No neviem ako by to vyzeralo, keby sa tu málo písať čistou, gramaticky bezchybnou slovenčinou. Ale neva (nevadí) my "Vychodnare" tomuto slangu rozumieme. Nabudúce si dám pozor.marko358 napísal:nie som žiaden slovenčinár casiasF12 ale keď som si to po tebe prečítal som sa tiež smial
"Prišiel som do známeho mal niečo pošupať do motora. "
Zabuchnuté kľúče pod sedačkou
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Apr 02, 2009 7:42 pm
- Skúter: Malaguti F12
Re: Zabuchnuté kľúče pod sedačkou
podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
mne je fuk aj ja píšem bar kde i alebo y ale toto na zapade nemáme síce som pochopil čo si myslel ake pre mna strašne komické . Ale ako je to po vašom "šem še pobavil" ak nie tak ma oprav 

-
- chodec
- Dátum registrácie: Št Apr 02, 2009 7:42 pm
- Skúter: Malaguti F12
marko358 napísal:mne je fuk aj ja píšem bar kde i alebo y ale toto na zapade nemáme síce som pochopil čo si myslel ake pre mna strašne komické . Ale ako je to po vašom "šem še pobavil" ak nie tak ma oprav

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no tak som to trochu prehnal ale to bolo tym ze som bol teraz na vychodze chvilku
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Na scootri som si zatial ešte klúče nezabuchol , na Kymkáči som mal síce spravené núdzové otváranie ,vyvedený od zámku kúsok zváracieho drôtu zamaskovaného pod plastami .....a na novom som si to chcel dneska dorobiť tak isto ako som mal odplastovaný zadok (a zapájal si LEDkové svetlo na kufríku ku káblom od koncových žiaroviek) ,dalo by sa spraviť uplne v pohodke, ale (skleróza je sviňa) tak som na to nejak zabudol a napadlo ma to až po zložení a už sa mi to nechcelo znova dávať všetko dole . Ale raz sa mi podarilo zabuchnúť bezpečnostné dvere na byte ,a klúč strčený a zatočený zvnútra.Takže by ani rezervný nepomohol .Pomohol som si nejakou plastovou kartou a podarilo sa mi ich otvoriť po pár minútach laborovania.Odvtedy ak idem von , tak nezabuchnem dvere, pokial nemám klúče v ruke a strčené v zámku . Taká samokontrola..... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.