myslim brzdy, tlmenie,pruzenie, a tuhost podvozku (cize aj ta vystuha)...ked si spokojny tak super...ale ked raz vyskusat ako brzdia a jazdia skutre s dobrym podvozkom uz ti to nikdy stacit nebudeKeejwak napísal:Alcatelko: aku zmenu myslis? S brzdami som celkom spokojny, ram som citil len raz ked som s frajerkou klopil na vlnitej zakrutemal som vtedy dvihnuty zadok o 5 cm ...neviem to presne opiysat no sme sa hombali a som citil ako mi predok skutra robi inak ako zadok take vlnenie alebo ako to nazvat ..... Tyc cez stred skutra kde su nohy neprichadza do uvahy

ja by som cinaka nazval ze slabe brzdy (zo 100km/h prudko brzdit je ozaj zazitok, zvlast ked vidis ako zapruzi ram aj o 2cm), makky ram ktory sa kruti uz pri pohlade na skuter a tvrdy a podtlmeny podvozok...a u seriovych gum dost nestastny tvar gum...cele to dava velmi nepresne riadenie a clovek sa nevie v zakrute spolahnut na to ze ho podvozok podrzi...
ked chces pomerne lacnu zmenu podvozku tak daj dopredu 100ku gumu a dozadu 120 alebo 130...