Práve som sa vrátil z STKčky. Že dnes je pekne, mám čas, pôvodná mi už aj tak týždeň neplatila, a tak bolo rozhodnuté čo budem dnes robiť.
Kedže do Petržalky kde mám kontakty sa mi trepať nechcelo, skúsil som najbližšiu a teda zavítal som do mne neznámej ale odporúčanej a spomínanej vo dvore na rohu Prievozskej a Bajkalskej, ako je Alza zo zadu. Ak by ma nezobrali mal som ešte možnosti na Galvaniho a Bojnickej čo mám tiež tak nejak blízko . Ale nebolo treba využiť tieto alternatívy.
Prišiel som k okienku, "teta"

(mala možno ešte menej rokov ako ja) si ma zapísala do poradia a čakal som asi 5 min, a hneď sa mi venoval "technik". Požiadavka bola: aby to trúbilo, svietilo tlmenými a diaľkovými, plus v zadu brzdové svetlá a ešte vraj treba , aby blikali smerovky. Toto všetko som nejak zvládol sám a potom nastala kontrola bŕzd na valcoch, kde bolo tiež všetko samozrejme OK, nakoľko jednostopé vozidlo má výhodu, že žiadne také zlé veci ako bývajú na aute že nesúmernosť Ľ a P strany nehrozí .
Všetko prebehlo behom pár minút, potom len zapózovať

do kamery a ísť zaplatiť 19E.
Takže moja maximálna spokojnosť až na tú cenu lebo za 5 min roboty ....Ale mám zas 2 roky pokoj.

Bez tohoto cirkusu by sa mi asi najskorej aj zle jazdilo a mal by som aj blbý pocit že čo ak niečo nieje technicky v poriadku a takto môžem byť aspoň kľudný
...Šecko na porádku, doma na lehátku....