Hondu PSI som videl uz aj nazivo. Je dobra, ale pripada mi trosku retro. Ja chcem uz velku kravu, kvoli pohodliu pri cestovani. Je to uz ozaj Big scooter.focus napísal:To xavier.nespekuluj a kup hondu psi 125.stoji 70tis.nova a teba odveze sveta kraj.ja o nej vazne uvazujem.myslim ze prejst s tvojeho skutrika na 500 je velky skok.viem ze jazdis kludne,tak u teba max.neni podstatna.staci ti 90km/h cestovna a obcas 110 pre adrenalin alebo dialnica,ale xapem ze xciting ti nedava spavat.je to krasavec a cestovatel.drzim palce.
500-ka je aj dost draha, cize to by som urobil dost velky krok. 250-ka sa mi zda na moje moznosti lepsia volba. Ojazdeny kupis za 100 000 alebo menej, a kazdy rok to pojde nizsie a nizsie. Chcel by som vsak striekacku, cize 250-ka i-cko.
Aj tak najprv musi prist na rad auto a tak zacnem uvazovat o scootri. Maximalne si ho chcem kupit k 30-ke (cize o 2 roky), hoc aj na splatky. Uvidime. Ja sa bojim s 50-kou chodit na dlhe tury ake planujes...a do tuningu asi prachy nedavam.
Urcite sa musim najprv previest na Xc 250, mam to slubene, potom uvidim. Xciting sa mi zda najlepsia volba, co som zatial uvazoval ( v medziach mojich moznosti).