Čo práve teraz robíte a prečo!?
Moderátor: Moderators
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Čo práve teraz robíte a prečo!?
Znamy siel do Svajciarska na 600vke, tam ju nechal vtedy za X mariek, ktore bolo v prepocte 280 000sk, k tomu dostal na cestu naspat opel general tusim, ten tu predal za 80 000sk...kazdopadne kupil si chlap z toho byt 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Taky istý problém som riešil na kamarátovom skútri, a podarilo sa mi ten závit zo sviečky vykrútiť s pilníkom na železo ktorý tam pekne zapadol a aj zachytil ten závit. Takže som nemusel dávať ani dole motor ani hlavu...mucow1974 napísal:Som išiel na hajtre rozbitej čínskej vymeniť sviečku.Ide ma poraziť.
Ty ju máš aspoň garažovanú, ale sused ju ma celu zimu vonku zafúkanú snehom ako teraz a na každú jar naštartuje na ťuk a zo mňa sa smeje že skúter točím pol hodinyflipper napísal:bol som prevetrať veterána![]()
založil som baterku a na prekvapenie po 5 mesiacoch chytila na prvý šup

- Prílohy
-
- DSC_0259.jpg
- (89.93 KiB) 210 stiahnutí
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
To si mal stastie Damo ze ti nejaky maly hajzlik nepadol dnu ako mne a motor zadrety.. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Tak závit bol zlomený na vonkajšej časti nie vo vnútri hlavy, takže sa do vnútra nemalo ani ako niečo dostať...
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- SnoopyBA
- moderátor
Ani mala pilina, nic? Ja myslim ze to nebolo az take nemozne
ale kaslat na to.

- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Mne strihlo sviečku pod šesťhranom a vybral som vonku izolátor s vnútornou elektródou a tým šesťhranom. Zvyšok ostal dnu. Možno to pôjde vybrať vyťahovákom, ale hlavu asi pre istotu zhodím dolu. Bola tam ešte origo Čínska sviečka.
Spoiler: ukázať
- SnoopyBA
- moderátor
Tu hlavu by som JA dal dolu urcite.

- mucow
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Hlava pôjde dole určite ! Tá hodinka práce mi za tie následky ak tam niečo ostalo , stojí. Šak si to zákazník zaplatí tak čo
A už je vonku sviňa maslová

A predám čínsku sviečku na náhradné diely. V celku alebo jednotlivo. cena dohodou

A už je vonku sviňa maslová

A predám čínsku sviečku na náhradné diely. V celku alebo jednotlivo. cena dohodou

- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
ohladom veteránov mali sme takto Simcu 1301 poviem vám pán stroj!! koženný interier pohodlné sedadlá v slušnom stave na ten ročník (1967) až nakoniec jak tu bolo spomínané prišli horšie časy a musela ísť preč ... vtedy za 80tis. SK prešlo pár rokov vystriedali pár harabúrd bolo trocha penazí naviac a z tatkom chceli Wartburga hádajte čo sme nenašli !
u jedej babky vdovy jej po nebohom mužovi zostal Wartburg 353 - combi otvoríme garáž wartas zakrytý novinami dekami odkryjeme chrómy pekné farba vyťahaná od slnka pozrem na tachometer 54tis. km !! otočím klúčom štartér točí baterka z posledných síl ale točí, nebudem to trápiť otvorím kapotu dám dole vzduch. filter nalejem pol deci benalu do karburátoru nasadím sadnem otočím po asi 3tej otočke štarteru z posledných síl chytil !! to bol krásny zvuk ! 3válec 2takt vo vinikajúcom stave chvílu podržal na plyne kedže nechcel držať volnobeh možno aj tým že dlho stál zalepil karbec olejom ked sa benzín odparil a možno aj tým že to bolo studené, vycúval von a šiel sa previezť kúsok bol v bezchybnom stave babka nevedela akú to má hodnotu a potrebovala sa toho zbaviť chcela vtedy zaň 6tis. SK bolo nám jej zocom lúto dostala 10 kedže sme si boli vedomý jakú raritku sme objavili, hádajte kolko tak v garáži stál ! 3 roky ! a baterka držala ešte na naštartovanie ! po príchode domov (povlastných) už všetko fungovalo aj rychlobeh sa rozhýbal aj volnobeh už držal, asi 2-3 mesiace sme ho z ocom skúmali leštili a podobne, nemal kúska hrdze okrem cca 2x3cm hrdzavej šmuhy pod lištou zadného okna, najprv sme zvažovali že wartasa budeme mať z ocom na ryby ale ked sme narazili na takú raritu bolo nám ho lúto preto cca 3roky stál občas jazdil samozrejme a prišli sme o jednu garáž, bolo ho škoda nechať vonku hrdzavieť a znehodnotiť tak šiel na inzerát po cca 2mesiacoch sa ozval zaujemca ponúkol 50tis. SK rok nejako okolo 2005 a nakoniec ho aj zobral ked budezaujem môžem hodiť nejaké foto ak nájdem ...
a takto som to urobil aj ja z mojou ČZ podla možností ju pomaly dávam do TOP stavu samozrejme originál neplánujem ju predať dokedy nebudem donútený zato sa plánujem nanej normálne voziť a chodiť po zrazoch je to kus historie a treba si uvedomiť že tak kvalitné a spolahlivé stroje sa už len vyrábali ! a ich cena nie ako u dnešných áut/motoriek klesá rapídne dole ale pomaly ale isto každým dňom stúpa ale predovšetkým majú tieto historické stroje morálnu hodnotu a človek sa poteší ked vidí krásáne zrekonštruovaný veterán na cestách ...
u jedej babky vdovy jej po nebohom mužovi zostal Wartburg 353 - combi otvoríme garáž wartas zakrytý novinami dekami odkryjeme chrómy pekné farba vyťahaná od slnka pozrem na tachometer 54tis. km !! otočím klúčom štartér točí baterka z posledných síl ale točí, nebudem to trápiť otvorím kapotu dám dole vzduch. filter nalejem pol deci benalu do karburátoru nasadím sadnem otočím po asi 3tej otočke štarteru z posledných síl chytil !! to bol krásny zvuk ! 3válec 2takt vo vinikajúcom stave chvílu podržal na plyne kedže nechcel držať volnobeh možno aj tým že dlho stál zalepil karbec olejom ked sa benzín odparil a možno aj tým že to bolo studené, vycúval von a šiel sa previezť kúsok bol v bezchybnom stave babka nevedela akú to má hodnotu a potrebovala sa toho zbaviť chcela vtedy zaň 6tis. SK bolo nám jej zocom lúto dostala 10 kedže sme si boli vedomý jakú raritku sme objavili, hádajte kolko tak v garáži stál ! 3 roky ! a baterka držala ešte na naštartovanie ! po príchode domov (povlastných) už všetko fungovalo aj rychlobeh sa rozhýbal aj volnobeh už držal, asi 2-3 mesiace sme ho z ocom skúmali leštili a podobne, nemal kúska hrdze okrem cca 2x3cm hrdzavej šmuhy pod lištou zadného okna, najprv sme zvažovali že wartasa budeme mať z ocom na ryby ale ked sme narazili na takú raritu bolo nám ho lúto preto cca 3roky stál občas jazdil samozrejme a prišli sme o jednu garáž, bolo ho škoda nechať vonku hrdzavieť a znehodnotiť tak šiel na inzerát po cca 2mesiacoch sa ozval zaujemca ponúkol 50tis. SK rok nejako okolo 2005 a nakoniec ho aj zobral ked budezaujem môžem hodiť nejaké foto ak nájdem ...
a takto som to urobil aj ja z mojou ČZ podla možností ju pomaly dávam do TOP stavu samozrejme originál neplánujem ju predať dokedy nebudem donútený zato sa plánujem nanej normálne voziť a chodiť po zrazoch je to kus historie a treba si uvedomiť že tak kvalitné a spolahlivé stroje sa už len vyrábali ! a ich cena nie ako u dnešných áut/motoriek klesá rapídne dole ale pomaly ale isto každým dňom stúpa ale predovšetkým majú tieto historické stroje morálnu hodnotu a človek sa poteší ked vidí krásáne zrekonštruovaný veterán na cestách ...
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som sa včera pustil do tohoto Favoritu.
Je z roku 1965 a dostal som ho pred asi 30 rokmi od maminy jedného chalana čo v 1982tom emiroval. Takmer všetko na ňom je origo stav a nezničené. Nápad som dostal minulý týždeň po vzhliadnutí nasledovných fotiek. Nechcem urobiť plagiát tak to nebude kópia. Včera som ho rozobral dnes sa opieskoval a pokryl hliníkom a zajtra sa ide napráškovať. Potom sa idú doladiť ostatné diely.- Prílohy
-
- dsc0063_1055.jpg
- (283.42 KiB) 158 stiahnutí
-
- dsc0064_1102.jpg
- (207.6 KiB) 158 stiahnutí
-
- DSC0067.jpg
- (108.57 KiB) 158 stiahnutí
-
- dsc0070_1102_01.jpg
- (142.12 KiB) 158 stiahnutí
-
- dsc0076_1102.jpg
- (124.15 KiB) 158 stiahnutí
- flipper
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 10:10 am
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K7
tá retro kapsička na klúče je najsam lepšia takú mam aj ja v garáži 

SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
- flipper
- st. skútrista
nudím sa tak som prezúval letné kolesá a večer ma čaká nočná zmena 

- Prílohy
-
- Foto001.jpg
- (153.01 KiB) 134 stiahnutí
Naposledy upravil/-a flipper v Št Mar 28, 2013 12:19 pm, upravené celkom 3 krát.
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Letne ? Este skoro este nasnezi
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- flipper
- st. skútrista
ááááá už asi nie od zajtra predpovedajú mierne oteplenie
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
A potom ďalšiu vlnu chladu...
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
FlipperPozri si výstrahu shmú na zajtra ráno má napadať 8-15 cm snehu, až potom sa oteplí a prejde to do dažďa. Horšie je že v druhej polovici budúceho týždňa to zase vyzerá na riadny nástup zimy. Takže letné pneumatiky sú veľmi zlý nápad na teraz.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám ozaj pocit, že sa začína nová doba ľadová.....jak niektorí klimatológovia predpovedajú....Takže predné gume na scootroch pomeníme za lyže a zadná bude asi tiež potrebovať troška upraviť...nejaké šrouby a hroty
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
mám tip na supiš šróby na to origo určené jeden stojí cca 11eurocentov. Normálne uťahovačkou zavŕtaš iba do gumy a po skončení doby ľadovej opačný postup bez demontáže a bez zhadzovania gumy z ráfiku.
- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
cak to aj bude prve co ti odtial zmizne ked ho nechas niekde v meste odparkovanyflipper napísal:tá retro kapsička na klúče je najsam lepšia takú mam aj ja v garáži

- Martin_Atlantic
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic
uz si dal letne gumy???flipper napísal:nudím sa tak som prezúval letné kolesá a večer ma čaká nočná zmena

- mucow
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Hľadám môj inzerát v ktorom som ponúkal na predaj chladič. Zmizol, je preč neviem ho nájsť . Niečoho som sa pri zadávaní nekalého dopustil a bol vykázaný? Či ho zožral pes ? Dobrú noc. Idem spať.
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
najvyššieho sa musíš spýtať
robil čistky asi..

- SnoopyBA
- moderátor
Cistky? To bol Rastov inzerat ozaj vymazany..??
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Ak nam to jun, jul a august nepokazia, bude to pekná zima 

- mucow
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No zmizol ten inzerát . A bol tu, už nie je. Bez upozornenia že je v ňom niečo nie je podľa pravidiel,len tak
. Možno by sa ten chladič niekomu hodil. Nech leží ďalej v skrini.
Idem do dennej, dnes konečne nesnežilo.

Idem do dennej, dnes konečne nesnežilo.