Akcie v obchodoch - motoveci
Moderátor: Moderators
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ak by som tu kuklu nahodou nasiel v BA, mam ti ju kupit ? cez sviatky budem v NRDomco napísal:takze naletel som do lidlu ,popozeral nanestastie kuklu uz nemali co ma velmi nahnevalo a to som bol v oboch lidloch tu v nr ,ale kupil som ladvinak,rukavice a aj tu moto bundu ,nech to berie cert nebudem mesiac jest
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ak by som tu kuklu nahodou nasiel v BA, mam ti ju kupit ? cez sviatky budem v NRDomco napísal:takze naletel som do lidlu ,popozeral nanestastie kuklu uz nemali co ma velmi nahnevalo a to som bol v oboch lidloch tu v nr ,ale kupil som ladvinak,rukavice a aj tu moto bundu ,nech to berie cert nebudem mesiac jest
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
predlzena na krku, cena 249 Sk, coolmax, len jedna velkost bola a to univerzalna http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c. ... rska_kukla
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ponozky Lycra, kukla, nabijacka, cervene tricko, rozmyslal som aj nad tymy druhymi ponozkami, ale ako som ich videl, tak som ich nechel, ladvinaky mam dva, rukavice mam aj letne aj zimne, prilbu mam, chrnaic chrbta zbytocny, a termopradlo kupim kvalitnejsieDomco napísal:ok parada diky Tomas ,dakujem ,ved uvidime ci este bude ....ty si co vsetko nakupil v lidli?
Naposledy upravil/-a TomasARN v Ut Mar 18, 2008 9:29 pm, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi si neskúšal poriadnu násadu od krompáča.....yanchi napísal:ja som si kupil ten chranic chrbta.. no a zatazkavacie testy doma (hadzanie sa chrbtom o zem, slahanie s drevenou palicou po chrbte) vydrzal uplne bez problemov takze nestazujem sa

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- yanchi
- skútrista
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
to veru nie:D myslis ze v tovarnach na znackove chranice sa mlatia s krompacmi po chrbtoch?VLADY napísal:Asi si neskúšal poriadnu násadu od krompáča.....yanchi napísal:ja som si kupil ten chranic chrbta.. no a zatazkavacie testy doma (hadzanie sa chrbtom o zem, slahanie s drevenou palicou po chrbte) vydrzal uplne bez problemov takze nestazujem sa![]()

podpis som si este nenastavil