Novy Keeway Matrix
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
nestane sa nic, ked tam bude davat aj plnu syntetiku, len ho to drahsie videTHeBaNDiT napísal:aj po 100km je motor surovy, hodnot, ked budes mat tak 1000... a hlavne tam davaj vhodny olej, nie plnu syntetiku... a pred kazdou jazdou dostatocne nechaj motor zahriat.

to KIME:
a s tymi otackami nestresuj, to je normalne, sak to mas 2T, ako motor z kosacky

Treba doladit skuter, ked je novy, kazdy srob podotahovat, brzdy kontrlovat, hlavne sroby, co drzia skuter po kope, aby sa ti to za jazdy nerozpadlo..
to ze si raz frajerku odviezol, tak sa nic nestalo, hlavne nezvaluj vinu na nu, lebo sa o nic vazne nejedna a ona chudatko za nic nemoze

podpis som si este nenastavil
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
kolisanie ziadneho zahriateho motora nieje normalne. reklamuj to alebo reklamuj to ze ak je to normalne tak ze predtym ti to nerobilo. to ze ti odpadli sroby z vyfuku je iba ukazka toho ako je keeway lepsi od ostatnej ciny... (nechcem zacinat nejaku vojnu) vzdy ked ides s tym do servisu na reklamaciu tak si nezabudni zobrat reklamacny protokol kde mas uvedenu zavadu a sposob jej odstranenia. musia ti ho dat. potom ked si to na vianoce budes z nudy citat tak sa aspon zasmejesLapko napísal:Neboj na frajerku nic nehadzem. Bol som stym u obchodnika a povedal to iste ako tu niekto uviedol ze je ten motor este v zabehu a kolisanie je normalne. Ale hlavne bol som tam koli tomu ze mi na vyfuku ako je uchyteny tlmic odpadla matica, pokial som tam dosiel odpadla mi aj druha sakra
Fakt to budem musiet vsetko kontrolovat a dotahovat
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Hned by som isiel jazdit keby nemusim sediet v praci. Este som aj trcal hodinu na dialnici pri senci. Niekomu to hold nevydalo 

Naposledy upravil/-a Lapko v Ut Apr 15, 2008 12:28 pm, upravené celkom 1 krát.
to bude asi tym ze foliu dtial davali dole a chalan im tam uz stepoval tak to nedotiahli dostatocne naspet, a kym sa neda kratke koleno tak sa nedaju naladit volnobeh aby zrazu nevyskocil alebo neklesol.theruck napísal:kolisanie ziadneho zahriateho motora nieje normalne. reklamuj to alebo reklamuj to ze ak je to normalne tak ze predtym ti to nerobilo. to ze ti odpadli sroby z vyfuku je iba ukazka toho ako je keeway lepsi od ostatnej ciny... (nechcem zacinat nejaku vojnu) vzdy ked ides s tym do servisu na reklamaciu tak si nezabudni zobrat reklamacny protokol kde mas uvedenu zavadu a sposob jej odstranenia. musia ti ho dat. potom ked si to na vianoce budes z nudy citat tak sa aspon zasmejesLapko napísal:Neboj na frajerku nic nehadzem. Bol som stym u obchodnika a povedal to iste ako tu niekto uviedol ze je ten motor este v zabehu a kolisanie je normalne. Ale hlavne bol som tam koli tomu ze mi na vyfuku ako je uchyteny tlmic odpadla matica, pokial som tam dosiel odpadla mi aj druha sakra
Fakt to budem musiet vsetko kontrolovat a dotahovat
tolko k tomu z mojej strany