Vcera som stretol chlapika ktory ma tento Sym joymax 300i, dvojrocny, sam najazdil 17 tisic vo dvojici, a nemal nikdy ziaden problem. So skutrom chodi na pravidelne garancne prehliadky. Mal som aj moznost povozit sa na tom stroji v serpentinach okolo smolnika... Moje postrehy: Kvalita spracovania je uzasna. Vsetko licuje na milimeter presne, nic nevrzga ani pri zatlaceni, pod sedadlo (videl som na vlastne oci) sa vojdu dve vyklapacky z lidlu. Ja mam Xmaxa a nezmesti sa mi tam tato prilba. Co sa tyka jazdnych vlastnosti, tak hmotnost skoro 200 kil nie je citit, dobre sa s nim manevruje, chlapik ma vysoke plexi takze ani nefuka na sofera. Sedadlo celkom pohodlne. Skor ma ale zarazil vykon.. je pravda ze som sa vozil iba v tych kopcoch a serpentinach, ale popravde... od 29 konoveho motora som cakal viac. Neprislo mi to az o tolko zivsie ako moj Xmax s malossi variom... jasne, vo dvojici musi byt rozdiel.
Ale inak je pohodlny, kvalitne spracovany, 17000 bez poruchy. Myslim ze SYMu sa netreba bat. Sam sa teraz obzeram po nejakej tristovke, bud ternto Sym joymax alebo skor Kymco Downtown 300i.
PS k tomu vykonu...chlapik ma vsetko v povodnom stave, myslim ze vymena variatora a valcekov by vyrazne pomohla aj priebehu vykonu a akceleracii