Na kolky krat ste spravili vodicak na auto
Moderátor: Moderators
- Sonka26
- cyklista
- Dátum registrácie: St Aug 20, 2008 10:33 pm
- Skúter: Yamaha Neos 50
- Kontaktovať užívateľa:
Ach, boze ludia, ja som tak nervozna.. Stvrtok mam skusky (A1) a ak by som sa so stastim dostala cez testy na cvicisko, ja proste neprejdem okolo tych kuzelov... vsak mne sa ruky trasu aj bez toho, vsak sa tam niekde vytrem
.... 8 je, myslim (poklopem si),velmi dobra,ale ten slalom..hmmmm, poradte nejake tipy,grify,ako vyviaznut ziva a s vodicakom... :sad1:

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nestresovat sa...ked nevies na cvicaku zajazdit tak co potom na ceste kde na teba budu plechovky trubit...na skutocnej ceste mas vecsi stres...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked nebudes mat oranzovu vestu autoskola tak to bude o inom
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Sonka: netrap sa, nestresuj, test je pohoda, treba si to dobre precitat a spravna odpoved pride aj sama, vecsinou ostatne moznosti su riadne hluposti...
ked sa ti trasu ruku pri jazde, tak sa to nesnaz napravit jednym poldecakom
, ale z hlboka sa nadychni a hura do jazdenia, je to zabava... ked to budes brat tak, ze sa tym zabavas, spravis to a ani nebudes vediet ako.
DRZIM PALCE.
ked sa ti trasu ruku pri jazde, tak sa to nesnaz napravit jednym poldecakom

DRZIM PALCE.
Naposledy upravil/-a TomasARN v So Aug 23, 2008 2:53 pm, upravené celkom 1 krát.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
aj ked sa otazka tyka auta a ja som uz v tomto topicu odpovedal/hlasoval, iba doplnim, ze dnes som zlozil skusky na plne A-cko (na prvykrat... sice som bol na kurz nahlaseny uz 7. jula, samotny kurz vsak trval poslednych 7 dni - prvu jazdu som mal minuly utorok, a bola to moja uplne prva jazda na motorke, konkretne Honda CBF500, taku ma trebars kukolarik)
:occasion9: :occasion7: :occasion2: :occasion1: :thumbup:
:occasion9: :occasion7: :occasion2: :occasion1: :thumbup:
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
normalne... opatrne, prezieravo, po cestach III. triedy a s pripravenymi 2 tisickami na maximalnu pokutu resp. ukecat, ze vodicak si uz rozsirujem... (nemal som ani vodicak na A1, "iba" klasicke B) Zaklad je ovladat pravidla cestnej premavky a nerobit voloviny na ceste, mat prilbu a svietit... Vodicak na auto mam uz 9 rokov, takze skusenosti mi rozhodne nechybaju, co sa tyka jednostopu - na Matrixe (50ccm) som nabehal cez 11tisic kilometrov... Ale aj tak som za tie 2 mesiace chodil len minimalne, a v podstate len z nutnosti prepravy do prace/mesta a spat. Ked dostanem karticku s rozsirenim na plne A do ruk, este len vtedy sa zacne turistika, och, tak sa tesim! 

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jednoducho scooter nejazdi na paiere ale na benzinLapko napísal:A ako je mozne ze si jazdil na 250ccm atlanticu ked si mal len A1 hm???

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
ja som zhodou okolnosti tiez dnes spravil vodicak na velke Ačko. Zhodou okolnosti tiez v BJ, zhodou okolnosti tiez na ciernej Honde CBF 500. Ale mne to trvalo 8dni plus skúška
. Spravil som asi tak cca 20 min po bratovi banditovi
.
Test:55
Cvičisko: cele 2x /osmička, kopček-zastavenie-rozjazd, slalom, doska/
Konštrukcia: zakladna vybava motocykla
Jazda: Policajt povedal trasu a išli za mnou po meste s inym študentom na aute - inak v BJ je teraz jarmok, tak je hlavny tah uzavrety, same obchadzky a zmena dopravneho znacenia.
Inac skuška bola o 6:00 ráno.
Foto spred mojej prvej jazdy - 18.8.2008

Test:55
Cvičisko: cele 2x /osmička, kopček-zastavenie-rozjazd, slalom, doska/
Konštrukcia: zakladna vybava motocykla
Jazda: Policajt povedal trasu a išli za mnou po meste s inym študentom na aute - inak v BJ je teraz jarmok, tak je hlavny tah uzavrety, same obchadzky a zmena dopravneho znacenia.
Inac skuška bola o 6:00 ráno.

Naposledy upravil/-a shobull v Ut Aug 26, 2008 4:12 pm, upravené celkom 3 krát.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no jo, ale lepsie by to bolo, keby to bol tyzden od prvej hodiny kurzu. Nam do toho voslo najprv zle pocasie, potom dovolenka instruktora, potom dovolenka moja (pri mori), a az potom ten tyzden, ked sa makalo... ale som rad. Ak by niekto chcel vediet, tak cele to stalo: 7300Sk=6500Sk(kurz)-500Sk(zlava-akcia)+600Sk(kurz1.pomoci)+500Sk(koloknaskusku)+200Sk(kolokzavydanievodicaku)
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hmm,
no .. vobec by mi nenapadlo, ze sa to da odjazdit za tyzden,
v buducnosti si asi budem robit Acko, ale na velkej motorke som v zivote nesedel, neviem to soferovat. ale si ma potesil, ze aj tak sato da za tyzden zlvadnut, ked ma clovek aspon ake take dovednosti z malej moto.
lebo aj na skuter ked som prvy raz sadol, tak som sa v prvej zakrute takmer vysypal, hold ani to nieje bicykel
no .. vobec by mi nenapadlo, ze sa to da odjazdit za tyzden,
v buducnosti si asi budem robit Acko, ale na velkej motorke som v zivote nesedel, neviem to soferovat. ale si ma potesil, ze aj tak sato da za tyzden zlvadnut, ked ma clovek aspon ake take dovednosti z malej moto.
lebo aj na skuter ked som prvy raz sadol, tak som sa v prvej zakrute takmer vysypal, hold ani to nieje bicykel
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
tomuto hovorim slovenske autoskoly..a potom ze sa vodici zabijaju..proste nahrabat peniaze za rychlokurz a mat pokoj..THeBaNDiT napísal:no jo, ale lepsie by to bolo, keby to bol tyzden od prvej hodiny kurzu. Nam do toho voslo najprv zle pocasie, potom dovolenka instruktora, potom dovolenka moja (pri mori), a az potom ten tyzden, ked sa makalo... ale som rad. Ak by niekto chcel vediet, tak cele to stalo: 7300Sk=6500Sk(kurz)-500Sk(zlava-akcia)+600Sk(kurz1.pomoci)+500Sk(koloknaskusku)+200Sk(kolokzavydanievodicaku)
pokial viem kolok na skusku stoji 1.000,-

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
2 Flash99: tak vies zle (absolutne bez urazky), na rozsirenie vodicaku o skupinu stoji 500Sk (aspon v nasom konkretnom pripade a v nasom okrese). Inac suhlasim s tym, co si napisal, lebo clovek zaplati 6500Sk za samotny kurz a dostane v nasom pripade 4 jazdy a smitec. Zalezi to vsak od autoskoly, v nasom okrese iba tato jedina ponuka vodicaky na motorky, takze nebolo na vyber... a ja som spokojny, na tejto CBFke si doverujem, ono je to hlavne o cloveku... ak je niekto streleny, nepomoze mu ani sebalepsia autoskola, bude jazdit ako blazon tak ci tak...
Trebars v Presove (neviem, ktora knkretna autoskola) majuo dost iny pristup, rady do zivota (ohladom jazdy), prakticka jazda za mokra a pod., klopenie a i. Ale to som mal pridaleko...
Mna na scootri nikto jazdit neucil, clovek sa to casom nauci sam... vodicak na plne A som si robil kvoli mojmu Atlanticu, ktory, ak to porovnam, az na silu a velkost je totozny s poldecacikom, vsetko je rovnake... (neoplatilo sa mi robit si blokovane A)
Trebars v Presove (neviem, ktora knkretna autoskola) majuo dost iny pristup, rady do zivota (ohladom jazdy), prakticka jazda za mokra a pod., klopenie a i. Ale to som mal pridaleko...
Mna na scootri nikto jazdit neucil, clovek sa to casom nauci sam... vodicak na plne A som si robil kvoli mojmu Atlanticu, ktory, ak to porovnam, az na silu a velkost je totozny s poldecacikom, vsetko je rovnake... (neoplatilo sa mi robit si blokovane A)