
poucenia (pre mna) z mojho padu:nikdy nenoste inu prilbu ako integralku, vzdy majte rukavice (nastastie som mal), ak mate okuliare tak ak je to mozne dajte si spravit aspon na jazdu sosovky (okuliare mi spravili taku peknu ryhu co mi sili-asi 7stichov, par milimetrov vedla a bol by som bez oka)..
tolko strucne, ak mate na mna otazky tak sa pytajte..napisal som to podstatne
- optik
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Ja tiez tvrdim ze okuliare vlozene v prilbe su nebezpecne... ked uz v sucasnosti existuju jednorazove kontaktne sosovky, tak nie je o com...
-
TomasARN
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
no ja nosim v prilbe slnecne, lebo vdaka slnku bez nich prd vidim.. a hlavne podvecer, ked zapada a je nizko....
Flash: je mi luto co sa stalo, ale nakoniec si mal v tom pade aj kus stastia
Flash: je mi luto co sa stalo, ale nakoniec si mal v tom pade aj kus stastia
- Martin091
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
nj ale ja ich musim nosit, a vobec mi to v jazde neprekazaoptik napísal:Ja tiez tvrdim ze okuliare vlozene v prilbe su nebezpecne... ked uz v sucasnosti existuju jednorazove kontaktne sosovky, tak nie je o com...
-
TomasARN
- moderátor

- Kontaktovať užívateľa:
tu sa nevravi o tom, ze prekazaju v jazde, ale o tom, ze pri pade ublizia
-
Flash99
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
milimetre a nemal by som ryhu na kost ale oko v kybli..to bolo to stastie..Martin091 napísal:nj ale ja ich musim nosit, a vobec mi to v jazde neprekazaoptik napísal:Ja tiez tvrdim ze okuliare vlozene v prilbe su nebezpecne... ked uz v sucasnosti existuju jednorazove kontaktne sosovky, tak nie je o com...