Aprilia SR 50 DiTech - Váš názor
Moderátor: Moderators
- ErikR
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Feb 04, 2006 12:09 am
- Skúter: Malaguti Madison K400
:gt2: :gt2: :gt2: :gt2: :gt2:Ryan McKenzie napísal:nj tebe sa machrujem ked nemas ani papiere a ani vodicak by si nepotreboval,ked ides zo scootom len na drustvo cez nejaku polnu cestu OMG..............................dr.snake napísal:uz daco konecne kupte bo tu len dristate
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nj tebe sa machrujem ked nemas ani papiere a ani vodicak by si nepotreboval,ked ides zo scootom len na drustvo cez nejaku polnu cestu OMG..............................Ryan McKenzie napísal:dr.snake napísal:uz daco konecne kupte bo tu len dristate

podpis som si este nenastavil
omg vies co ja som ti už pravdu napísal,pravda boliu bohuzial,na celom fore som ta nevidel este nic dobre napísat,furt len traposis,tak radsej nepis ja na tvoj názor niesom zvedavi mozes si ist pojazdit na druzstvo!!!dr.snake napísal:Ryan McKenzie napísal:nj tebe sa machrujem ked nemas ani papiere a ani vodicak by si nepotreboval,ked ides zo scootom len na drustvo cez nejaku polnu cestu OMG..............................[/quote
podla toho co pises a jak dumes budes kupovat skuter dva roky bo za 20tis s papierami 3rocne aprilky abo roxi ne su ani nebudu
..a este v dobrom stave ha
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
neřeš ho vubec je to podvodník a hajzlík to jsem mu již také řekl ale na každého jednou dojdeRyan McKenzie napísal:dr.snake napísal:omg vies co ja som ti už pravdu napísal,pravda boliu bohuzial,na celom fore som ta nevidel este nic dobre napísat,furt len traposis,tak radsej nepis ja na tvoj názor niesom zvedavi mozes si ist pojazdit na druzstvo!!!
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
kdepak jen říkám co si myslím a zastal jsem se druhého člena on totiž každého jen shazuje a netají se vubec tim jakej je bezcharakterní člověk.Jinak mohl jsem mu také napsat jako on co je ale k tomu se nesnížím mi je to jedno omo pokud je někdo hajzlík je uplně jedno jakej národnosti a pod.Ti žijou na celém světě rovnoměrně.