Takže tam môže byť aj spomínaných 20 000V, no ak len pri nejakých mA tak sa ti nič nestane...prúd okolo 2A pri nešťastnom zasihnutí spôsobí zástavu srdca..

Moderátor: Moderators

tu anoMisoSz. napísal:...o tom sa tu mozme bavit dalsich 20 stran

. Take rany od sviecky su uplne v pohode, dokonca aj striedavych 220V sa da ustat, ale je to sila oproti sviecke
. Take rany od sviecky su uplne v pohode, dokonca aj striedavych 220V sa da ustat, ale je to sila oproti sviecke
 a 220 striedavych že je pohoda tak neviem ale už bi som 220 striedavych nechcel zaźit som sa tyzden bal vypinaća na svetlo
  a 220 striedavych že je pohoda tak neviem ale už bi som 220 striedavych nechcel zaźit som sa tyzden bal vypinaća na svetlo 

. V polohe vypnute fungovalo a naopak
. V polohe vypnute fungovalo a naopak  . Tak, ze skusim ci ohrievac hreje. Ono je to ale nejako uchylne spravene, ze ohrievac je cely pod prudom, tak som schytal plnych 220, nebolo mi vsetko jedno
. Tak, ze skusim ci ohrievac hreje. Ono je to ale nejako uchylne spravene, ze ohrievac je cely pod prudom, tak som schytal plnych 220, nebolo mi vsetko jedno  . Alebo ked sa mi pri koseni zlomila predlzovacka prave tam kde som ju drzal rukou
. Alebo ked sa mi pri koseni zlomila predlzovacka prave tam kde som ju drzal rukou  .
.

min rok som kupil pia sfera 45000km na tachaci, r.v.1992...okrem remena a valcekov vsetko povodne (dokonca aj restriktory9393andy napísal:Ukaž mi normalny skutr ktory ma bez nahr. dielov 40 000Kmdavtex napísal:Ukaz mi Cinu, ktora ma bez udrzby, myslim nahradnych dielov, najazdenych 40000 a vyzera to stale ako skuter.
 ) jedinou vadou boli totalne vymeknute tlmice...po dvoch rokoch stania vonku chytila na 3 kopnutie
 ) jedinou vadou boli totalne vymeknute tlmice...po dvoch rokoch stania vonku chytila na 3 kopnutie ) a na tachaci 80tis km...motor mal este zaslepovacie sroby cize okrem varia nebol otvarany
 ) a na tachaci 80tis km...motor mal este zaslepovacie sroby cize okrem varia nebol otvarany 

vtedy som mu dal zabrat keď som ju potom umýval a ked som priložil mokrú handru tak iba zosičelo a zadymilo take bol horuci kryt varia aj cely karter
 vtedy som mu dal zabrat keď som ju potom umýval a ked som priložil mokrú handru tak iba zosičelo a zadymilo take bol horuci kryt varia aj cely karter 

nieako ho nevidno to globálne otepľovanie ja narokom budem jazdiť kazdy den aby som prispel splodinamy ci ako sa to vola aby bolo teplejšie ale zas ked sa roztopia ľadovce tak si už iba tak zaplávam a nie zajazdímMisoSz. napísal:nooo len my tu na slovensku mozeme jazdit tak pol roka, ked odratam aj dazdive dni. Vivat globalne oteplovanie

ale to vario sa nahrieva lebo ja jazdim vecsinou iba po dedine a tak a vies plny kotol a zrazu brzdim raz pomalicky raz ako blazon
  ale to vario sa nahrieva lebo ja jazdim vecsinou iba po dedine a tak a vies plny kotol a zrazu brzdim raz pomalicky raz ako blazon  ale v predu ako je dekel varia tak ide z neho hadica som myslel ze to je na vhananie vzduchu do varia ale ta hadica je asi 10cm dlha a potom nic je zakoncena tak možno s tym niečo poriešim a motor sa mi moc neprehrieva ale kupim vecsi vetrak s vescimi lopatkami
  ale v predu ako je dekel varia tak ide z neho hadica som myslel ze to je na vhananie vzduchu do varia ale ta hadica je asi 10cm dlha a potom nic je zakoncena tak možno s tym niečo poriešim a motor sa mi moc neprehrieva ale kupim vecsi vetrak s vescimi lopatkami