Cafte,
nebudem zakladat novu temu, aj tak by skoncila v kosi, ze..

Uz dlhsie sa rozhodujem kupit si na leto skutrik do 50ccm. Urcite to bude cisto novy skutrik a cenova hladina okolo 2000,- € (max. 2400,-€). Ide mi skor o take pohodove jazdenie do mesta, za priatelkou, dlhsie cesty moc nemusim-max. tak 50 km. Aby sme sa odviezli v pohodli aj dvaja na tom a pritom to malo stale nejaky ten vykon. Uprednostnujem skor taky "zivsi" skutrik, dobry odpich, po odblokovani by som bol rad, aby to islo tych 70-80 km/h aj viac. Na dizajne si tiez viacmenej potrpim, avsak nie na ukor vykonu. Co som sa tu na fore docital, tak by mohol mat motor Minarelli alebo iny kvalitny..

Este k tomu odblokovaniu, rad by som, aby skuter po zabehu odblokoval predajca, teda tam kde ho zakupim, aby mi platila aj nadalej zaruka.
Zo zaciatku som pozeral na Motowell Magnet RS 50, je to lacnejsi scoot, ale po precitani mnozstva prispevkov tu na fore ohladom "skutrov z ciny", som si povedal, ze si teda doplatim na nieco kvalitnejsie.
Doteraz, co som pozeral, su tieto:
Gilera Runner SP 50 (to som si vsimol, ze Runnera tu takmer kazdy chvali, hlavne preto

),
Piaggio NRG (DT/DD neviem, co to znamena),
Yamaha Jog RR (Aerox som viacmenej vylucil, kedze vraj je pre dvoch nepohodlny)
Aprilia SR 50 R (aj ked asi ani toto nebude moc pohodlne pre dvoch)
Ak by ste vedeli este o nejakych inych skutroch, budem vdacny, ak to sem napisete.

Zaujimali by ma aj dovody, preco prave Vami vybrany skuter je ten idealny, alebo skusenosti a pod.
Vopred dakujem za Vase odpovede!
P.S.: Este len zacinam, avsak relativne rychlo sa ucim..