Tak area ja to celkom chápem.. keď otec platí má právo do toho hovoriť iné je keby si na tu motorku vyrobil sám ) ja som tiež chcel motorku ale otec chcel kúpiť skútra.. tak som sa musel podriadiť aj tak na ňom jazdil asi dva krát za rok
KeewayArn 125 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
capitan94 : Ja ta chapem no ale je my to divne lebo ked sa chce otec vozit tak nepoviem ale ked len on tak synovi kupim co chce a nie co chce ten co sa ani vozit nebude.
no to je pravda...ale oco sa asi boji toho ze kupi daco jazdene a kazdy mesiac do toho bude tlacit prachy...mozno chce nove preto lebo tam ma zaruku dva roky...ja ho v podstate aj chapem...mlademu staci daky cinan nauci sa jazdit a mozno si za dva roky na brigadach zarobi na daco co sa bude pacit jemu...
ma zaruku 2 roky ale moze sa stat ze kazdu chvilu ju bude musiet vyuzivat (tu zaruku) a stroj bude stat viac v servise ako v doma ked si kupi jazdenku aprilku alebo ine, obetuje este par eur aby mu to niekto v servise dokladne prezrel a dal do poriadku a v podstate sa uz nema coho bat
ja to chapem...ja by som tiez radsej kupil normalnu jazdenku...lenze stara skola je stara skola...(co samozrejme nemusi byt zle) ale nemyslim si ze ked kupi daku cinu z za tie dva ruky bude furt v servise...zas daco to vydrzi
moze byt stale v servise a nemusi podla toho aky chyti kus..ale pri dlhsich trasach by som viac veril nejakej jazdenej aprilke uvedenej do tip top stavu
nehnevajte sa, ale ked som videl tie kolesa a plasty na TX a tento udaj myslia vazne? Max. výkon: 1,39 kW pri 5 500 ot/min. - to som fakt zvedavy ako to pojde za tu cenu by bola aprilka street
Hlavna vec že kamoš si kúpi peugeota pred 3 rokmi funglovicu.. každy tyžden to reklamoval čo mu to nejelo. mne čina ešte ani raz nevypovedala.. ale Ok OT.. tu su len všetci zamerany na talianu Klasika čo je drahé je aj dobré..
Ale ak chceš do 1400 funglovicu nie je špatne CPI aragon.. Aj keď mam len skúsenosti 125-koveho modelu.. Suded ho má 30 000Km za dva roky a nou problemo..