konflikty v plechovkarmi

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Re: Takze

#76 Príspevok od užívateľa struter » Po Jún 04, 2007 3:49 am

focus napísal:Mam zbrojak opravnenie A. v aute nosim bejsbolku.posilujem berem kreatin a trenujem nechutne veci.nebojim sa nikoho len medveda. mam aj plechovku.a pouzivam zdravy rozum aj ked niektory ucastnici premavky su bez rozumu.prosto nezavadzam.problemi som mal a posral som sa.zigulak skutra pokrci a moja babenka to skoro schytala.on nechapal ze skot je fragile.tak sa ovladni ked ti baba jaci od soku.
to nič...to maš z toho kreatinu,.... :D :D :D :gt1: :gt2:
podpis som si este nenastavil

orgi

#77 Príspevok od užívateľa orgi » Po Jún 04, 2007 10:33 am

duky5 napísal: to ale neplati vzdy...
kazdy ma pravo porusit zakon/vyhlasku, ale musi si potom niest aj nasledky svojho konania.
ty wole, tak toto myslis akoze vazne? pravo na porusenie vyhlasky/zakona mas explicitne urceny v inych zakonoch, nic ine Ti nedava pravo na porusenie vyhlasky.. je dost velky rozdiel kazdy "ma pravo" porusit a kazdy "moze" porusit...

priklad - ked si opity, zakon Ti zakazuje viest motorove vozidlo. ak je niekoho zivot ohrozeny a si jediny, ktori vie soferovat, tak ho mozes dopravit do nemocnice aj pod vplyvom alkoholu. to je Tvoje "mat pravo".. v ostatnych pripadoch iba "mozes" porusit zakon, za co potom musis niest nasledky. sorry za chytanie sa za slovicka, ale je to dolezite.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#78 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Jún 04, 2007 10:37 am

orgi napísal:
duky5 napísal: to ale neplati vzdy...
kazdy ma pravo porusit zakon/vyhlasku, ale musi si potom niest aj nasledky svojho konania.
ty wole, tak toto myslis akoze vazne? pravo na porusenie vyhlasky/zakona mas explicitne urceny v inych zakonoch, nic ine Ti nedava pravo na porusenie vyhlasky.. je dost velky rozdiel kazdy "ma pravo" porusit a kazdy "moze" porusit...

priklad - ked si opity, zakon Ti zakazuje viest motorove vozidlo. ak je niekoho zivot ohrozeny a si jediny, ktori vie soferovat, tak ho mozes dopravit do nemocnice aj pod vplyvom alkoholu. to je Tvoje "mat pravo".. v ostatnych pripadoch iba "mozes" porusit zakon, za co potom musis niest nasledky. sorry za chytanie sa za slovicka, ale je to dolezite.
trochu to rozvedu je to blbost ale ne až tak velká každý má právo někoho zavraždit ale musí si potom nést dusledky když to platí na cestě tak potom i toto nakonec výsledek je mnohdy stejnej.I když každej teda tu vyhlášku porušujem občas ale něco jineho jet v městě 65 a něco jiného jet tam 100 km

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#79 Príspevok od užívateľa duky5 » Po Jún 04, 2007 10:49 am

orgi - no je to tahanie za slovicka, hlavne ked myslime obaja to iste :)
aumirek to napisal ako to myslim....

orgi

#80 Príspevok od užívateľa orgi » Po Jún 04, 2007 11:09 am

aumirek napísal:
orgi napísal: ty wole, tak toto myslis akoze vazne? pravo na porusenie vyhlasky/zakona mas explicitne urceny v inych zakonoch, nic ine Ti nedava pravo na porusenie vyhlasky.. je dost velky rozdiel kazdy "ma pravo" porusit a kazdy "moze" porusit...

trochu to rozvedu je to blbost ale ne až tak velká každý má právo někoho zavraždit ale musí si potom nést dusledky když to platí na cestě tak potom i toto nakonec výsledek je mnohdy stejnej.I když každej teda tu vyhlášku porušujem občas ale něco jineho jet v městě 65 a něco jiného jet tam 100 km
jasne, je ine chodit 65 a 100kmh..

a s tym zavrazdenim.. ak si to myslel z moralneho hladiska (tak sme uz riadne OT) na to mas pravo. ale ak si myslel z pravneho hladiska, tak na to pravno nemas.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#81 Príspevok od užívateľa aumirek » Po Jún 04, 2007 11:25 am

orgi napísal:
aumirek napísal: trochu to rozvedu je to blbost ale ne až tak velká každý má právo někoho zavraždit ale musí si potom nést dusledky když to platí na cestě tak potom i toto nakonec výsledek je mnohdy stejnej.I když každej teda tu vyhlášku porušujem občas ale něco jineho jet v městě 65 a něco jiného jet tam 100 km
jasne, je ine chodit 65 a 100kmh..

a s tym zavrazdenim.. ak si to myslel z moralneho hladiska (tak sme uz riadne OT) na to mas pravo. ale ak si myslel z pravneho hladiska, tak na to pravno nemas.
myslel jsem to tak že někdo si plete demokracii s anarchii ani v demokracii nemáš právo dělat si co chceš

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa matio » Po Jún 04, 2007 2:00 pm

mPershing dobra pripomienka .. ja len podotknem, ze tama je o konfliktoch s plechovkarmi, tak radsej pisme k tomu, nech tu zbytocne nechodim citat o prave

napriklad ja som mal dneska taky konflikt s plechovkarmi, ze oni si spravili zapchu na jednej ulici u nas v Ziline a ja som ich vsetkych predbehol cik cak cez medzeri :gt1: :gt1: :gt1:

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa owwidius » Po Jún 04, 2007 3:42 pm

noo len bacha na to cik-cak. niektory deges sa nekukne do zrkadla a pohne sa a bude bum a au.

Ja mam zatial len ze v zakrute si to zenska pekne rezala v mojom pruhu. Ale zas musim sa jej zastat, pri telefonovani na take detaily nemala cas..... fuchtla jedna.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa matio » Po Jún 04, 2007 3:48 pm

Tak to bola riadna fuchtlana, fakt ako ten telefon by si mohli vsetci odpustit. Na to uz doplatilo tolko ludi. A cik cak som robil, lebo plechovky stali na mieste, pretoze na zaciatku kolony to zablkoval nejaky nakladak. Neodhadol situaciu a cesta pred nim bola priliz uzka na to aby presiel (po stranach parkovali auta) :) inak objeham zlava 8)

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#85 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Po Jún 04, 2007 8:59 pm

matio napísal:.. a ja som ich vsetkych predbehol cik cak cez medzeri :gt1: :gt1: :gt1:
Pritom pozor, oči na stopke, mne raz jeden k...t na 1203 naschvál otvoril dvere, aby som ďalej neprešiel. Myslel si, jak ma nasere a ja som sa mu pritom celú dobu s kľudom usmieval do ksichtu, čo ho tak vykoľajilo, že keď autám skočila zelená vpravo, tak on prešiel súbežne s nimi na červenú rovno. :roll:
Tak už zasa nič.

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa matio » Po Jún 04, 2007 9:09 pm

Bacil-BA napísal:Pritom pozor, oči na stopke, mne raz jeden k...t na 1203 naschvál otvoril dvere, aby som ďalej neprešiel. Myslel si, jak ma nasere a ja som sa mu pritom celú dobu s kľudom usmieval do ksichtu, čo ho tak vykoľajilo, že keď autám skočila zelená vpravo, tak on prešiel súbežne s nimi na červenú rovno. :roll:
Este este, toto ma bavi citat, konecne su tu prispevky k teme. To je taky adrenalin s tymi plechovkarmi :D som nim aj ja, ale pssst

ja som sa minule stretol na krizovatke s tazkou moto, typek sa postavil za mna a pohodak ... ste to mali vidiet, to museli byt strasne uj*by pre okolo iducich ... skutrik a za nim ten zvuk supersportu. No a potom na zelenu isiel pekne za mnou, vobec nenahlil a 60km mu stacilo. To vam bolo teda zoskupenie :D fajn typek na tej moto, myslim, ze mi este aj kyvol, ked som odbocoval na dalsej krizovatke

sice to bebol konflikt s plechovkarmi, ale tak je to aspon trochu k veci :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Jún 04, 2007 9:22 pm

matio napísal:No a potom na zelenu isiel pekne za mnou, vobec nenahlil a 60km mu stacilo.
nieco podobne sa prihodilo mne mimo mesta... ze za mnou siel jeden na nejakom supersporte takych 50-60km/h (miesta na obehnutie bolo dost), ale siel za mnou len takych 10 sekund a potom mi ukazal vyfuky...
A aj na jednom semafore som si skusil sprint proti jednemu supersportu... vysledok snad nemusim pisat (ale start som mal o kustik lepsi :D )

S plechovkarmi nemam problem, skor tak pred 2 mesiacmi ma jeden autobusar nastval, ked som ho zacal obiehat (isiel pomaly a bolo to na 4-prudovke vecer, prazdne cesty) a on trosicku pridal a sli sme paralelne... resp. len pomalicky som ho doobiehal, zozadu ma zacala Octavia tlacit... :D (ked ma potom ta Octavia obehla, videl som, ze ma v hlavovych opierkach LCD panely a nieco kukali, tuning zaujimavy).
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#88 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Jún 05, 2007 7:46 am

TheBandit minule, asi tak mesiac dozadu, som to riesil podobne, zrychlenie s jogurtom. Stojim na semafore/krizovatka roznavska bajkalaska/ v lavom pruhu, prvy. Chalan sa prepchal s jogurtom v pravom pruhu do predu. A ukazuje mi nieco v style, ze ked je zelena, tak pod, tame zrychlenie, ukazem ti... Ja reku, OK. Zrazu oranzova, dam otazky, zelena, idem... pozeram spatak /samozrejme ratam s tym, ze som ho nechal za sebou :lol: / a co vidim? Chalan na semafore, nakopava. Asi mu to zdochlo... potom na dalsom cosi vypraval, no ja som siel na Tomasikovu do prava, on rovno...

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

Ospravedlnenie

#89 Príspevok od užívateľa focus » Ne Jún 17, 2007 8:09 pm

Moj prispevok bol dost silacky ovplivneny pivom a udalostami.realita je ze sa vyhybam konfliktom.som aj plechovkar a stary ale moto mozu zlava sprava len nie cez strechu.sorry za of topic.

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#90 Príspevok od užívateľa jeffo » Ne Jún 17, 2007 10:02 pm

ja len mala otazka ked ma autobus normalne mestska vyhradene miesto na zastavenie na zastavke a mame hned pri zastavke odbocku a ten "mily ujo sofer" zastane pred zastavkou pri odbocke tak ze som nemohol odbocit aj ked videl ze ja idem oproti a idem odbocovat...som mal nervy...som zastavil vedla neho on na mna kukal ja som len decentne pokrutil hlavou a cakal...nechcel som mu nic vraviet lebo denne cestujem autobusmi a keby ma nahodou stretol :D :D :D :D

matio
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#91 Príspevok od užívateľa matio » Ne Jún 17, 2007 11:44 pm

jeffo napísal:ja len mala otazka ked ma autobus normalne mestska vyhradene miesto na zastavenie na zastavke a mame hned pri zastavke odbocku a ten "mily ujo sofer" zastane pred zastavkou pri odbocke tak ze som nemohol odbocit aj ked videl ze ja idem oproti a idem odbocovat...som mal nervy...som zastavil vedla neho on na mna kukal ja som len decentne pokrutil hlavou a cakal...nechcel som mu nic vraviet lebo denne cestujem autobusmi a keby ma nahodou stretol :D :D :D :D
tak pokial to je na zastavke, tak mozu vsetko, dokonca ty by si im mal dat podla vyhlasky aj prednost pri vychadzani zo zastavky, jemu samozrejme, autobusu

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#92 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 18, 2007 11:04 am

snáď nebude čakať autobus z 20-30 cestujúcimi až si milostivý pánko na scootri odbočí!!!! a okrem toho on má prednosť lebo Ty odbočuješ do lava a krížiš mu cestu!!!!A ver mi ak by si sedel v tom autobuse tak by si spravil presne to isté... :) Aj mne sa to stáva ak idem do roboty od Vajnor tam je tak isto zastávka priamo v odbočke do mojej roboty a ešte mi to nikdy nepripadalo čudné že sa autobus takto správa....ja rád počkám lebo vieš jak sa hovorí ak nejde o život tak ide o H...O :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#93 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 18, 2007 12:48 pm

praveze ide o zivot tak si pockas

VLADY
spammer
spammer

#94 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 18, 2007 2:47 pm

NO šak ale môže Ta zostreliť nejaký slepec odzadu...ale to len na okraj... nijako neni dobre :oops:

jeffo
skútrista
skútrista

#95 Príspevok od užívateľa jeffo » Po Jún 18, 2007 4:13 pm

VLADY napísal:snáď nebude čakať autobus z 20-30 cestujúcimi až si milostivý pánko na scootri odbočí!!!! a okrem toho on má prednosť lebo Ty odbočuješ do lava a krížiš mu cestu!!!!A ver mi ak by si sedel v tom autobuse tak by si spravil presne to isté... :) Aj mne sa to stáva ak idem do roboty od Vajnor tam je tak isto zastávka priamo v odbočke do mojej roboty a ešte mi to nikdy nepripadalo čudné že sa autobus takto správa....ja rád počkám lebo vieš jak sa hovorí ak nejde o život tak ide o H...O :D

pre upresnenie situacie mala improvizacia...
Obrázok cervena bodka som ja, zlty obdlznik je autobus , zelena je vyznacena zastavka a miesto pre autobus...
...a to je okrajova cast martina a 20-30ludi je tam len na 1.maja ked idu na hole :D v autobuse bezne byva tak 6-7 ludi...tak nemeni to situaciu co si tu napisal???

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#96 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 18, 2007 4:24 pm

a ako ti ten autobus brani v odboceni?

jeffo
skútrista
skútrista

#97 Príspevok od užívateľa jeffo » Po Jún 18, 2007 4:29 pm

theruck napísal:a ako ti ten autobus brani v odboceni?
takto
Obrázok

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 18, 2007 4:31 pm

a co chces od nas pocut? ze autobusar je hovado ze nevie parkovat?

jeffo
skútrista
skútrista

#99 Príspevok od užívateľa jeffo » Po Jún 18, 2007 4:32 pm

...chcem pocut ze autobus ma stat na zastavke a nie mimo nej...

VLADY
spammer
spammer

#100 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 18, 2007 4:35 pm

theruck napísal:a ako ti ten autobus brani v odboceni?
Presne totok napadlo aj mňa...ale obrázčok si pekný zrobil.... :D inak je to protiidúce vozidlo a Ty odbočuješ vlavo a krížiš mu cestu...kto má prednosť?

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"