aky skuter kupit?
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja som na nom sedel a hned mi bolo jasne ze keby som s tym siel na ryby jak s katanou z by mi nevydrzal ani 2 mesace. snad neveris tomu ze ten aragon vydrzi tolko co to nrg? tricko z mileticky je tiez pekne ked ho kupujes a je 10x lacnejsie ako znackove. ten rozdiel nastane po prvom a po 50-tom vyprani... tak to mas so vsetkym. alebo si myslis ze ten rozdiel v cene je len rozdiel v cene prace? preco je cpi aragon drahsi ako adams,typhoon a konec koncov aj ten tvoj keeway?THeBaNDiT napísal:admin, ak si sa na Aragone este neviezol, tak radsej by som na Tvojom mieste nefilozofoval...A k tej poznamke o dvoch rokoch - to akoze teraz budeme vsetky nove vyrobky 2 roky nekupovat, lebo to nemoze byt kvalitne, lebo to este nikto 2 roky nepouzival? A este k tym 10 rokom, ked som ja osobne kupoval padika, neplanoval som sa na nom vozit 10 rokov, ale po par rokoch prestupit na vyssiu kubaturu... co samozrejme nevylucuje, ze Keeway-e ci CPI-cka tych 10 rokov vydrzia - to zavisi od sposobu uzivania.
Ja mam s Aragonom (GP) osobne skusenosti (coskoro to bude rok, co ho brat kupil), mozem priamo porovnat s mojim (byvalym) Keeway Matrix 2006, a mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze Aragon GP je kvalitou v porovnani s Matrixom 2006 o pekny kusok dalej... (mozno moj Matrix bol piatkovy, ale aj tak som si tych 10tisic km na nom uzival (v dobrom slova zmysle))
p.e.a.c.e
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
tak tu je aragon porovnavany s focusom a nie s nrg. Ja som na aragone nikdy nesedel tak to nemozem porovnavat. Ale s Nrg som spokojny az nato ze som rozbil predny tlmic pri dopadoch zo zadnéhoTHeBaNDiT napísal:admin, ak si sa na Aragone este neviezol, tak radsej by som na Tvojom mieste nefilozofoval...A k tej poznamke o dvoch rokoch - to akoze teraz budeme vsetky nove vyrobky 2 roky nekupovat, lebo to nemoze byt kvalitne, lebo to este nikto 2 roky nepouzival? A este k tym 10 rokom, ked som ja osobne kupoval padika, neplanoval som sa na nom vozit 10 rokov, ale po par rokoch prestupit na vyssiu kubaturu... co samozrejme nevylucuje, ze Keeway-e ci CPI-cka tych 10 rokov vydrzia - to zavisi od sposobu uzivania.
Ja mam s Aragonom (GP) osobne skusenosti (coskoro to bude rok, co ho brat kupil), mozem priamo porovnat s mojim (byvalym) Keeway Matrix 2006, a mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze Aragon GP je kvalitou v porovnani s Matrixom 2006 o pekny kusok dalej... (mozno moj Matrix bol piatkovy, ale aj tak som si tych 10tisic km na nom uzival (v dobrom slova zmysle))
p.e.a.c.e
a teraz mi netlmi skoro nic.
podpis som si este nenastavil
Vidim, ze Theruck je zatazeny na toho svojho mrzaka a na "znackove skutre." Je len z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze po najazdenych vyse 500km so nezaznamenal ziadny problem a som vysostne spokojny. K tym znackam a neznackam...Vsetko zavisi aj od konkretneho modelu a kusu. Ten priklad s trickami, som vobec nepochopil
, nakolko si pravidelne kupujem len znackove veci tak o ich kvalite by som tiez vedel polemizovat...

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
som zvedavi ktori "znackovi" scoot vidrzi 30tis bez GOtheruck napísal:zobud sa tu sa porovna piaggio z cpi.
ty mas 500 km a huste reci. ked budes mat najazdenych 30 000 tak potom sa ozvi ako si spokojny. stavim sa ze ti motor nevydrzi ani polovicu z toho.
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
no keeway taky urcite neuvidisgeetee =) napísal:som zvedavi ktori "znackovi" scoot vidrzi 30tis bez GOtheruck napísal:zobud sa tu sa porovna piaggio z cpi.
ty mas 500 km a huste reci. ked budes mat najazdenych 30 000 tak potom sa ozvi ako si spokojny. stavim sa ze ti motor nevydrzi ani polovicu z toho.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som za ziaden skuter nedal 44 litrov a duplom ne za cinu hoc novumatopn napísal:hadanie nahovado kazdy si kupi to na co ma peniaze a co sa mu lubi
novy znackovy 80 litrov keeway 44000 usetrenych mrdo prachov a ked sa ti to posere das si to opravit tak ta to stale nevide 80

podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
NRG stoji 67 je od tradicneho vyrobcu, ma kvalitne pneu a vykon 4,5 konamatopn napísal:hadanie nahovado kazdy si kupi to na co ma peniaze a co sa mu lubi
novy znackovy 80 litrov keeway 44000 usetrenych mrdo prachov a ked sa ti to posere das si to opravit tak ta to stale nevide 80
Aragon GP stoji 50 (za to si kupis novu yamahu neos). po zabehu si kupis odblokovaciu sadu za 2 litre a ajtak ti to nepojde jak to piaggio. nakonec tam kupis vyfuk za 4500 a pojde ti to jak to piaggio takze budes mat skuter za ktory si zaplatil ako za znackovy ale furt to bude cina a budes sa modlit aby ti to vydrzalo este jednu sezonu. do servisu s tym pojdes kazdych 1000km aby si nestratil zaruku ktorej strata by ta mohla stat dost velke penaze
Kód: Vybrať všetko
Aragon 50 je po designovej stránke veľmi podarený skúter. Je poháňaný dvojdobým, vzduchom chladeným jednovalcom s maximálnym výkonom 3,88 koní pri 5900 ot./min. Zaujme predovšetkým dvojica ostro rezaných svetlometov, predné integrované blinkre, nerezová výfuková sústava, efektný kotúč prednej brzdy.
ja ked vidim tachometrove lanko uchytene hentym dratenym okom tak hned sa mi vybavi sobi 20 a hotovo.

za tie prachy co stoji aragon gp by som si kupil toho neosa
reci o tom ze sa plati za znacku su v pripade CPI urcite namieste lebo oni sa odjakziva tvaria ze su nieco extra. mozno majitelia CPI to budu vysvetlil lepsie preco je to tak a ake su rozdiely napr. medzi CPI a Adamoto
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
theruck
130/70-12 44B
Prevádzková hmotnosť: 99kg
Porovnávaš značkový a čínsky skúter. Píseš že čo stojí servis Aragona ale nepíšeš čo stojí odblokovanie+servis NRG...
Mimochodom ten NRG má viac restrikcii ako Aragon, ktoré sa tažšie odstránia ako napr. u Aragona. Výfuk by si kúpil tak či tak aj na NRG, a na Aragone GP už máš sérii akože ladený nerezový výfuk kde len vymeníš koleno a jazdíš...
dr.snake
PEACE
Ja síce nemám GP ale napíšem ti, pneu MAXXIS: 120/70-12 32Bti co mate aragona gp ake to ma v serii pneu?
130/70-12 44B
Prevádzková hmotnosť: 99kg
Porovnávaš značkový a čínsky skúter. Píseš že čo stojí servis Aragona ale nepíšeš čo stojí odblokovanie+servis NRG...

Postav vedľa seba napr.Aragon a Adamoto, potom uvidíš prečo stojí viac Aragon a aké sú rozdiely. Ja mam s Aragonom osobne skusenosti (prihlásený 11.4.2007), a možem s kludnym svedomim prehlasit, ze Aragon je kvalitou uplne inde ako ostatné čínske skútre (spracovanie na vyssej urovni) ešte som nemal žiadnu závadu skúter jazdí. Na čo to sem aj píšem aj tak presvečený, že všetky ostatné neznačkové skútre sú len "nekvalitný šrot". Ani sa nečudujem predsa si chces predať svôj super skúter... každý si chváli svôj strojmozno majitelia CPI to budu vysvetlil lepsie preco je to tak a ake su rozdiely napr. medzi CPI a Adamoto

dr.snake
Ani ja, za tie peniaze môžem každý druhý rok kúpiť nový neznačkový skúter, alebo kúpiť jeden nový a ten vytuniť prípadne všetky čínske náhradné diely vymeniť za lepšieta 60-70 litrov za 50-ku novu by som nedal..saleny ne som

PEACE
Naposledy upravil/-a respectman v Pi Jún 27, 2008 2:51 pm, upravené celkom 1 krát.
Kymco CV3
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
No ja to viem prečo je drahší Piaggio, mne to netreba vysvetlovať, len Ty si mu to tak napísal tie rozdiely akoby CPI bol ten najväčší šrot na svete. Ja som len to chcel napísať, že netreba podcenovať ani neznačkové skútre(napr.CPI) Každý nech vybere čo sa mu páči a na čo má peniaze, na čo to chce používať atď.
A kto tu píše každému novému, kto chce neaký skúter kúpiť že "moj skuter je na predaj"(pozri 2.stranu), čínske šroty nekupuj atd. Každý tu vidime, že si zatazeny na "značkové skútre" a ostatné skútre sú podľa teba šroty a potom každá téma o kúpe skútra vždy končí hádkou: značkové vs. neznačkové...
Ja som to myslel všeobecne, nie len na tuto temu. Vy nevidíte rozdiel medzi čínským a "čínskym" skútrom. Pre vás je to len čína aj jeden aj druhý...s predajom mojho skutra to nema nic spolocne
A kto tu píše každému novému, kto chce neaký skúter kúpiť že "moj skuter je na predaj"(pozri 2.stranu), čínske šroty nekupuj atd. Každý tu vidime, že si zatazeny na "značkové skútre" a ostatné skútre sú podľa teba šroty a potom každá téma o kúpe skútra vždy končí hádkou: značkové vs. neznačkové...
Kymco CV3