Moj skuter

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Páči sa vám môj skútrik?

áno
25
53%
nie
22
47%

Celkom hlasov: 47

Správa
Autor
aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#51 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Apr 30, 2007 2:11 pm

matio napísal:dakujem kike a janykaj-ovi za pekne blahozelanie a urcite mi moj skutrik radost robi, aj teraz som na nom v skole :) a dodam, ze plne suhlasim s nazorom kiky
no já ti také blahopřeji kašli na to co kdo říká duležité je že se líbí tobě a jestli někdo nechápe k čemu je dobrá záruka nebo legální TP to je pak těžké

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#52 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Apr 30, 2007 2:59 pm

kika napísal:aj ja som bola na 2 zarucnych prehliadkach a musela som si ich zaplatit sama, navyse s rastucim poctom kilometrov si moj servis geometrickym radom zvysoval aj cenu prehliadky (a to si myslim, ze ziadnu prehliadku neurobil, ale to je uz jedno) :roll:
ja som takisto kupila novy skuter, pre niekoho su to vyhodene peniaze, pre ineho pocit istoty, ze ten skuter nemal predtym ineho majitela.
kazdy si kupi to, co sa mu paci a preto si myslim ze taketo vzajomne rypanie nema zmysel.hlavne ze mozme vsetci jazdit :wink:
matio : gratulujem ku skutru, a nech sa ti dobre jazdi :wink:
Plný súhlas !!!! všetci sme blbci čo si kupujeme new veci..... len ak by nás nebolo odkial by ste Vy múdri kupovali tie použité???? Ja mám tak isto nový scooter aby som nemusel viac ležať pod ním ako sa voziť , a aby som nemusel mať strach na ňom ísť aj dalej ako 20-30 kilometrov od domu že či sa mi na ňom niečo neposere a budem zháňať odvoz domov v dodávke alebo na prívesnom vozíku. Zatial tu nieje ešte taký trh z jazdenými scootrami že kúpiš scooter po prvom majitelovi 3-4 ročný za cca 1/2 ceny. len vyhonené rárohy pozvláčané za pár Ečiek z Talianska na ktorých chce len niekto dobre zarobiť!!!! :oops: :oops: mám vlastnú skúsenosť z predošlích rokov. :roll:A chodiť polroka po inzerátoch a niečo zhánať na to takisto nemám čas!!! a mám s tým takisto len zlé skúsenosti čo sa týka serioznosti predajcov ohladom tech. stavu...do inzerátu a do telefónu je všetko v najlepšom poriadku a realita na mieste činu je ovela iná horšia... :evil:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

FastHaly

#53 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Apr 30, 2007 3:48 pm

VLADY napísal:
kika napísal:aj ja som bola na 2 zarucnych prehliadkach a musela som si ich zaplatit sama, navyse s rastucim poctom kilometrov si moj servis geometrickym radom zvysoval aj cenu prehliadky (a to si myslim, ze ziadnu prehliadku neurobil, ale to je uz jedno) :roll:
ja som takisto kupila novy skuter, pre niekoho su to vyhodene peniaze, pre ineho pocit istoty, ze ten skuter nemal predtym ineho majitela.
kazdy si kupi to, co sa mu paci a preto si myslim ze taketo vzajomne rypanie nema zmysel.hlavne ze mozme vsetci jazdit :wink:
matio : gratulujem ku skutru, a nech sa ti dobre jazdi :wink:
Plný súhlas !!!! všetci sme blbci čo si kupujeme new veci..... len ak by nás nebolo odkial by ste Vy múdri kupovali tie použité???? Ja mám tak isto nový scooter aby som nemusel viac ležať pod ním ako sa voziť , a aby som nemusel mať strach na ňom ísť aj dalej ako 20-30 kilometrov od domu že či sa mi na ňom niečo neposere a budem zháňať odvoz domov v dodávke alebo na prívesnom vozíku. Zatial tu nieje ešte taký trh z jazdenými scootrami že kúpiš scooter po prvom majitelovi 3-4 ročný za cca 1/2 ceny. len vyhonené rárohy pozvláčané za pár Ečiek z Talianska na ktorých chce len niekto dobre zarobiť!!!! :oops: :oops: mám vlastnú skúsenosť z predošlích rokov. :roll:A chodiť polroka po inzerátoch a niečo zhánať na to takisto nemám čas!!! a mám s tým takisto len zlé skúsenosti čo sa týka serioznosti predajcov ohladom tech. stavu...do inzerátu a do telefónu je všetko v najlepšom poriadku a realita na mieste činu je ovela iná horšia... :evil:
tak ale to ked idem niekde dalej nie len pouzity skuter sa ti moze pokazit viac by som sa bal keby som isiel na nejaku stretavku niekde dalej ist na malom cinanovi ako na nejakom starom NRG ci Sr... A ked sa ti pokazi to Kymco co sa moze stat tak ti Kymco posle odtahovku??? /viem toto trochu odveci ale ako keby sa kazili len pouzite skutre ja co poznam tu co maju tie cinske tak s nimi maju vacsie problemy ale tym nechce zacinat ziadnu temu ze su to zle skutre to netvrdim ale aj nove sa moze pokazit /

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#54 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 30, 2007 3:52 pm

ja na SR si urobim generalku na pol ceste v jarku .... :D a ked mam kladivo/abo kamen/ ta aj loziska na kluke..... :D
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer

#55 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Apr 30, 2007 4:19 pm

FastHaly napísal: A ked sa ti pokazi to Kymco co sa moze stat tak ti Kymco posle odtahovku??? /viem toto trochu odveci ale ako keby sa kazili len pouzite skutre ja co poznam tu co maju tie cinske tak s nimi maju vacsie problemy ale tym nechce zacinat ziadnu temu ze su to zle skutre to netvrdim ale aj nove sa moze pokazit /
Ver tomu že v záruke sa nepokazí !!! ale musíš uznať že ak mám niečo nové tak je asi niekolkokrát menšia šanca že sa to pokazí...na rozdiel od nejakej rárohy dovezenej z vonka o ktorej ani netušíš kolko už mala pred Tebou majitelov a kto s nou čo robil...Jedine doviezť a spraviť generálku a nie len umyť doliať olej a voziť sa.Prečo asi sa vonku predávajú všetky vozidlá ktoré už majú odjazdené kilometre a cca 6-7 rokov??? lebo potial to ide viac menej len zo základným servisom výmenou oleja a pod a po tomto čase sa to už začína kaziť tak sa toho zbavujú a kúpia radšej nové lebo servis tak je drahý nahovädo!!! ja som si kúpil nové auto len preto aby som nemusel mať také že napr. ráno nenaštartujem. nemusím pod tým ležať 5krát do roka jak pod starým žigulákom lebo raz mi tečie olej z prevodovky, potom brzda ,potom deravý výfuk, potom vybrať štartér alebo alternátor ... a tak dokola...A to som si robil všetko na ňom sám ale keby som to mal furt dávať dakomu robiť alebo nebodaj servis tak sa nedoplatím...Tak preto sa kupujú aj nové veci... a že na to niekto nemá .... ide o životné priority...niekto prepije a prefajčí niekto nahádže do automatov niekto ide na dovolenku k moru aj dvakrát do roka a niekto zas má nový scooter alebo auto alebo hocičo. :twisted:Nič v zlom. ale ako by to potom bolo ak by sme kupovali furt len staré veci??? ludia by nemali čo vyrábať a komu predávať.je jasné že ak niekto nemá príjem tak nemá na nový scooter. ale o tom to je jeden si kúpi nový aby ho potom predal tomu čo na nový nemá.by si si kúpil po niekm napr topánky alebo oblečenie???ale niekomu nevadí ak si vybere z kontajnera a nosí to. skrátka je to všetko o peniazoch. Ak má niekto na nové nekúpi si použité. a tak jak napríklad ja neodsudzujem ak si niekto kúpi použité tak nechápem prečo sa furt niekto čuduje tomu čo si kúpi nové...žijem na tomto svete len raz a furt mám mať dačo po niekom ???? ako decko oblečenie po staršom bratovi ,potom bicykel, korčule, lyže.....

FastHaly

#56 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Apr 30, 2007 5:27 pm

VLADY napísal:
FastHaly napísal: A ked sa ti pokazi to Kymco co sa moze stat tak ti Kymco posle odtahovku??? /viem toto trochu odveci ale ako keby sa kazili len pouzite skutre ja co poznam tu co maju tie cinske tak s nimi maju vacsie problemy ale tym nechce zacinat ziadnu temu ze su to zle skutre to netvrdim ale aj nove sa moze pokazit /
Ver tomu že v záruke sa nepokazí !!! ale musíš uznať že ak mám niečo nové tak je asi niekolkokrát menšia šanca že sa to pokazí...na rozdiel od nejakej rárohy dovezenej z vonka o ktorej ani netušíš kolko už mala pred Tebou majitelov a kto s nou čo robil...Jedine doviezť a spraviť generálku a nie len umyť doliať olej a voziť sa.Prečo asi sa vonku predávajú všetky vozidlá ktoré už majú odjazdené kilometre a cca 6-7 rokov??? lebo potial to ide viac menej len zo základným servisom výmenou oleja a pod a po tomto čase sa to už začína kaziť tak sa toho zbavujú a kúpia radšej nové lebo servis tak je drahý nahovädo!!! ja som si kúpil nové auto len preto aby som nemusel mať také že napr. ráno nenaštartujem. nemusím pod tým ležať 5krát do roka jak pod starým žigulákom lebo raz mi tečie olej z prevodovky, potom brzda ,potom deravý výfuk, potom vybrať štartér alebo alternátor ... a tak dokola...A to som si robil všetko na ňom sám ale keby som to mal furt dávať dakomu robiť alebo nebodaj servis tak sa nedoplatím...Tak preto sa kupujú aj nové veci... a že na to niekto nemá .... ide o životné priority...niekto prepije a prefajčí niekto nahádže do automatov niekto ide na dovolenku k moru aj dvakrát do roka a niekto zas má nový scooter alebo auto alebo hocičo. :twisted:Nič v zlom. ale ako by to potom bolo ak by sme kupovali furt len staré veci??? ludia by nemali čo vyrábať a komu predávať.je jasné že ak niekto nemá príjem tak nemá na nový scooter. ale o tom to je jeden si kúpi nový aby ho potom predal tomu čo na nový nemá.by si si kúpil po niekm napr topánky alebo oblečenie???ale niekomu nevadí ak si vybere z kontajnera a nosí to. skrátka je to všetko o peniazoch. Ak má niekto na nové nekúpi si použité. a tak jak napríklad ja neodsudzujem ak si niekto kúpi použité tak nechápem prečo sa furt niekto čuduje tomu čo si kúpi nové...žijem na tomto svete len raz a furt mám mať dačo po niekom ???? ako decko oblečenie po staršom bratovi ,potom bicykel, korčule, lyže.....
ouuu ja som nepovadal ze neni dobre kupit nove ale ty si povedal ze len pouzite sa kazia a to vobec neni pravda lebo aj vela novych sa kazi a ked kupujes pouzite treba so poriadne popozerat na ten skuter a pohoda ak sa tam nenajdu vazne chyby a to ze ho mas v zaruke nie sme v Canade ze im tam vymenia veci aj den pred zarukou tu sa s toho servisi chcu co najviac vymotat

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 7:16 pm

no vidim , ze VLADY sa do toho riadne oprel, naozaj to pekne a vystizne napisal a myslim, ze ani ja sam by som to tak dobre nenapisal, takze dakujem za podporu :)

ja mam tiez radsej nove ako po niekom nosene, pouzivane, nicene atd.. takze teraz uz vieme nazory oboch stran a ako tu uz bolo spomenute, dolezite je to, kto aku ma radost zo svojho skutra a to ze sa na nich mozeme vozit 8)

inak v ziline ma este neodzdravil ani jeden skutrista, co je to s vami ludia?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#58 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 30, 2007 7:41 pm

asi mal v 9-ke jednotku zo slohu :D

VLADY
spammer
spammer

#59 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Apr 30, 2007 8:07 pm

FastHaly napísal: ja som nepovadal ze neni dobre kupit nove ale ty si povedal ze len pouzite sa kazia a to vobec neni pravda lebo aj vela novych sa kazi a ked kupujes pouzite treba so poriadne popozerat na ten skuter a pohoda ak sa tam nenajdu vazne chyby a to ze ho mas v zaruke nie sme v Canade ze im tam vymenia veci aj den pred zarukou tu sa s toho servisi chcu co najviac vymotat.......Prosím Ťa nájdi mi kde som také dačo napísal ako spomínaš: ...len použité veci sa kazia.... ja to nikde nemôžem nájsť v mojich príspevkoch v tejto téme.... a asi by som nepísal niečo z čím sa nestotožnujem... ja by som Ti tu mohol písať na x strán čo sa nám všetko pokazilo v záruke... ale nechajme už toho, toto fórum je o inom....scootru zdar!!! či už novému alebo jazdenému.... :P

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa matio » Po Apr 30, 2007 8:36 pm

Huraaaaa, konecne sme sa dohodli :D

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#61 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Apr 30, 2007 9:11 pm

matio napísal: to geetee ako keby vsetko bolo dokonale na svete ;)
Nemaj depky, geetee ohovorí všetko čo nie je KeeWay... :D :D :D
Tak už zasa nič.

geetee

#62 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 9:15 pm

Bacil-BA napísal:
matio napísal: to geetee ako keby vsetko bolo dokonale na svete ;)
Nemaj depky, geetee ohovorí všetko čo nie je KeeWay... :D :D :D
ja ohovorim fakt vsetko, ale s KW som furt tak som si zvikol a som spokojny, este pred dvoma rokmi to bola pre mna len cina, teraz vim ze to bude do 5 rokov znacka ako hocijaka ina zauzivana japonska
dnes bol u mna kuko a slintal na vodotesnych konektoroch na mojom zavodnom FLASHy :-D
KW neni znacka jak tento scoot od rychlohrabov co rychlo predat vela a nabalit, a o tri roky to nechat skrachnut bez zabespecenia ND a zacnu inu znacku, ani newim jak sa vola tento poly ale naj su asi Sukida,Yamasaki,kimi, motozeta, moto biagini, kazuma, trilion inych....................... :gt1:

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#63 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Apr 30, 2007 9:25 pm

No jasné GT, ale keď chcem kúpiť od budúcej, takmer zaužívanej, skoro japonskej značky KeeWay 250ccm skúter, tak nie len že mi nevedia povedať cenu, ale termín výroby nenájdeš ani v krištálovej guli.
Ten strašný čínsky, takmer japonskej značke sa ani nepribližujúci YUKI, ponúka UŽ DNES vodníka 250ccm za 93.tis. :wink: :P :wink:
Tak už zasa nič.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#64 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Apr 30, 2007 9:27 pm

toto volaju motorro/linhai...impexta to dovaza uz cca 8-10 rokov takze v pohode...volakde som cital aj konkretne z ktorej fabriky to ide ale uz si to nepametam... :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee

#65 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 9:30 pm

Bacil-BA napísal:No jasné GT, ale keď chcem kúpiť od budúcej, takmer zaužívanej, skoro japonskej značky KeeWay 250ccm skúter, tak nie len že mi nevedia povedať cenu, ale termín výroby nenájdeš ani v krištálovej guli.
Ten strašný čínsky, takmer japonskej značke sa ani nepribližujúci YUKI, ponúka UŽ DNES vodníka 250ccm za 93.tis. :wink: :P :wink:
ale KW nepusti pod svojim menom taku opachu a motor nechajme radsej bokom.

termin ti viem povedat, ale podla skusenosti je max nerealny a KW robi vlastny vuvoj a nie ze pozliepame veci ad 500 dodavatelov, proste to chce cas, Cruiser trval 2roky kym prisiel na trh. a to bolo milion verzii, a furt sa detajly menili(aj na maketach) a to motor mal uz hotovy vlastne

geetee

#66 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 9:32 pm

alcatelko napísal:toto volaju motorro/linhai...impexta to dovaza uz cca 8-10 rokov takze v pohode...volakde som cital aj konkretne z ktorej fabriky to ide ale uz si to nepametam... :)
staci pozret vin, aj kymco je zbierka roznych virobcov(okolo 5)
presne jak tie repliky CPI pocorn (nepametam jak sa volali) tak to boli trojrocne vyradene scoot :-D

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#67 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Apr 30, 2007 9:34 pm

jasne je to ukrutna cina ale aspon je garancia prisunu dielov :) nezivia sa len dovozom skutrov takze asi tak skoro nekrachnu...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 30, 2007 9:34 pm

ked vydrzia plasty na KW alebo na hocijakej cine tolko co na starych talianskych skutroch co behaju 15 rokov a 100x boli davane hore a dole tak potom to bude kvalita :D a ked na cine dam 50x dole a hore vario dekel abudem mat povodne zavity v kartery tak potom to bude kvalita a si kupim KW a apriliu poslem do stareho zeleza :D

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#69 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Apr 30, 2007 9:34 pm

Do 250ccm si nerobí vlastný vývoj ani Suzuki, alebo YAMAHA, ale kupujú hotové projekty, nie to KeeWay :lol: :lol:
Si mal dnes na obed vtipnú kašu ???
To už dám radšej na okopírovaný renomovaný model, ako vývoj systémom pokus/omyl a zákazník je živý tester. :shock: :shock:
Tak už zasa nič.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#70 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 30, 2007 9:37 pm

to je jasne polovica europskych skutrov beha na minareli a druha polovica na piaggo...a vsetky japonske tak isto :D maju tlaianske motory
:D :D kto by vyvijal daco lepsie ako 3ps 50ccm motor co vydrzi min 30tis km a stoji par supiek a je max jednooduchy

geetee

#71 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 9:37 pm

alcatelko napísal:jasne je to ukrutna cina ale aspon je garancia prisunu dielov :) nezivia sa len dovozom skutrov takze asi tak skoro nekrachnu...
uz si od nich nieco objednal? :gt1: jedno zadne svetlo nam doslo po roku a ostatne diely sme po 4mesacnom cakani nakoniec zhanali z brna alebo budapesti

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#72 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Apr 30, 2007 9:38 pm

dokonca aj cela cina ma kopie minareli co vymysleli taliani pred 100rokmi

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Apr 30, 2007 9:39 pm

no trva im to...uvidime ako to bude z rychlostou...idem brat nejake skutre tak dufam ze to bude v realnom case :)

Bacil-BA
motorkár
motorkár

#74 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Apr 30, 2007 9:39 pm

dr.snake napísal:ked vydrzia plasty na KW alebo na hocijakej cine tolko co na starych talianskych skutroch co behaju 15 rokov a 100x boli davane hore a dole tak potom to bude kvalita :
Hade nemaj boja, poctivo testujem na Yuki výdrž plastov. Rozobraté som to mal asi iba 50x, ale zato navyše skúšam aj asfalt, betón, prípadne oráčinu. Zatiaľ všetko drží, aj všetky uchýty, až sa sám divím. :wink:
Tak už zasa nič.

geetee

#75 Príspevok od užívateľa geetee » Po Apr 30, 2007 9:41 pm

Bacil-BA napísal:Do 250ccm si nerobí vlastný vývoj ani Suzuki, alebo YAMAHA, ale kupujú hotové projekty, nie to KeeWay :lol: :lol:
Si mal dnes na obed vtipnú kašu ???
To už dám radšej na okopírovaný renomovaný model, ako vývoj systémom pokus/omyl a zákazník je živý tester. :shock: :shock:
ja newravim ze robia new motor, ale zvisok, ale iste nebude zase uplne presna replika motora, a pokus omyl by to bol keby si to uz mal kupene u seba v garazi, hmmm?

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"