Moj skuter
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
že vás baví pomlouvat jeden druhému jeho stroj.Každej skutr je dobry s kterým je majitel spokojenej a jezdí mu k jeho uplné spokojenosti.Ono by nebylo marné na vas komanče pak by jste se mohli svobodně rozhodnout mezi babetou a pinckem ti kteří by měli to štěstí že by měli bony mohli machrovat na simsonu.
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
no ved ludkovia, spociatku som sa zasmial, co ste tu stihli pripisat asi behom troch hodiniek, ale ako zakladatel temy nechcem, aby ste sa tu tolko handrkovali, i ked niekedy su z toho vtipne grotesky
radsej hlasujte za moj skuter, sa mi nepaci, ze je to pol na pol momentalne

edit: huraaaaaa, uz je piata strana, som zvedavy, ako daleko sa dostaneme, prosim nerobte vymazy

edit: huraaaaaa, uz je piata strana, som zvedavy, ako daleko sa dostaneme, prosim nerobte vymazy
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
hade hade!!!! jak víš že AUMIREK bol baník???
:shock:A stým bolševikom to je pravda!!!! mám taký pocit že by sa mal spraviť nejaký skanzen ale nielen na pozeranie ale každý kto teraz frfle a špekuluje by tam napríklad išiel bývať na mesiac dva a hneď by vedel čo a ako. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. skútrista
co jsem dělal to jsem ti již psal a na šachtě jsem nebyl ani na exkurzi což mne mrzí rad bych se tam podíval zato tam pracovala možná polovina slováku výdělky tam byli dobré dokonce někteři za to dostali poukaz na koupi auta což ti mladší ani neví co to je.Ale VUBEC jim to nezávidím byli to zasloužené peníze.Ono vubec u nás na Ostravsku pracovalo mnoho slováku a některými udržuji styk jěšte ted.A s tím skansenem máš pravdu někomu by to pomohlo a vážil si toho co je tedVLADY napísal:hade hade!!!! jak víš že AUMIREK bol baník???:shock:A stým bolševikom to je pravda!!!! mám taký pocit že by sa mal spraviť nejaký skanzen ale nielen na pozeranie ale každý kto teraz frfle a špekuluje by tam napríklad išiel bývať na mesiac dva a hneď by vedel čo a ako.
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jo, tak to moj stryko sa tam este zamladi odstahoval a postupne sa vypracoval na generalneho riaditela tych najvacsich banskych podnikov v Ostravsku (neviem, ako sa volali ci volaju), teraz uz ale asi sefuje nejakej inej, bocnej, firme... neviem detaily.aumirek napísal:...
Ono vubec u nás na Ostravsku pracovalo mnoho slováku a některými udržuji styk jěšte ted.
...
-
- st. skútrista
No na takové místo se človek nevypracoval tam ho dosadila jedna nejmenovaná strana ale nic ve zlém neber to že mám něco proti tobě nebo tvému strýcu taková byla dobaTHeBaNDiT napísal:jo, tak to moj stryko sa tam este zamladi odstahoval a postupne sa vypracoval na generalneho riaditela tych najvacsich banskych podnikov v Ostravsku (neviem, ako sa volali ci volaju), teraz uz ale asi sefuje nejakej inej, bocnej, firme... neviem detaily.aumirek napísal:...
Ono vubec u nás na Ostravsku pracovalo mnoho slováku a některými udržuji styk jěšte ted.
...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
no on bol tym najvyssim sefom aj pomerne dlho po prevrate...aumirek napísal:No na takové místo se človek nevypracoval tam ho dosadila jedna nejmenovaná strana ale nic ve zlém neber to že mám něco proti tobě nebo tvému strýcu taková byla dobaTHeBaNDiT napísal: jo, tak to moj stryko sa tam este zamladi odstahoval a postupne sa vypracoval na generalneho riaditela tych najvacsich banskych podnikov v Ostravsku (neviem, ako sa volali ci volaju), teraz uz ale asi sefuje nejakej inej, bocnej, firme... neviem detaily.

-
- st. skútrista
však jem ti říkal neber to zle nemám nic proti tobě neznám tě a neodsuzuji ale pokud se zlobíš omlouvám se to vlado souhlas ale jen doufám že to už nehrozíTHeBaNDiT napísal:no on bol tym najvyssim sefom aj pomerne dlho po prevrate...aumirek napísal: No na takové místo se človek nevypracoval tam ho dosadila jedna nejmenovaná strana ale nic ve zlém neber to že mám něco proti tobě nebo tvému strýcu taková byla doba
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
boooze...bud sa te ma o cine skonci hadkou cina ano cina nie alebo zas inou rozpravou uplne od veci...co maju ostravske bane a komousi s cinskym skutrom??? 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
No protože mne někdo kdo si plete Ostravu s Kladnem poslal kopat za barák uhlí jen proto že jsem tvrdil že každej skutr je dobrej s kterým je sokojenej majitel tak jem jen vysvětloval že ne každej v Ostravě pracuje na šachtě ale hádka to nebyla i když souhlasím že ke skutrum to má dalekoalcatelko napísal:boooze...bud sa te ma o cine skonci hadkou cina ano cina nie alebo zas inou rozpravou uplne od veci...co maju ostravske bane a komousi s cinskym skutrom???
Menšie OT:VLADY napísal:neťahať sem politiku prosím.... nikdy nevieme kto sem všetko chodí![]()
![]()
aby sme nedopadli jak švejk keď zahlásil že : císař pán je vúl!!!
![]()
Len pre úplnost detailov: "císař pán je vúl!!! Císař pán není vúl ale je korunovanej" nepovedal švejk ale vlasta burian vo filme Anton špelec ostroštřelec
-
- st. skútrista
máš bod ani jsem to nepostřehl ve švejku na něj srali mouchyjanykaj napísal:Menšie OT:VLADY napísal:neťahať sem politiku prosím.... nikdy nevieme kto sem všetko chodí![]()
![]()
aby sme nedopadli jak švejk keď zahlásil že : císař pán je vúl!!!
![]()
Len pre úplnost detailov: "císař pán je vúl!!! Císař pán není vúl ale je korunovanej" nepovedal švejk ale vlasta burian vo filme Anton špelec ostroštřelec
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Sorry nejak som to pototok.... máte pravdu s tým citátom.To bol Anton Špelec???tuším... Toníku, nepí tu kořalku , dej si pívo, ...já nechci pívo, LIQUÉRE!!!! mám pravdu???... To 1 percento čo chýba je asi tí čo nehlasovali
si robím prdel zas 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!