rukavice a prsiplast "pre" skuter
Moderátor: Moderators
na tejto stranke su termoobleky pre všetky druhy skútrov
http://www.motoluky.cz/skutr-shop/e-shop/
http://www.motoluky.cz/skutr-shop/e-shop/
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
ano, tam som objednaval termoscud. na to ze maju aj internetove objednavky, nie su moc rychly....aby som cakal tyzden na odpoved na mail, to je trosku vela, zaspali dobu....na porovnanie som napisal mail obchodnikovi do UK, odpoved na druhy den a teda som to kupil v UK....
- po tyzdni bolo v odpovedi od motoluky ze nemaju na sklade a cakacia doba 2 tyzdne.
- na druhy den z UK ze nemaju na sklade ale ked objednam tak zajtra to mat budu....
ako nevadilo by mi cakat 2 tyzdne na vec co neni sklade, beriem ze to nie je bezny tovar, ale vadi mi pomala spatna vazba.....rovnako ked som mailoval priamo do Tucano Urbano do talianska po anglicky, odpovede boli vzdy v ten alebo na druhy den....
- po tyzdni bolo v odpovedi od motoluky ze nemaju na sklade a cakacia doba 2 tyzdne.
- na druhy den z UK ze nemaju na sklade ale ked objednam tak zajtra to mat budu....
ako nevadilo by mi cakat 2 tyzdne na vec co neni sklade, beriem ze to nie je bezny tovar, ale vadi mi pomala spatna vazba.....rovnako ked som mailoval priamo do Tucano Urbano do talianska po anglicky, odpovede boli vzdy v ten alebo na druhy den....
- duky5
- motorkár
termoscud je fajn, odporucam - uz len kvoli tomu ze potom nemusis mat motogate ale obycajne civilne a nezaparis sa v obchode....ale ked jazdis iba "rekreacne" tak su dobre aj motogate
rukavniky - mam dobre zimne rukavice, ale v poriadnej zime na dlhej jazde uz nestacia aj ked mi na ruky nejde priamo studeny vzduch...toto urobi dalsiu izolaciu proti vetru a verim ze chlad uz citit na ruky nebudem...
je pravda ze tie rukavniky stoja viacej ako vyhrievane rukovate, ale na tych sa mi nepaci taky detail, ze ruku ohrievaju iba zvnutra a vonkajsia strana, prave na ktoru fuka chladny vzduch ohrievana nie je...vacsi uzitok pre klby urobi ten rukavnik IMHO, mozem sa ale mylit
rukavniky - mam dobre zimne rukavice, ale v poriadnej zime na dlhej jazde uz nestacia aj ked mi na ruky nejde priamo studeny vzduch...toto urobi dalsiu izolaciu proti vetru a verim ze chlad uz citit na ruky nebudem...
je pravda ze tie rukavniky stoja viacej ako vyhrievane rukovate, ale na tych sa mi nepaci taky detail, ze ruku ohrievaju iba zvnutra a vonkajsia strana, prave na ktoru fuka chladny vzduch ohrievana nie je...vacsi uzitok pre klby urobi ten rukavnik IMHO, mozem sa ale mylit
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Fúúú, tie gate vyzerajú byť veľmi praktické. Po čom sú?
V lete na zraze v Novej Bani som sa každú chvíľu prezliekal ako manekýnka. Prišiel som opancierovaný v motogatiach, potom do kraťasov, išli sme na výjazd, naspäť do panciera, potom obed, kraťasy, ďalší výjazd z Mirom... a tak dokola aspoň 4x.
V lete na zraze v Novej Bani som sa každú chvíľu prezliekal ako manekýnka. Prišiel som opancierovaný v motogatiach, potom do kraťasov, išli sme na výjazd, naspäť do panciera, potom obed, kraťasy, ďalší výjazd z Mirom... a tak dokola aspoň 4x.
Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
stali ma 2408. maju kolenne chranice a este aj z boku stehien..je to taky pevnejsi material ako texasky, skoro ako platno alebo ako by som to nazval. ale vdaka tomu odzipsovaniu predkolenia budu prakticke aj na leto....uvidime 
este skoda ze nie su vystuzene kevlarom alebo niecim podobnym...maju v ponuke aj take, ale tie zas nemaju chranice a nie su odopinacie....

este skoda ze nie su vystuzene kevlarom alebo niecim podobnym...maju v ponuke aj take, ale tie zas nemaju chranice a nie su odopinacie....
-
- motorkár
Kacka nebola cestou ziadna, tuto oblast mam uz skoro celkom vybratu.
Kufrik sa mi tazko kupuje na objednavku. Potrebujem ho prirovnat na skuter, aby kufor na skutri nevyzeral prilis velky, ale zaroven aby mi tam vosli dve Jetky. Zatial mam vybrant GIVI E370N. Skusal som v dvoch predajniach a je celkom OK aj dizajnovo, a prilby vojdu, aj ked tomu ani jeden predajca neveril, ja som ich tam bez nasilia ulozil.
Kufrik sa mi tazko kupuje na objednavku. Potrebujem ho prirovnat na skuter, aby kufor na skutri nevyzeral prilis velky, ale zaroven aby mi tam vosli dve Jetky. Zatial mam vybrant GIVI E370N. Skusal som v dvoch predajniach a je celkom OK aj dizajnovo, a prilby vojdu, aj ked tomu ani jeden predajca neveril, ja som ich tam bez nasilia ulozil.

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Presne tak.
Položiť obe prilby na bok a zasunúť do seba jednu cez druhú.
Každý ma presviedčal, že na dve prilby musí byť kufor minimálne 42 až 46 litrov.
Potom mi predajca vraví "Však sa vám o seba oderú". Pozerám na neho, že kedy a ako, veď keď stojím sa nehýbu a neoderú a keď idem máme ich na hlave.
Ahááá..

Každý ma presviedčal, že na dve prilby musí byť kufor minimálne 42 až 46 litrov.
Potom mi predajca vraví "Však sa vám o seba oderú". Pozerám na neho, že kedy a ako, veď keď stojím sa nehýbu a neoderú a keď idem máme ich na hlave.
Ahááá..

Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
Re: rukavice a prsiplast "pre" skuter
takze ozivujem to aj tu, len pre info keby taketo veci niekto hladal...

nexus s termoscudoma chnapkami
nexus s termoscudoma chnapkami

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vidím že aj scootrik má vlastný obleček.aby neprechladol....čo je on horší jak pániček??? :bigsmurf:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 02, 2009 1:06 am
- Skúter: yuki 125 matrix
- Kontaktovať užívateľa:
cawte calni ma tak napadlo ti co maju vzduchom chladene co je asi malo pravd podobne bi sa dal ten tepli vzduch fukat do toho navleku
podpis som si este nenastavil