Moderátor: Moderators
Nesnežilo lebo bolo 3:30.hod. momentálne sneží jak pošahané. Idem naštartovať metlu .mucow1974 napísal:No zmizol ten inzerát . A bol tu, už nie je. Bez upozornenia že je v ňom niečo nie je podľa pravidiel,len tak. Možno by sa ten chladič niekomu hodil. Nech leží ďalej v skrini.
Idem do dennej, dnes konečne nesnežilo.
deltoro5784 napísal:Tak si to najbližšie 2 týždne ani neprezúvaj
Vydea ani mne nejdú, ale videá hej....VLADY napísal:Idem do Hornbachu...nepotrebuje dakto dačo???, kúpim priveziem...namontujem...ozaj lacno...
PS: má niekto skúsenosť že používa FIREFOX a mrznú mu vydeá z YOUTUBE.Ak ich otvorím cez CHROME tak všetko ide jak má...
ty ignorant jeden akysi, no hadaj co sa s nim dejemucow1974 napísal:Rozmýšľam čo sa deje s týmto fórom?
Každý inzerát musí obsahovať:mucow1974 napísal:Bola tam fotka, odkiaľ som, tým pádom aj kde sa predmet nachádza, tel číslo všetko mám v profile.
pozvanka dosla do 2 tyzdnov. presiel som si tutorial vonku so psom. dnes som siel na ostro, celkom nuda.Davidian napísal:Tak o tu pozvanku si musis zaziadat (kvoli tomu, ze je to Beta, kontroluju pocty uzivatelov), mno a ta pozvanka Ti pride v rozmedzi 1 tyzdna az 2 mesiacov.
Je to ine ako GK, aspon v tom, ze ked uz raz najdes Cache, tak si s nou skoncil, ale tu mozes hackovat portaly opakovane, prevziat nepriatelsky, daju sa spajat mesta, atd. Cize si to vzdy zahram, ked idem so psom von a aspon sa nenudim..
..sent secretly from your phone..
zase sa hrate na nieco extra.theruck napísal:Každý inzerát musí obsahovať:mucow1974 napísal:Bola tam fotka, odkiaľ som, tým pádom aj kde sa predmet nachádza, tel číslo všetko mám v profile.
1. čo je predmetom inzercie
2. cenu
3. telefonický kontakt
4. mesto/obec kde sa predmet inzercie nachádza
5. aspoň jednen obrázok, alebo odkaz na obrázok
ideme si to rozobrat slovo po slove?
mal si v inzerate uvedene vsetky tieto veci? nemal. tvoj inzerat bol teda zmazany. nieco obdobne ako ked nevyplnis formular na odoslanie s povinnymi poliami jednoducho bez toho ten inzerat neodosles. ber to tak ako keby sa ti to nepodarilo. ked sa ti to podari na 10ty krat tak ten 10ty inzerat zmazany nebude. je to tak bezne vsade.