hned na prvej strane, v prvom prispevku mas fotoripper napísal:kuko a uz daj foto
17.7. - 6:45 - BA-Patronka - moja prva nehoda+foto
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
no ta predna je od mojho kolena, ta zadna od priatelkinho... skus dat kolenacku do auta, aby sa takto preliaciol plech a prides na to, aka supa to bola.... priatelska rada - chystaj si lad...ripper napísal:inac preliacenina v aute je dobra musela byt dobra supa a co chcete honda osuchane plasty a auto preliacene
btw. najvacsie obavy som mal z toho, ze ja som skoncil pod prednim naraznikom auta... a keby ho daaky kkt od zadu drgol, ze to neubrzdil, tak ma prejde jak nic... preto som makal postavit sa, scoot postavit a padal na travnik... a kto ma pozna, vie, ze hned sup ciga do papule

podpis som si este nenastavil
poznam a ciga ma ani nenapadla a dvihat scoot tiez nie, lebo ten opravia alebo kupis nev ale ked ho budes dvihat a ta streli tak si mozes kupit novu protezu prinajlepsomkukolarik napísal:no ta predna je od mojho kolena, ta zadna od priatelkinho... skus dat kolenacku do auta, aby sa takto preliaciol plech a prides na to, aka supa to bola.... priatelska rada - chystaj si lad...ripper napísal:inac preliacenina v aute je dobra musela byt dobra supa a co chcete honda osuchane plasty a auto preliacene
btw. najvacsie obavy som mal z toho, ze ja som skoncil pod prednim naraznikom auta... a keby ho daaky kkt od zadu drgol, ze to neubrzdil, tak ma prejde jak nic... preto som makal postavit sa, scoot postavit a padal na travnik... a kto ma pozna, vie, ze hned sup ciga do papule
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
GT rada pre teba kup vsetky stk stanice na slovensku a kuko a ani jeden co ma hondu nebude jazdit lebo nedostane stk ... ale vynimkou su auta hondaripper napísal:nemusi robit test na emisie aby to zistil sak ako hovori alci da sondu ale pochybujem ze ti ju budu kontrolovat. ibaze by sa veducemu stk nastahovala do domu svokra a zena mu nedala

podpis som si este nenastavil
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
No já jsem řidič a jedu tím na co mám náladu a co je v danou chvíli a pro danej učel výhodnější a navíc abych se dostal ke skutru nebo autu musím bejt občas i chodec a na to by měl každej myslet a chovat se podle tohoLook napísal:Aj ja som scootrista a chodim autom, niekedy clovek prosto musiqyxza napísal:GT došiel na skútri a neviezol ho autom...to len takí "looseri" ako alcatelko, G (ten dokonca doviezol na vozíku 2 kúsky) a ja:D:D......