11erzo11 a plany dobuducna

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
matrixko

Re: 11erzo11 a plany dobuducna

#51 Príspevok od užívateľa matrixko » Ut Apr 06, 2010 2:37 pm

tak neupozornuj na jendu gramaticku chybu ty tu mas tolko chyba az no.myslene na dama potom.

Užívateľov profilový obrázok
Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa Damo555 » Ut Apr 06, 2010 2:41 pm

ved ja neupozorňujem na gramatike chybi ale na PREKLEP v písmenku a o tých mojich gramatických chybách viem a čo teraz každý neovláda slovenčinu na 1-tku
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa viper » Ut Apr 06, 2010 3:58 pm

Som sa viezol na cbr-ke 600 ka som isiel 170 auto predomnou kopal som rychlosti dole otacky 13 000 to jeuz volaco ma to ladak vzadu to si mal ocut ten rachot a šlahy z vyfuku.
Chcel by som vidiet toho "motorkara" co pozicia CBR-ku 15rocnemu :shock:

Skúter je velmi živý a rýchli.Maximálka je okolo 95-100 km/h http://www.youtube.com/watch?v=kziWfHiz ... re=channel V TP ma pisaných 49,3 kw čiže konštrukčná rýchlosť je 45 km/h.Možnosť jazdiť od 15 rokov.Od prerabania motora nabehaných cca 1800-2000 km.Spotreba cca 2,5l na 100km.
Erzo tebe to zere 2,5l na 100 km ???? A teraz tu o cervenej ciapocke .
Naposledy upravil/-a viper v Ut Apr 06, 2010 6:27 pm, upravené celkom 1 krát.
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#54 Príspevok od užívateľa majo1357 » Ut Apr 06, 2010 4:29 pm

opis sedi na jedneho motorkara , ale erzo chcel asi napisat namiesto "ked som siel 170 " ked som siel 1.(prvy krat ) 70kmh :D
pochybujem ze mu to zere 2,5 , mne hovoril o 6 litroch...reklamny trik

nehadajte sa tu o chybach , aj ked by ste mohli vediet ze sloveso byt (jestvovat) sa pise s y , alebo chyby s y na konci , ja som to len tak erzovi vytkol , lebo ma to uplne pomylilo ked som pisal email o karb a dal som trysku s i...
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#55 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ut Apr 06, 2010 5:05 pm

Ja tiež nechcem stále skútra,ale do 20 ninju? :) max 250r(tú som aj chcel).. Ja by som najradšej do dalšieho leta bral horneta 600.. :) a ak nebude dosť € postačí aj suzuki gs 500e.. :) Motorky by si chcel krásne,ale také by som bral neskôr,okolo 25-30,ak by som nabral nejaké tie skúsenosti :)
podpis som si este nenastavil

11erzo11
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
Kontaktovať užívateľa:

#56 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ut Apr 06, 2010 5:14 pm

Chlapci ja akceptujem vaše nazory a neni som nijaky debil zesa teraz urazim.Ja si vazim to ze mi aj poviete svoj nazor.Hovorim kazdy ma na motorku iny pohlad.Jasne ze to neni ako s filmu...Ze idem 200 a ubynam sa autam jak na bycikly.Ale ako ja mam troška kilometrov nabehanych na velkych motorkach co maju kamoši.Ja nwm gsx.r 600 cbrka 600 vf 500 a najonvsie aj fr 900 (136 PS).mitko nahodou mam aj s timi zvieratami skusenost.Siel somm na tej gsx.r ke medzi dedinami.prvy krat som sa na nej viezol a tam je brutalna rovinka.siel som nejakch 170? na roli bol zajac.spomalova som lebo bol blisko cesty.Uz som bol len par metrov od neho a zacal utekat v smere od cesty kopol som rychlost dole a plny plyn no co zajac sa lakol a šuuup mi to na cestu zemil smer behom sekundičky stupil som za nadnu brzu prdenu takisto som zmagol no nascastie len tak prebehol ale hovorim keby tom bol dlhsie tak uz je na vidlici asi.Vies ja som chodil na mojom scoote do mesta.strasne som tam lubil piratit.Ked som isiel frajerke najprv som siel do mesta tam som sa poriadne vyjašil a sie zanou.No jedneho dna som obehoval bus siel som nieco cez 90 v meste....Nuž ako som obehoval ten bus som si nevšimol panov zelenych a že cvak a už ma mali no zastavil som...chceli mi zpbrat vodicak a aj papiere ked ze mam konstrukcnu 45km/h.pokuta 150 €.no nakoniec som ho uprosil a nechal mi všetko a puktta bola 50 € a odvtedy chodim cez mesto pomaly.Odvteedy si davam fakt pozor na radary ale aj tak proste chodim pomaly cez dedinu aj mesto.Jasne ze nechcem zabit nijakeho cloveka a ani seba.Ale tak ked bude velka motorka hovorim ze ocas ju prevetram.Proste som taky sprosty ty cloveka a myslite si co chcete.mitko a ja tvoju partiu STRASICH KAMARADOV nepotrebujem :) ja mam svoju aj strasich aj mladsich.Su tam aj blazni aj normalni.a rozumieme si vsetci.Myslite si co chcete chalani.Rad si vypocujem vas nazor.A davam vam za pravdu aj tie veci co ste pisali.vzdy ten co leti jake debil prezije a clu rodinu v aute zabije a daju mu rok a pol....ten co ukradne cokoladu v obchode dostane 8 rokov + podmienku.Dnes je taka doba.Jasne ze mat v tychto veciach pravdu.Boji sa o mna aj frajerka aj rodicia aj vsetci kamaradi.Proste pohlad ludi na motorkaorv je taky ze MOTORKA-SMRT . nic viacej v tom nevidia.Nuz the bandidko mi zalozil temu ... chcem sa mu podakovat.ja viem ze to neni len tak ze si to nemozem predstavovat ako hurvinek valku.neni vsetko lahke ako si predstavujeem.ja len viem co chcem a idem si za svojim cielom.mam 50 ku skuttra a takisto ked mam naladičku tak pred krčmou su iba čiary od gumy,ale to fakt malokedy lebo zase si motorku aj važim.ale tak chodim vecsinou pomalinky.lebo si motorku setrim a vazim a nechcem ju rozbit.chlapci mozem si zaklopat co ja sa vozim na bar akych motorkach ani raz som nepadol.padol som uz 3 krat ale ako v ulohe solujazca nascastie v malej rychlosti.ale stretol som sa uz v situaciach v kotrych mi vela nechybalo.fifas a majo vie o com hovorim :D to by bolo vsetko odomna dufam ze sa nehnevate.ja sa nehnevam ja som rad ze si vypocujem nazory na mna.Dakujem....Ak mate zaujem kecajme dalej :)

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Apr 06, 2010 5:22 pm

Ked sa vyblaznit len sem tam, to sa da aj na okruhu, cesta ci v meste alebo mimo mesta na to nie je. kalsta na motorkora co sa pri takej rychlosti zabije, len treba pocitat s tym, ze mozes aj niekoho ineho. S tym chces zit ? A ver, ze ak sa ti nic takeho na moto este nestalo, tak sa skor ci neskor stane, tomu ver. A ako som pisal, pokial to niekto spravi napriklad mojej zene alebo dietatu (ktore zatial nemam) tak to nenecham len tak, aj si to kludne odsedim. Proste piratska a bezohladna jazda nepatri na cesty.
Aby ste nepovedali, tak poviem, ze aj ja prekrocim rychlost, ci uz v meste alemi mimo, ale nie extrem

9393andy
st. skútrista
st. skútrista

#58 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ut Apr 06, 2010 5:30 pm

To je jasné,samozrejme každý keď si kúpi motorku a má napr 600 tak nepôjde po meste 50 mimo 90 a po dialnicic 130.. samozrejme že raz za čas dá na dialnici napr. 200,proste ak si motorkár tak ti to nedá,ale ale ja jasné že v meste kde mi môže do cesty vbehnúť dieta nebudem mať na tachači 120... taktiež mam skútra a v meste jazdím skoro stále 70 80. teda ak si to môžem dovoliť,v obytnej zóne a tak samozrejme 50 .. .) nikdy nevieš.. A určite vždy treba mysliet nato že môžeš zabiť niekoho iného,ako vravel tomaš.. :)

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#59 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Apr 06, 2010 5:31 pm

tak ja neviem ja mam 35 rokov neviem ako som mal napisať. tak mladšich ako Ty nemam kamošov. ale berem to ja som mal podobne sny ked som mal 15. trošku skáčeš v tych odpovediach raz pišeš že jazdiš 170 a o chvilku už podla predpisov.
mne osobne je jedno ked budeš jazdiť aj 300 medzi dedinkami. myslim že každí normalne zmyšlajuci motorkar by ti napisal to iste čo zvyšok fora. a bolo už vela majstrov sveta na moto....ale na okruhoch a nie v uliciach...
povedať že chalan na moto na okruhu je srač a ty si king street....:) to ja vždy vravim, nebol dobry napad nakrutiť filmy typu fast and forious a Torque.
Ty si presne ten typ ktorych sa ludia obavaju na ceste.

Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa Damo555 » Ut Apr 06, 2010 5:54 pm

erzo 170 si išiel na kamaratova 600-vke??? Mne keď kamarát požičal 250 tak som išiel ešte pomalšie ako na skútri a na normálnych motorkách mam tiež odjazdene x hodín ale išiel som preto tak pomaly lebo som sa bal že s niečo stane stači že ty vyletí mačka spanikáriš a si tam a keby som sa nezabil na moto tak ma potom zabije ten kamarát ale aj tak na svojej mašine už máš dosť odjazdené už vieš ako brzdia brzdy a pod čo si nemôžeš dovoliť a čo môžeš ale na požičanej motorke jazdím vždy pomaly aj keď pridám na rovine tak v najbližšej zákrute sa bojím a radšej pribrzdím a na svojom skútru bi som mohol v tej zákrute ist 150 a vyberiem ju. tak že ak nemáš odjazdené na motorke tých x hodín tak radšej neriskuj poznám takých typkou čo mu kamarát sa dal previesť a chcel zamachrovat a plný kotol a keď brzdil tak plná predná dostal šmyk a bol tam a pri tom bol zvyknutý na svoje moto na jeho prednú brzdu ktorá nebrzdila na fleka
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Skúter: neuvedený

#61 Príspevok od užívateľa shobull » Ut Apr 06, 2010 6:04 pm

2Erzo.
Ja len tolko, ze ked citam tvoje nazory, tak sa necudujem ze sa uvazuje o zavedeni psychotestov / mali by ich zaviest spolu s iq testami/.

Doslova neverim ze niekto moze mat taketo pohlady a brat ich uplne vazne. No len nejaky nevybureny ... Teda zaviest povinnost na velke motorky az nad 25 r nie je az taky zly napad. Taktiez povinne exkurzie do marnice pri vydani vodicaku. Ale takych nevyburenych na cestach je mnoho a argument ze taka je doba - no tak potom si "produkt" doby. No skor produkt medii a vsetkeho toho frikulinstva. Lenze clovek musi mat nieco odzite aby dokazal rozoznat realitu.

Aj ked to tak nevyzdera, tak zeleni tu nie su len na vyberanie pokut od chudacikov co sa nemozu nahanat.

Ale clovek sa najlepsie uci na vlastnych chybach, tak ti prajem aby si sa dozil (v zdravi a bez zabitia/zmrzacenia ostatnych) toho, ze si uvedomis ake chore nazory si mal, ked si mal 15.

Este by som bol rad, aby si nebral nazory ostatnych ako nejake svetuskarske moralizovanie, ale ako skusenosti tych co uz maju nieco odzite a odjazene. A som presvedceny, ze viaceri mali v takych 15 rovnake predstavy o jazde, ale zivot je o niecom inom ako o pubertalnych predstavach.

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
Skúter: Aprilia SR50 R
Kontaktovať užívateľa:

#62 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ut Apr 06, 2010 6:14 pm

erzo, ja som sa vysypal už 3x, všetko drobné pády (štrk, rozbiehanie do kopca, čínske gumy) a dovolím si povedať, že mi to dalo viac, ako iným to, že sa nevysypali ani raz. :wink:
Radšej sa 20x zdruzgam na 50tke, na dedine, večer a v malej rýchlosti a rozbijem si koleno alebo odriem ruku a vždy budem mať viac rešpektu pred moto ako ten frajer čo sa nevysypal ani raz a je king (tým nemyslím teba, bože chráň [som ateista])
ako sa potom vysypať na 600vke v 150tke na rušnej dialnici a som na mieste mŕtvy, keď nie ja tak niekto iný...
Plasty na čínskom skútri to prežijú, ale ty nemusíš, tým nechcem povedať, že bez pádu sa nedá mať rešpekt atď.. ale takých je pomenej.. :wink: Ruku na srdce, povedzme si, komu sa ani raz nezamotala noha a nepustil to niekde do štrku, alebo...alebo... :pardon: Tí čo toho majú už kopec odjazdeného budú vedieť povedať...

B. :friends:

EDIT: shobull - na toto výlety do márnice nepomôžu...to je proste dané a niekto si to v 15tke musí prežiť a niekto nie.. :pardon:

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#63 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Apr 06, 2010 6:21 pm

mam pocit, ze niekto na vylet do marnice pojde, zdrzi sa tam mar dni a potom pekne pod zem. Inak nema 15, ale tusim 16 alebo 17, ale pravdupovediac, rozdiel v tom nie je

LUBO123422
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jan 16, 2010 4:53 pm
Skúter: yamaha neos 50 2t

#64 Príspevok od užívateľa LUBO123422 » Ut Apr 06, 2010 6:26 pm

U nás v dedine sa stala taká nemilá udalosť minulý rok že jeden týpek tuším ma okolo 35 rokov má ženu a dve mal deti si kúpil Hondu cbr 1000 rr. Tak ju šiel vyskúšat na dialnicu kolko da... na druhy den zobral obral ženu a šli sa previesť ešte s par kamošmi asi si myslel že že je rossi a rezal zákrutu na kolene v rýchlosti okolo 150 km za hodinu. Dostal balans a vysypal sa jeho žena mala zlomenú chrbticu a ešte nejaké tažšie zranenia a mohol byt bohu vdačný že ešte chodí hoci s barlami ale predsa. Neviem čo by robil keby mu zomrela žena a on by sa mal sám starať o 2 deti a domácnosti. :cry: Neviem či si vtedy neuvedomoval ked riadil čo sa môže stat alebo len chcel zažit adrenalín v krvi keď hej tak mal ist sam na diaľnicu a tam tahat za plyn. Neviem či to bola blbá náhoda alebo neprispôsobil jazdu svojim schopnostiam... :fool:

9393andy
st. skútrista
st. skútrista

#65 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ut Apr 06, 2010 6:27 pm

Ale zase v tomto nikdy nevieš,ja môžem ísť tiež napr. do marnice a pod zem ak budem v nespravny čas na nespravnom mieste... :) proste nikdy nevieš čo sa stane.. ale to je také že si povieš,tiež keď som bol decko( som stále,ale myslím tak) 13 tiež som si predstavoval ako jazdím na xxxx kubatúre a idem 200 :D ale časom všetko prejde a máš úctu k cestám a motorkám :) Teda aspoň ja,neviem ako ostatok :)

11erzo11
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#66 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ut Apr 06, 2010 6:49 pm

no sak to je vsetko v poriadku.jasne ze ked budem mat zenu a 2 deti.tak budem mat vecsi rešpekt pred motorkou.keby sa zabijem alebo ostanem mrzak sa bude starat uz o 3 deti.Jasne ze nechcem nikoho zmrzacit ani sam seba a nie to zabit.Takze jasne ze mam respekt a viem kde si mozem co dovolit.ja lebn hovorim zem ked ma chiti taka slina tak dam motorke troška na ....My chces povedat ze motorkari co majuu velke motorky ti budu chodit za dedinou 110 nie?a načo mu je ta motorka to si mohol kupit skutra 125 ku nie?a nie velke hovado spotreba vysoka poistka udrzba a jedno z druhym.Ja byvam tu blisko hlavnej cesty.Ak mam cez leto otvorene okno počujem ako chodia auta a tak.A za dedinou je pomerne rovna cesta.Kazdu chvilinku letia tade motorkari ako blazni.A pozrem cez okno a uz len vidim ako preleti v dialke..Je jedno ci je to enduro alebo cesta alebo harleja..Proste tu konci dedina a rovinka tak kazdy jej da troška pod krk.Ja si myslim ze som neni jediny takyto.vyste to zase zobrali s tej zlej stranky urcite ze som neni zabijak alebo co...

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#67 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Apr 06, 2010 6:52 pm

.......to nie je o ucte k moto ale o zdravom rešpekte a rozume. a s tym ,že každí može skončiť v marnici... ja som šofer z povolania a je mi jasne že každý den čo som na ceste može byť posledny...hoci kto Ta zostreli to nie je problem...ale ide o nazor , že ja nejdem na cestu s nakladnym autom s tym presvdečenim , že idem jazdiť čo to da. idem zaviezť tovar z miesta A do miesta B a ak nahodou bude nehoda mal som smolu. ale nejazdim na tom aute koli adrenalinu z rychlosti.
ja neviem ale predstava motorky 1000ccm ako na nej sedi jazdec čo ma 80kg a medzi nohami 150koni to sa ani neda isť podla predpisov si myslim...

pygo
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
Skúter: bolo Amalfi

#68 Príspevok od užívateľa pygo » Ut Apr 06, 2010 6:57 pm

11erzo11 napísal:...My chces povedat ze motorkari co majuu velke motorky ti budu chodit za dedinou 110 nie?a načo mu je ta motorka to si mohol kupit skutra 125 ku nie? ..... Ja byvam tu blisko hlavnej cesty.Ak mam cez leto otvorene okno počujem ako chodia auta a tak.A za dedinou je pomerne rovna cesta.Kazdu chvilinku letia tade motorkari ako blazni.A pozrem cez okno a uz len vidim ako preleti v dialke..Je jedno ci je to enduro alebo cesta alebo harleja..Proste tu konci dedina a rovinka tak kazdy jej da troška pod krk.Ja si myslim ze som neni jediny takyto.vyste to zase zobrali s tej zlej stranky urcite ze som neni zabijak alebo co...
ja ti zas poviem,že na ceste lieta minimum motoriek... to čo sa tebe javí ako 200ka, môže byť kľudne 120-130... netvrdím,že je to ok, každý motorke sem tam vytne,ale 200 medzi dedinami lieta minimum motorkárov...
čo sa tak vozím po našom vašom okolí,tak ti možem povedať,že motorku čo by medzi dedinami takto letela,som ešte nestretol..
<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku :)

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#69 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Apr 06, 2010 7:04 pm

vlastne ist 200 je v poriadku, ved to robia aj iny, mozes opakovat a je to ok. Teraz zena skocila z 11 poschodia. Ked to spravila, tak mozes to opakovat po nej, ze? Ides skocit? Nie? Preco?

matrixko

#70 Príspevok od užívateľa matrixko » Ut Apr 06, 2010 7:22 pm

inak tuto v tt su taky blazny par ich tu je 1 2 plny to ide skoro 200 kks to si myslim ze nieje normalne.

LUBO123422
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#71 Príspevok od užívateľa LUBO123422 » Ut Apr 06, 2010 7:46 pm

ja viem ako behajú jogurtaci mam dvoch susedov na ulici a jednému sa to vypomstilo a našťastie musel kupovať len komplet nove plasty.... tu hore našou "župčanskou hurou" behajú ne taký samovrahovia kopec ma dlžku 2km a stúpanie 12%a odporučená rýchlosť je šesťdesiatka a niektorý idú 3x rýchlejšie len je zaujímave že som ešte nevidel ani jednu havarku a ani nechcem. Niekto ked sa chce vyblázniť tak ide na okruh a tam je ovela menšia šanca že sa zabije ako na ceste nemas tam auta,lampy,stĺpy.... a keď spadneš tak ta zabrzdi piesok nie skonči pod protiidúcim autom

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#72 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ut Apr 06, 2010 7:48 pm

11erzo11 napísal:a načo mu je ta motorka to si mohol kupit skutra 125 ku nie?
Presne toto stále vraví môj ujo. "Načo si on kupoval 4,5l BMW, keď mu na tom teta zakazuje chodiť 200". Problém je v tom, že on jazdí aj po meste (Praha) 160-180. A tam je to každopádne rušnejšie ako u nás (resp. u mňa)... Takýmto ľudom mi podľa mňa nemali dať VP. Pekne psychotesty, skúšobnú dobu na 2 roky, prekročí rýchlosť, domov bez VP. :no:
Pretože to nie je len o tom, že budem jazdiť rýchlo len tam kde sa smie/dá. Je veľmi málo ľudí, kt. s veľkými motorkami/autami vedia jazdiť rýchlo len tam kde sa to dá...to nie je ono..keď nie je riziko, že tam niekto vletí, že?...Chvalabohu, že sú aj takí čo sa vedia vyblázniť len v DE na dialnici a nie v meste/dedine...
Si myslíš, že si tí ľudia (rozmný, nie tí kt. lietajú u vás po rovinke a tebe to vyhovuje, lebo šak nie si sám kto to bude robiť) kupujú tie veľké moto len preto aby sa mohli preháňať po rovinkách 200? takéto moto sa kupujú napr. kôli výkonu/záťahu, jazdám na dlhé cesty, kde nemajú problém 180km/h povedzme 800 kilákov po diaľnici na dovolenku atď... :wink:

11erzo11
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ut Apr 06, 2010 7:48 pm

ako som uz spominal ja byvam na konci dediny a tie motorky dost pocuje ako jej pridava nie?Hovorim ze viem o tom svoje a nikdo ma nepresveci....Ale ako pozeram tak vsetko pisu starsi chalani a ktory nemaju cestne motorky ale endura alebo skutre.ale popytajte sa chalanov ktory maju cestne motorky..jasne ze s endure nevytriskas 240 ani zi skutra...

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#74 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ut Apr 06, 2010 7:56 pm

Áno, väčšinu toho tu píšu rozumný ľudia a nie nevybláznený DDO na superšportoch s ktorými zdieľaš názor a myslíš si o ňom, že je ideálny.
Týchto ľudí už prešlo bezvýznamné lietanie po dedine 200 a čakanie kým mi niekto vletí pod kolesá. Už vyrástli z toho, že to čo nejde vmax 250 nie je poriadna motorka a nie sú to tie správne gule keď to nedáva na zadné. By som ťa chcel vidieť ísť na 400km výlet na tom superšporte... :fool:

LUBO123422
st. kolobežkár
st. kolobežkár

#75 Príspevok od užívateľa LUBO123422 » Ut Apr 06, 2010 8:05 pm

to by si týzden nechodil tak by ta bolela chrbtica stačí keď ideš na šíravu na zraz z Prešova a máš dosť nie to napr. chorvátsko to radšej yamahu fazer 1000 tiež to dá cez 200 a neležiš na tom, daš plexi kufre a hurá na dovolenku...a tiež sa na tom dá vyblázniť :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"