Spotreba
Moderátor: Moderators
si nejaky makroekonom co je mudri jak radio. sy myslis ze ked maju prist o 2 iliardy tak nedaju radsej 20melonov flickovi na kampan a nebude ziadne zlacnovanie, a o 10sk to nebude lacnejsie aj keby si sa posr....kukolarik napísal:Mna len zaraza, ze Slovnaft aj benzinky aj rafinerka koncom roka vykazuju milardove zisky...
Ked ich vykazuju operatiri Orange ci Tecko, pohoda, mobil mat nemusis, mozes nim setrit a ked si zavolas, tak je to na tebe kam a kedy a za kolko.
lenze benzin je ine caffe, ten sa premieta do vsetkych ostatnych cien. Takze stat by mohol zasiahnut v tomto pripade dost radikalne... nehovorim, nech slovnaft ma zisk, ale preco 4 miliardy? mohol by mat len dve a to uz bude benzin lacnejsi aj o 10sk. A ked si popocitas nuly v miliarde, aj tak je to mrte vela...
ryzuju na nas a nam neostava nic ine...
inak na slovensku mame najlacnejsi benzin bez dane v europe takze slovnaft kludne moze zdvihnut ceny a ajtak sa na nich nebudem hnevat lebo stat je ten kto nas zdiera
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
odkedy ma leonardo dvjstupnovu prevodovku??? ja ze ma variator
(variator=cvt = prevodovka s plynulou zmenou prevodoveho pomeru= bezstupnova pravodovka)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
no ty mas asi japonca co? a vsimol si si ze aj japonez ma sikme oci a papka ryzu?theruck napísal:ja nemam ryza skuter to ten tvoj je vyrobeny v cine(aspon tot ak tvrdia vsetci cinoskutrari)

Mame najlacnejsi benzin v EU, tak tymto krmia kazdeho z nas... ked sa vsak pozres lepsie, nikto ti nepovie priemer... V rakusku stoji zaokruhlene 1ecko, teda nejakych 35 sk. No chalan nezaraba 20 mesacne, ale cca 3x tolko... nech daju takto porovnanie...
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
kukolarik - ta cena benzinu je myslena bez DPH a spotrebnej dane. ked sa to prirata k cene benzinu, tak mame najdrahsi benzin 
tzn tento k.... stat, momentalne so "socialnou" vladou pokracuje v zdierani ludi na cene benzinu napriek tomu, ze fico v opozicii furt brblal nieco o benzine a ze s tym treba nieco spravit. teraz sa to prasa dostalo k valovu, ale zistil ze minister si na spotrebnu dan siahnut neda, pretoze by neboli love v statnom rozpocte.....tak fico urobil gesto, navstivil slovnaft nech da dole cenu a nepochodil...

tzn tento k.... stat, momentalne so "socialnou" vladou pokracuje v zdierani ludi na cene benzinu napriek tomu, ze fico v opozicii furt brblal nieco o benzine a ze s tym treba nieco spravit. teraz sa to prasa dostalo k valovu, ale zistil ze minister si na spotrebnu dan siahnut neda, pretoze by neboli love v statnom rozpocte.....tak fico urobil gesto, navstivil slovnaft nech da dole cenu a nepochodil...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
no este politiku sem zacnite tahat a uz to tu mozeme zabalit ... stat odnekadial potrebuje peniaze, chcete sa vratit do komunizmu a opat sa potom hrabat z tych dlhov, ako sa hrabeme teraz? pozri, bud dan zaplatis na benzine alebo na vyplate, tak si vyber, mas to za jedno, hovno ako hovno
si nevazite co mate, budte radi, ze sa mozete vozit, hentam deti v afrike ak raz v zivote uvidia skuter, tak budu plakat az do smrti. alebo sa chodte pozret do severnej koree, tam robia deti v bani, k..., neviete co je zivot a pisete pic....ny
si nevazite co mate, budte radi, ze sa mozete vozit, hentam deti v afrike ak raz v zivote uvidia skuter, tak budu plakat az do smrti. alebo sa chodte pozret do severnej koree, tam robia deti v bani, k..., neviete co je zivot a pisete pic....ny
- duky5
- motorkár
matio, keby ta dan na nieco bola, rad ju zaplatim. ale kam idu tie peniaze? vsade inde len nie kam treba. policia nefunguje, zdravotnictvo nefunguje, poziarnici maju stare herky, skolstvo je v.....mam pokracovat? pani ministerka si posle auto na sluzobku a ona ide lietadlom.
u nas je penazi dost, ale z cudzieho sa mina lahko na pcoviny....
u nas je penazi dost, ale z cudzieho sa mina lahko na pcoviny....
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
nepil som
ale tak ma to nejako chytilo ... ja viem, ze sa mame zle a ze peniaze sa zle vyuzivaju, ale fakt ze mam rad, ked niekto zacne nadavat na vladu, ci uz na fickiho ale bicyklistu mikiho, ale volit nejde a podobne, hlavne, ze si moze ponadavat ... no to je jedno, hlavne sem netahajme politiku, to je len o prachoch. slovnaft je monopol, moze sa aj madarska koalicia postavit na hlavu a nedaju nam to lacnejsie... inak si myslim, ze dane sa zacinaju konecne pouzivat na lepsie veci ako kedysi a je vidno ze sa to uz pomalicky meni .... neviem ako kde to je na Slovensku, ale okolie Ziliny sa zmenilo za poslednych 10 rokov neuveitelne a myslim, ze k lepsiemu, ale su oblasti, ktore stale trpia ... to je zivot proste .. sorry za OT
tak to trochu napravim: blizko mna je benzinka Spektrum, vozia benzin z ciech a maju dobre ceny, myslim, ze teraz je to nieco okolo 36sk/l

tak to trochu napravim: blizko mna je benzinka Spektrum, vozia benzin z ciech a maju dobre ceny, myslim, ze teraz je to nieco okolo 36sk/l
- duky5
- motorkár
"moze sa aj madarska koalicia postavit na hlavu a nedaju nam to lacnejsie"
tak este raz. cisty benzin bez dani mame skoro najlacnejsi. vdaka spotrebnej dani a DPH ho mame skoro najdrahsi. tak mam nadavat slovnaftu alebo vlade za taky benzin? a mam tuto vladu (fica) chvalit za to, ze ked bol v opozicii mal velke usta co sa da s tou cenou urobit a teraz mu sklapla huba?
ale sa to tu zvrhlo
sa to asi premaze 
tak este raz. cisty benzin bez dani mame skoro najlacnejsi. vdaka spotrebnej dani a DPH ho mame skoro najdrahsi. tak mam nadavat slovnaftu alebo vlade za taky benzin? a mam tuto vladu (fica) chvalit za to, ze ked bol v opozicii mal velke usta co sa da s tou cenou urobit a teraz mu sklapla huba?
ale sa to tu zvrhlo

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som precital na dvojke
sry neviem citat 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A nebola by potom lepšia už švédska trojka????
a vôbec nebudeme tu riešiť cenu benzínu pretože je to mlátenie prázdnej slamy....
A politiku tak isto nie lebo to je tak isto..... a výsledok žiadny v oboch prípadoch. takže napokon ostáva aj tak to prvé 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Moje meranie cca 5000km a styl "sportovej" jazdy, ako vedia ti, co so mnou jazdia, spotreba 3,1-3,3/100km.
Teda kedze mam 8 litrovu nadrz, vzdy si nynulujem pocitadlo a ked nabeham cca 200km, teda za cca 3-4 dni, tak idem tankovat a dotankovavam cca 6,5 litra zelenjej 95ky...
btw, minule sme sli zo zvolena, slusne pekne 80-90, siel som tak cca 60km vkuse, tak mi spotreba klesla na 2,9. Takze u mna vela zalezi aj na style jazdy a hlavne to, ze chodime 90% ja a ladvinka
Teda kedze mam 8 litrovu nadrz, vzdy si nynulujem pocitadlo a ked nabeham cca 200km, teda za cca 3-4 dni, tak idem tankovat a dotankovavam cca 6,5 litra zelenjej 95ky...
btw, minule sme sli zo zvolena, slusne pekne 80-90, siel som tak cca 60km vkuse, tak mi spotreba klesla na 2,9. Takze u mna vela zalezi aj na style jazdy a hlavne to, ze chodime 90% ja a ladvinka