pani, mam tu drobny update
doteraz som pouzival obstaroznu navigaciu c710, ktora sa s interkomom nedala spojit, lebo nema na to vhodny BT profil - cize som nemohol pocut navigacne pokyny. mobil som mal prepojeny s interkomom, ten pouzivam na hovory a mp3 - ale nechcem ho pouzivat ako navigaciu.
dostal sa mi do ruky vyradeny mobil HTC desire X - reku ze nahodim tam cerstvy sygic a dam skusobne papa mio c710 s mapami z roku 2008

.
no a stalo sa to coho som sa oabaval - k interkomu moze byt pripojeny iba jeden mobil. cize bud hlavny mobil na hovory a mp3, alebo navigacne HTC (dam si mozem dat tiez mp3, ale pridem o hovory z hlavneho mobilu - prehadzovat sim karty neprichadza do uvahy)
ale trosku mi to nedalo, kedze kazdy mobil ma 2 profily, jeden hands free a druhy na pocuvanie hudby.
tak som skusil na hlavnom mobile zrusit hudobny profil a nechal som iba profil hands free.
na navigacnom mobile HTC som zase zrusil hands free profil a nechal som iba profil na pocuvanie hudby.
a je z toho paradna vec
zrazu sa mi k interkomu pripoja oba mobily.
v interkome pekne pocujem povely navigacie a mp3....ked zaznie pokyn z navigacie, mp3 sa docasne stisia a po skonceni pokynu sa zase ich hlasitost zvysi.
a ked mi na hlavny mobil prichadza hovor, interkom signalizuje zvonenie a po prijati hovoru normalne volam cez interkom
toto je pre mna takmer idealny stav
bohuzial stale nefunguje hlasove vytacanie kontaktu, nakolko je aktivny profil pocuvanie hudby, to je ale zname obmedzenie.