Jazda smrti
Moderátor: Moderators
Cely ghost raider je jedno velke divadlo je tam udajne viac jadcov a vacsina nahanaciek a pod ma scenar ako inak sa daju vysvetlit tie kamaery vsade okolo cesty a hlavne pri cast GR goes under cover ked nemohli mat ani minimalny sajn kade sledovany pojde a oni to presne vsade tocili ako tie kusky na dialnici aj stou busou su dobre ale vsobecneje to rozpravka
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ako tomu verim, blazon sa proste najde, divaci takisto... pokial bude dopyt, bude v tom pokracovat (pokial sa nezabije, samozrejme). A ja ze po kom opakuje cesky v inom odveti pracujuci ghostrider Rosenberg, akurat ten sa do lochu dostal...
(i ked uz neviem, za co, ale tiez praktizoval pohorsujucu "jazdu" na verejnych miestach)

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Jazda smrti
kks ja by som si dal jazdu takuto to hej
to je pre mna
ked kamarat vidi jak to klopim ze kolienko von kazdy ze blaaazen blaaazen
kazdy kto ma videl ist na zuzke 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
myslim, ze len raz by si sa s nim zviezol
po takej jazde by si bud dostal infarkt alebo by si sa klepal cely do konca zivota

alebo by si mal v gatach taku kajdu ze by si sa nepostavil.. a mal by si zadarmo baheny kupel
ked sa niekto chce citit bezpecne nech si kupi SUV od koncernu, u nas plechovkary niesu skor zvyknuti na to ze ich obehuje nieco co ma max. 50 (co uz tiez davno nie je pravda ale plechovky si to myslia). A ghost rider hm no kto si myslel ze to nie je vopred pripravene a kameri su len nahodne tak je dobra naivka. Predpokladam ze trasu uz maju vopred pripravenu. Kazdeho bavy nieco ine, niekto ma rad adrenalinovu jazdu iny radsej sedia doma a pozeraju manuelu. K tomu vozeniu, myslim ze obvinovat TV za to ze nejaky 18 rocny dement vidi video a uz leti skusat co to da je blbost. Ked ma niekto v hlave nasr.te ani svatena voda nepomoze. Poznam vela motorkarov a jedno je pravda ze ty mladsi to rezu co to da a ked pride zakruta tak hotek kraky alebo krizik okolo cesty, cest vynimkam. A s tim posranim, no neviem ja som blazon (teda aspon myslim) ale ked ma previezol kamos na GSX-R 1000 po zakrutach tak bol zaskoceny ked som mu do interkomu krical aby pridal( sam by som si riadne moto nekupil lebo viem ako by som dopadol :blackeye: ) vraj sa mu to nestalo a to ma chlapik uz nieco odjazdene.
Chcel som tymito mojimi blbimi recami len povedat, ze 100 ludi, 100 chuti a smrt patri k zivotu :albino: a teraz si mozte vazne mysliet ze som blb.
Chcel som tymito mojimi blbimi recami len povedat, ze 100 ludi, 100 chuti a smrt patri k zivotu :albino: a teraz si mozte vazne mysliet ze som blb.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
hard core jazda patri na uzavrety okruh (supersporty,supermoto a podobny strelci...) prepletanie sa v zapche je uz nieco ine ale aj to len v ramci bezpecnosti...ine je polozit moto v 200km/h na okruhu kde su bezpecnostne zony a ine na okreske lemovanej stromami...
ja stale tvrdim ze by sa malo vratit k tomu co mali kedysi nemci...a to blokovanie max. vykonu na 100k...nech mi niekto ukaze dakoho kto potrebuje viac vykonu...a kluuuudne by som dal do aut a moto gps modul ktory by automaticky pokutoval prekracovanie rychlosti (na dlhsiu dobu ako nevyhnutne pre bezpecne predbehnutie)...myslim ze vaznych nehod by ubudlo minimalne o 80%...a verte ze skor ci neskor sa toho dockame...
ja stale tvrdim ze by sa malo vratit k tomu co mali kedysi nemci...a to blokovanie max. vykonu na 100k...nech mi niekto ukaze dakoho kto potrebuje viac vykonu...a kluuuudne by som dal do aut a moto gps modul ktory by automaticky pokutoval prekracovanie rychlosti (na dlhsiu dobu ako nevyhnutne pre bezpecne predbehnutie)...myslim ze vaznych nehod by ubudlo minimalne o 80%...a verte ze skor ci neskor sa toho dockame...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
alki neuraz sa, ale to uz rovno mozu zakazat vsetko co ma viac ako 4 valce, zakazat turbo pre benzin a maximalny objem 1,6. Ta kde sme, ja tvrdim ze nejde o vykon lebo moto nemoze za to ze sa niekto vyklepe ale vzdy motorkar (v aute plechovkar)! Je to blbost vyhovarat sa na vykon. Poznam takych co dali HTP 2krat otockou na strechu a hotel kraky a to nehovorim a plno machroch na simsonke so to parkli do plotika.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ano mozu zakazat a aj zakazu (nie turbo lebo bez neho sucastny motor nemoze existovat)...ale povedz mi komu je na co napr. bmw m5...maximalka na dialnici je 130 (ked aj 150 by jazdil...) to ze v nemecku na par kuskoch dialnice moze zdupnut na podlahu?...moze hocikto tvrdit ze niekto nevie ist bezpecne 50 a iny vie ist naprosto bezpecne 250...nejde len o bezpecnost ale hlavne o plytvanie zdrojmi...priemerne americke auto zere 20l...priemerne europske 7l...keby sa jazdilo tak ako sa ma, neboli by brutalne motory co nikto nikdy nevyuzije (chcem vidiet niekoho kto vyuzil dakedy na ceste plny potencial napr. tej m5ky...) tak by bola realna spotreba pod 4l...
celkovo je za vsetky problemy zodpovedne ludske EGO...supersporta, luxusne auto atd si kupia len ludia ktory si potrebuju nieco kompenzovat, lebo inac sa citia menejcenny...aj extremnou jazdou na ceste...ked si uz nieco potrebujem dokazat tak idem na okruh a rozdam si to s podobnymi pacientami...lenze to zas vecsine zas len pokazi EGO lebo mu natrhnu prdel...tak idem na cestu kde vecsina je "normalna" a ukazem im kto je tu bos...
a nech mi to niekto skusi vyvratit...nevravim ze ja som iny...ale nikdy si nekupim bmw len preto ze na to mam,nekupim si supersport aby som na babe ukazal ostatnym aky som borec...nemyslim si ze vecsie a vykonnejsie je lepsie...
celkovo je za vsetky problemy zodpovedne ludske EGO...supersporta, luxusne auto atd si kupia len ludia ktory si potrebuju nieco kompenzovat, lebo inac sa citia menejcenny...aj extremnou jazdou na ceste...ked si uz nieco potrebujem dokazat tak idem na okruh a rozdam si to s podobnymi pacientami...lenze to zas vecsine zas len pokazi EGO lebo mu natrhnu prdel...tak idem na cestu kde vecsina je "normalna" a ukazem im kto je tu bos...
a nech mi to niekto skusi vyvratit...nevravim ze ja som iny...ale nikdy si nekupim bmw len preto ze na to mam,nekupim si supersport aby som na babe ukazal ostatnym aky som borec...nemyslim si ze vecsie a vykonnejsie je lepsie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
ked uz sme pri tej uspore paliva... nekde som cital ze uz pred vela vela rokmi vyrobili auto ktore zozere liter-dva na 100km. a nedavno som cital, ze VW vyrobil prototyp - tiez s litrovou spotrebou - ktory sa uz vykonovo vyrovna "silnym" strojom. len problem bude asi tam, ze ked niekto taketo neco vyrobi, ropne spolocnosti ihned odkupia takyto vynalez a "zamknu si tieto napady do suflika"
ved by prisli o svoje zisky 

alki ja mam 150 konouku (auto) niekto povie ze je to vela iny sa len zasmeje ze 150. A nemam ho preto aby som niekoho ohuroval. Ale viem ze ked podradim a idem obehnut skodovaka tak to viem aj ked mam full kufor a styri dalsie osoby a nehovor ze nejaka 1,4 aj 100 konova to zvlada tiez lebo mal som moznost soferovat do chorvatska podobny vykon a ano aj ten sa rozkotula na 140 ale ma 4500 otacok zatial co ja na svojom 2litri mam 3700 tak ze o spotrebe sa ani nebavim. Ked sa opitas motorkara pre co si kupil motorku teraz myslim ozajstneho motorkara tak ti povie ze to je zivotny styl a to moze mat aj 1000 proste ma dobry pocit a zije si svoj hits. Clovec co ma silnejsie auto ci moto nemusi byt hned nafukany frajer alebo synacic co ma pozicane ockove auto, ale moze to byt clovek ktory uspokojuja svoje tuzby. Inak autoskola je tu nato aby ta naucila ako sa v cestnej premavke spravat. U nas v SNV mala jedna babenka 2 tyzdne vodicak a ked jej tatko pozical ochcafku tak ked zabudla odbocit zacala sa za kriovatkou otacat cez dve plne ciari a este aj na moste a tam ju strelilo ine auto z protismeru, Tak mi teraz povedz kto je nebezpecnejsi ci ja na 150 konofke co mam rad rychle odpichy alebo jazdec co nevie z coho zije!
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
Dracik môžeš oponovať ale je fakt že šoféri na silných strojoch majú vždy naponáhlo v kolonách bezdôvodne a nezmyselne predbiehajú len aby ušetrili 1-2 sekundy
prd silnejsie auta, skor si vsimam spz BA alebo KE (bez urazky lebo viem ze je dost firemnych aut) videl som cloveka na thalii 1,2 rubat dialnicou viac ako 150 lebo ja som mal 150 a obehoval ma (auto som poznal preto viem ze mal 1,2) a videl som deda na x5 ist 120 po dialnici. To vobec nie je o autach ci motorkach je to len a len o LUDOCH. Tak sa prestante vyhovarat na motory. Presne ako je to v tom videu obycajny skuter vytuneny alebo seria a co to dokaze a este povedz ze za to moze scooter.
LEN a LEN LUDIA!
LEN a LEN LUDIA!
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
ja som písal o šoféroch a ty si taký istý 150kmh tam kde je 130
a ten v x5 išiel 120 preto že asi telefonoval
a ten v x5 išiel 120 preto že asi telefonoval

palo1128: alebo mal zatiahnutu rucnu brzdu, to je tak ked ti dojdu rozumne argumenty.
Nato aky ste tu moralisti zrazu kazdy jazdite predpisovo to by som chcel vydiet a je mi luto ze mate (poniektory) komplexi z toho ze ma niekto silnejsie auto, pardon zo soferov v tych "silnych" autach.
Aj tak plyn ovlada noha alebo ruka a tu riadi rozmum, by som vazne chcel vydiet statistiky coho sa viac vytrepe na ceste. A nehambim sa priznat ze aj ja prekrocim rychlost lebo je to v beznej praxi normalne.
Nato aky ste tu moralisti zrazu kazdy jazdite predpisovo to by som chcel vydiet a je mi luto ze mate (poniektory) komplexi z toho ze ma niekto silnejsie auto, pardon zo soferov v tych "silnych" autach.
Aj tak plyn ovlada noha alebo ruka a tu riadi rozmum, by som vazne chcel vydiet statistiky coho sa viac vytrepe na ceste. A nehambim sa priznat ze aj ja prekrocim rychlost lebo je to v beznej praxi normalne.
presne tak len ludia.
luxusne auto atd si kupia len ludia ktory si potrebuju nieco kompenzovat, lebo inac sa citia menejcenny...aj extremnou jazdou na ceste...
jasne lebo kazdy kto ma viac koni teda silnejsie auto je chudak ktory ma problem, ale mlady curak co roztrepe HTP je len chudak ktoreho sklamalo auto ked prisla zakruta. A to nemusel mat ani 90km/hod.
Ano odhadol si ma nedodrziavam zakon! A neprasvecis ma ze ti ano!
A aby som sa vratil k tom co som chcel tym vsetkym povedat a co som uz pisal a ked si precitam prispevky (moje a vase). Nie je problem vo velkosti motora ci jeho vykone ale len a len v ludoch. A som rad ze sa konecne niekto nasiel ktory to pochopil ze ked je clovek blbi tak sa zabije aj na furiku.
luxusne auto atd si kupia len ludia ktory si potrebuju nieco kompenzovat, lebo inac sa citia menejcenny...aj extremnou jazdou na ceste...
jasne lebo kazdy kto ma viac koni teda silnejsie auto je chudak ktory ma problem, ale mlady curak co roztrepe HTP je len chudak ktoreho sklamalo auto ked prisla zakruta. A to nemusel mat ani 90km/hod.
Ano odhadol si ma nedodrziavam zakon! A neprasvecis ma ze ti ano!
A aby som sa vratil k tom co som chcel tym vsetkym povedat a co som uz pisal a ked si precitam prispevky (moje a vase). Nie je problem vo velkosti motora ci jeho vykone ale len a len v ludoch. A som rad ze sa konecne niekto nasiel ktory to pochopil ze ked je clovek blbi tak sa zabije aj na furiku.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
to je co za blbost, ze luxusne auta si kupia len ludia, co si chcu vykompenzovat komplexi ?
Ak by som mal dost penazi, tak si kupim luxusne auto, pohodlne, bezpecne, nekupim ziadnu micru, smarta ani fabiu... a nie pre komplexi, ale pre pohodlie z jazdy
Ak by som mal dost penazi, tak si kupim luxusne auto, pohodlne, bezpecne, nekupim ziadnu micru, smarta ani fabiu... a nie pre komplexi, ale pre pohodlie z jazdy
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To že dakto nedodružuje MPRku ešte neznamená že jazdí jak HOVADO..... skrátka vyštartujem prvý na svetlách a volná cesta predomnou dvojprúdovka výpadovka nikde nikoho nemá mi kto skrížiť cestu akurát idem o 20 rýchlejšie som nebezpečnejší jak nejaké hovado čo ide síce rýchlejšie o 10 ale cez špičku ak sa autá vlečú 40-50 ale robí myšičky a klučkuje a všetci mu musia uhybať????
Treba rozlišovať...alebo idem mimo obec rovná volná cesta ktorú poznám lebo tade chodím 30 rokov široká nikde nikoho, stretnem jedno auto po kilometri... ohrozujem dakoho ak idem nie 90 ale 100 a plne sa sústredím na jazdu ? Som nebezpečnejší jak nejaký ... čo síce ide 70-80 ale v podstate brzdí dopravu lebo nevie kde je? lebo má v ruke mobil a na volante nejaké papiere čo študuje alebo v druhej ruke bagetu lebo je hladný a nemá čas ani dakde 5 min zastaviť a je unavený lebo ťahá celú noc??? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Podla mna vela dobravnych nehod vznika prave pomalou a nie rychlou jazdou. Napr. Ide avia za nou dlhaa kolona a uz kazdy spekuluje ako hu obehnut. Teraz za nou idu bud taky co nevedia ju obehnut a ti co im to nejde. Tak spekuluju ti za nimi, zacnu ich obehovat a spoza zakruty v protismere vybehne auto, tak sa rychlo niekde zaradia, ten pred koho sa pichli nedobrzdi a uz je v nom a dalsi traja za nim tiez. A takto je x moznosti
Tot moj nazor 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ano, pomalou jazdou jednych, a rychlou jazdou inych... bezny vodic dobehne pomaleho (kolonu) a obieha tam, kde je to mozne... ale ak dobehne kolonu rychly vodic, ten obieha ako prvy (aj ked je posledny), obieha na hranici pouzitelnosti (vytlacit, vopchat sa do medzery, ktora tam nie je), obieha v neprehladnej zakrute...