OZNAM OZNAM

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
XAWIER
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
Skúter: Kymco XC 300i

#76 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Sep 30, 2007 5:30 pm

focus napísal:To xavier.nespekuluj a kup hondu psi 125.stoji 70tis.nova a teba odveze sveta kraj.ja o nej vazne uvazujem.myslim ze prejst s tvojeho skutrika na 500 je velky skok.viem ze jazdis kludne,tak u teba max.neni podstatna.staci ti 90km/h cestovna a obcas 110 pre adrenalin alebo dialnica,ale xapem ze xciting ti nedava spavat.je to krasavec a cestovatel.drzim palce.
Hondu PSI som videl uz aj nazivo. Je dobra, ale pripada mi trosku retro. Ja chcem uz velku kravu, kvoli pohodliu pri cestovani. Je to uz ozaj Big scooter.
500-ka je aj dost draha, cize to by som urobil dost velky krok. 250-ka sa mi zda na moje moznosti lepsia volba. Ojazdeny kupis za 100 000 alebo menej, a kazdy rok to pojde nizsie a nizsie. Chcel by som vsak striekacku, cize 250-ka i-cko.
Aj tak najprv musi prist na rad auto a tak zacnem uvazovat o scootri. Maximalne si ho chcem kupit k 30-ke (cize o 2 roky), hoc aj na splatky. Uvidime. Ja sa bojim s 50-kou chodit na dlhe tury ake planujes...a do tuningu asi prachy nedavam.
Urcite sa musim najprv previest na Xc 250, mam to slubene, potom uvidim. Xciting sa mi zda najlepsia volba, co som zatial uvazoval ( v medziach mojich moznosti).
Kymco Xciting 300i

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#77 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Sep 30, 2007 5:34 pm

shobull napísal:focus, kde si videl ze psi stoji novy 70 000?? co pozeram po cennikoch tak stoji 96000 a to uz je akcia zo 115.
Jo aj ja kukem, ze stoji viac ako 90 000. Shobull, ako scootrik? Urcite ta este bavi lietat ale ver tomu, ze aj tebe zachvilu 70-75 (real) bude malo...a pojdes do niecoho vacsieho.
Naposledy upravil/-a XAWIER v Ne Sep 30, 2007 5:47 pm, upravené celkom 1 krát.
Kymco Xciting 300i

shobull
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
Skúter: neuvedený

#78 Príspevok od užívateľa shobull » Ne Sep 30, 2007 5:45 pm

Mne je malo uz teraz :). Hlavne ked mi z neviem akeho dovodu klesli normalne/plnyplyn otacky zo 7500 na 7000. Ale inak sa nestazujem, da sa zacestovat aj na tom, hlavne ked je pekne pocasie.
podpis som si este nenastavil

BAJO1977

#79 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Sep 30, 2007 6:23 pm

chlapci vidim,ze s jedlom rastie chut a vy tu uz kazdy len o 125-kach,ale to je dobre,lebo aspon mozme vazne vyrazit aj k moru(alebo aspon po slovensku trosku) 8) ,To Xawier:neviem aky si vysoky,ale XC ma dost vysoky posed (810mm)co je na urovni bezneho cestneho endura,vies pri skoro 200kg motorke to uz neni sranda hlavne na krizovatkach,u mna je to na hrane vyssie by som uz nebral,lebo pri mojich 175cm stojim na spickach,ale vsetko je otazka zvyku,no ved uvidis.To shobull:pocul som(od misa),ze tvoj CPI aragon,ide jak blesk 100km/h,to je slusne 8)

shobull
st. cyklista
st. cyklista

#80 Príspevok od užívateľa shobull » Ne Sep 30, 2007 6:32 pm

no jo, novy rekord 105kmh, ale to su nanestasie len tachometrove udaje, skutocnost je niekde inde, ale to u vsetkych 50tok tacha dost kecaju nad 40kmh. :(

BAJO1977

#81 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Sep 30, 2007 6:54 pm

shobull nic si z toho nerob aj mne to skresluje :oops: , a ja ze ako mi to slape :shock:

XAWIER
st. skútrista
st. skútrista

#82 Príspevok od užívateľa XAWIER » Ne Sep 30, 2007 8:03 pm

shobull napísal:no jo, novy rekord 105kmh, ale to su nanestasie len tachometrove udaje, skutocnost je niekde inde, ale to u vsetkych 50tok tacha dost kecaju nad 40kmh. :(
Shobull: Ale digitalny tahometer by mal skreslovat menej.

Bajo: Mam 178 cm, takze by som nemal problem pri zastavovani...
Kymco Xciting 300i

BAJO1977

#83 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Ne Sep 30, 2007 8:25 pm

no to je dobre,178cm,s tym by si mal byt v pohode. 8)

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#84 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Ne Sep 30, 2007 8:45 pm

No pekne sa tu debata rozvinula.
Ale už by mali konečne pribudnúť aj dojmy nového majiteľa, há?
Aká je to zmena presadnúť Z ARN na tento maxáč? No píš, chváľ sa, oblbuj... :D :D :D
Tak už zasa nič.

ŠAKUL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
Kontaktovať užívateľa:

#85 Príspevok od užívateľa ŠAKUL » Ne Sep 30, 2007 9:05 pm

BACIL: kedze tiez si chystas zubky na nove Kymkaca, takze moje dojmy TO JE SNAD SEN , lietadlo, to neni scooter to je MOTORKA...........fakt som z nej uneseny, ma uz 300 km , takze pokial sa s ocinom podelim tak ako mam, tak to vypada ze spravim nie 18 000 ako na ARN ale 80 000 :lol: ale ne sranda...... je to fakt luxus a vozenie, malinko pridas a hned mas 80 na tachaci, preto keby sa dalo na buduci week nieco , tak by som poprosil organizatora stretko v Senci, lebo este stale sa s motorkou zoznamujem a davam si pozor sak aj je tazska, ma to raz tolko ako ARN........keby ste mali otazsky rad odpoviem, inak sice je v zabehu ale isiel som neskaj 100 km/h a to ani nevies ze ides, ide samaa :lol: :lol:
FAKT OPLATI sa, a po nasi cestach co su len rovne cesty nie kopce staci aj 250 , aj ked mali sme kupit s Kosic 500 ku ciernu, ale je to daleko ..... ale ta 500 musi byt raketaaa inak zatial som velmi spokojny, a uz by som sa rad ukazal len akosi mi vsetko ide o ruky a dufam ze sa na mna zato nehnevate :cry: prepacte

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#86 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Sep 30, 2007 9:20 pm

BAJO1977 napísal:chlapci vidim,ze s jedlom rastie chut a vy tu uz kazdy len o 125-kach,ale to je dobre,lebo aspon mozme vazne vyrazit aj k moru(alebo aspon po slovensku trosku) 8) ,To Xawier:neviem aky si vysoky,ale XC ma dost vysoky posed (810mm)co je na urovni bezneho cestneho endura,vies pri skoro 200kg motorke to uz neni sranda hlavne na krizovatkach,u mna je to na hrane vyssie by som uz nebral,lebo pri mojich 175cm stojim na spickach,ale vsetko je otazka zvyku,no ved uvidis.To shobull:pocul som(od misa),ze tvoj CPI aragon,ide jak blesk 100km/h,to je slusne 8)
kup si opanky na opetkoch jak elton john :D

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Sep 30, 2007 9:22 pm

Keewayarn125 napísal:BACIL: kedze tiez si chystas zubky na nove Kymkaca, takze moje dojmy TO JE SNAD SEN , lietadlo, to neni scooter to je MOTORKA...........fakt som z nej uneseny, ma uz 300 km , takze pokial sa s ocinom podelim tak ako mam, tak to vypada ze spravim nie 18 000 ako na ARN ale 80 000 :lol: ale ne sranda...... je to fakt luxus a vozenie, malinko pridas a hned mas 80 na tachaci, preto keby sa dalo na buduci week nieco , tak by som poprosil organizatora stretko v Senci, lebo este stale sa s motorkou zoznamujem a davam si pozor sak aj je tazska, ma to raz tolko ako ARN........keby ste mali otazsky rad odpoviem, inak sice je v zabehu ale isiel som neskaj 100 km/h a to ani nevies ze ides, ide samaa :lol: :lol:
FAKT OPLATI sa, a po nasi cestach co su len rovne cesty nie kopce staci aj 250 , aj ked mali sme kupit s Kosic 500 ku ciernu, ale je to daleko ..... ale ta 500 musi byt raketaaa inak zatial som velmi spokojny, a uz by som sa rad ukazal len akosi mi vsetko ide o ruky a dufam ze sa na mna zato nehnevate :cry: prepacte
ked mas daco novsie a silnejsie ako si mal furt sa ti zda ze je to super :D

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#88 Príspevok od užívateľa focus » Ne Sep 30, 2007 9:33 pm

BAJO1977 napísal:no to je dobre,178cm,s tym by si mal byt v pohode. 8)
no ha a kolko by mal vazit sofer xcitiga he?xavier je stihly dost.
A ostatny necitujte furt a pod to jedna veta.jak to mam potom v mobile citat hehe?

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Sep 30, 2007 9:35 pm

focus ....kedy sa zastavis prid v sobotu jak bude dobry cas budem mat uz asi skuter doma....a nerozkazuj nam ci mame abo ne citovat...kpt.dabac

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#90 Príspevok od užívateľa focus » Ne Sep 30, 2007 9:43 pm

Hehe teba som mal na mysli.dojdeme mozno banda s po ked xces.dam vedet v stredu.
sory za ot.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#91 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Sep 30, 2007 9:45 pm

dohoda ista stop ak bude dobry cas stop ak bude skuter doma stop

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#92 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Sep 30, 2007 10:15 pm

co?

Bobo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
Skúter: BMW R 1200 RT

#93 Príspevok od užívateľa Bobo » Po Okt 01, 2007 8:52 am

Bacil sa ma pýtal. či sa dá dať pod sedadlo vyklápačka. Tu je odpoveď: DÁ sa. A ešte jeden upresňujúci údaj o odkladacom priestore. Včera som v ňom odviezol v klasickej pizzovej krabici pizzu a to bez najmenšieho porušenia krabice a obsahu :lol:
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT

BAJO1977

#94 Príspevok od užívateľa BAJO1977 » Po Okt 01, 2007 10:59 am

To dr.snake:opetky este netreba,spustil som gumy,a teraz uz dociahnem v pohode,ale rad povozim nejaku fajnu caju s opetkami :wink: (dufam,ze to zena nebude citat,lebo potom :whdat: :whax: ).To fokus:ja som taka lahsia stredna kategoria 73kg,manipulacia so scootrom je to skor o zvyku,chvala bohu mam vedla veziaka garaza,starec toto hovadu z pivnice tahat(cisty masaker :confused3: :confused4: ),vazte si preto lahke stroje.To Bobo:zabudol si napisat ,ze podsedadlovy priestor je osvetleny,a ma aj zasuvku na 12V+drziak na mobil ak by si potreboval nabijat,ja uz som raz pri ceste na hranicu z UA(ukrajina)ho pouzil nabija normalne ,pekne ti to svieti na palubovke,ze mas zasuvku v pouzivani,taktiez ak nezavries poriadne sedadlo tak ti to svieti,ze nie je zatvorene(asi kvoli svetlu v podsedadlovom priestore),priestor je dost velky,porovnatelny z konkurenciou,ja v nom mam tiez dost "naladovane". :lol:

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#95 Príspevok od užívateľa owwidius » Po Okt 01, 2007 11:57 am

ehm, vobec to tu nepatri, ale na motoride niekto predava 2-rocny nexus 500, vraj s 5000km..

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#96 Príspevok od užívateľa kukolarik » Po Okt 01, 2007 12:03 pm

Lukas - jasne ze sa ti zda, ze je to raketa, ked presadnes z cinskej 125ky... toto akoze nie v zlom myslim...

ja osm presne totiz uvazoval, ze by som predal moj skutrik, budem mat priklad 70litrov na stole a co dalej?

Budem nuteny dokladat, to je jasne... Takze dajme tomu ze by som kupil XC250ku. cena 130. Cize dokladat musim 60tis.

Co ziskam? Je to vacsie, teda o triedu vyssie, lepsi posed, viac ulozneho priestoru, otackomer... to je optika. Co ziskam z technickeho hladiska? Maximalka pojde z mojich dajme tomu 110km/h na 125km/h za rovnakych podmienok. Cize za maximalku o 15km viac nedam 60tis. Ano lepsie to taha, ma to lepsie zrychlenie, lepsi tah do kopca... ale v peniazoch vyjadrene tak o 10tis. Ma to 2x vacsiu kubaturu, nie 2x vacsi vykon. Ten vykon je lepsi tak o 15%. Za 15% vykonu dam 60 tis? nie

Takze verdikt je moj takyto:
10 tis dolozim za optiku
10 tis dolozim za motor

ked teda bude za 90, tak ho vezmem, inak poviem, ze sa mi to neoplati...

Chalani XCéčkári, mam prosbu. Raz na rovinke si nameriame cca 500m alebo aj kilometer a rad by som si dal s niektorym z vas zrychlenie a maximalku s nejakym GPS, aby som fakt videl rozdiel vo vykone...

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#97 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 01, 2007 12:34 pm

jasna vec skuter si kupujem podla toho na co mi treba ...alebo ked mam lowe nazbyt ta ci este kupim aj c sa mi paci nee? :D

george
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
Kontaktovať užívateľa:

#98 Príspevok od užívateľa george » Po Okt 01, 2007 12:35 pm

kuko zaujimavy usudok... ale nemožes len takto porovnavat..../ tymto nxem rypat do tebja ...

je to aj o posede a komforte trošku... viem že maš plexi už atd... ale je to uplne ine vozenie proste...

Ja som raz zhrešil a vyskušal rozdiel medzi mojim cygnusom a XC a to je ina dimenzia...

A ešte jeden postreh... spolujazdec - čiže Emika bude mat určite väčšiu radost na XC :wink: :) myslim že to ma lepši posed... ale to je všetko moj subjektivny nazor a dojmy... velmi sa mi pačilo že zrychlenie z 90 na 110km/h je blesk... potom už neviem... čiže bežna situacia...obiehaš auto co ide napr 90 alebo okolo 100 nemaš problem... :) :wink:

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#99 Príspevok od užívateľa duky5 » Po Okt 01, 2007 12:36 pm

kuko - njn, ta cena za xc 250 uz neplati? to co pisal nekto ze to stoji 105 litrov, to je IMHO super cena

ja by som sa k vam pridal ak mozem, chcel by som porovnat staru babku j350 s novymi skutrami, GPS mam keby bolo treba

shobull
st. cyklista
st. cyklista

#100 Príspevok od užívateľa shobull » Po Okt 01, 2007 12:46 pm

owwidius napísal:ehm, vobec to tu nepatri, ale na motoride niekto predava 2-rocny nexus 500, vraj s 5000km..
Tiez som na to pozeral ale cena je 175000, neviem ci su fotky od toho, ale take iste fotky su aj v tomto clanku, http://motoride.sk/?ID=1489 a tam pise ze ma najazdene 27000km a bola raz padnuta, pricom v clanku sa pise ze nie je padnuta, ale mozno len okopcil fotky.

EDIT: Jo, len ich okopčil.
Naposledy upravil/-a shobull v Po Okt 01, 2007 12:51 pm, upravené celkom 1 krát.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"