Jazda smrti

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Beella
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
Skúter: Piaggio NRG Power DT
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jazda smrti

#76 Príspevok od užívateľa Beella » Št Sep 25, 2008 8:44 pm

tak tak. presne to myslim :wink:
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#77 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Sep 25, 2008 11:51 pm

moze byt hocijaky motorkar...chcem pocut od hocikoho jediny rozumny argument preco si niekto kupi na beznu cestu 1000ku supersporta alebo bmw m5...v ramci predpisov viem bezpecne predbehnut hocijake auto na plne nalozenom formanovi a to ma 55k...ked si niesom 100% isty tak jednoducho nepredbieham...a kto vravi ze ja jazdim predpisovo...X-krat som uz pisal ze sebe by som si vodicak nedal...rovnako 80% ostatnych vodicov...k nam nedavno dorazilo to co v usa zacalo v 50tych rokoch...kult dopravnych prostriedkov...pozrite si na discoveri futre car kam vsetko speje a kde to skonci...a potom si o 50rokov spomen co som vravel a ci som mal pravdu...ci sa ti to paci alebo nie bude to tak a mozno este horsie...a vies co je najhorsie? ze vo vsetkom co pisem je pravda...je uz len na tebe ci to prijmes alebo nie...

ja mam tiez uplne nezmyselne vozidlo co nam len ubera ropu a kyslik a jedine jeho opodstatnenie je debilna zabava...lenze ja si to aspon priznam...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#78 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Sep 25, 2008 11:54 pm

Beella napísal:Podla mna vela dobravnych nehod vznika prave pomalou a nie rychlou jazdou. Napr. Ide avia za nou dlhaa kolona a uz kazdy spekuluje ako hu obehnut. Teraz za nou idu bud taky co nevedia ju obehnut a ti co im to nejde. Tak spekuluju ti za nimi, zacnu ich obehovat a spoza zakruty v protismere vybehne auto, tak sa rychlo niekde zaradia, ten pred koho sa pichli nedobrzdi a uz je v nom a dalsi traja za nim tiez. A takto je x moznosti :wink: Tot moj nazor :arrow:
a kam sa tak ponahlas ze za kazdu cenu musis predbehnut aviu? pockam si a predbehnem az tam kde je to bezpecne...
TomasARN napísal:to je co za blbost, ze luxusne auta si kupia len ludia, co si chcu vykompenzovat komplexi ?
Ak by som mal dost penazi, tak si kupim luxusne auto, pohodlne, bezpecne, nekupim ziadnu micru, smarta ani fabiu... a nie pre komplexi, ale pre pohodlie z jazdy
problem je v tom... mas prachov kolko chces...a mas dve auta na vyber...povezme renault espace a bmw x5...obe su kvazi luxusne bezpecne...jedno stoji 900tis a druhe 1.8miliona co si vyberies...
vecsina tych co na to maju si kupia bmw lebo podla auta hned vidno ze na to maju...co tam po tom ze maju uzasne poruchove pretechnizovane auto ktore je sice bezpecne pre posadku ale zabijak chodkov a chudakov v starych hrdzavych plechovkach...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

DracikVTH

#79 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Po Sep 29, 2008 4:41 pm

alki alki aj tak je na ceste viac nerozumnych jazdcov ako silnych aut. Ako si mal raz v profile napisane nejde o rychlost ale o styl a keby bolo viac takych ako ty tak by hned nehodovost klesla (myslim to v dobrom), len ze ludia su dnes rozny ci maju X5 alebo HTP.
Asi by sa malo spravit hlasovanie: vykon verzus rozum :) :wink:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#80 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Sep 29, 2008 5:15 pm

alci: ja osobne ani jedno: staci Peugeot 607... ok, koncim s tym o autach, tema je ina

DracikVTH

#81 Príspevok od užívateľa DracikVTH » Po Sep 29, 2008 6:57 pm

alki toto som dnes nahodou nasiel a nemozem si dovoli to tu nedat

http://tvnoviny.sk/spravy/svet/sok.html

jedine co mi na tom vadi je to ze sa ta zenska ani nepozrela ci nieco nejde. :blackeye:

Beella
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
Skúter: Piaggio NRG Power DT
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa Beella » Po Sep 29, 2008 7:21 pm

ked uz tu rozpravame o tych X5-kach. Tak moj bratranec je profesionalny vojak a isli z nitry 2 autobusy vojakov do blavy a za nimi isla X5-ka a zacala ten zadny obehovat a z doteraz nezistenych pricin sa medzi tie 2 busy pichla a ten autobusar nedobrzdil tak mu trosku zrusil auto. Autobusar vybehol von, ze ci sa mu nic nestalo a on mu oprel pistol o hlavu. Ale potom si to rychlo rozmyslel ked vyslo asi 40 vojakov so samopalmi. :D :lol: Tak rychlo zaliezol do auta a sedel tam az kym neprisli fizli. :D
podpis som si este nenastavil

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#83 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Sep 29, 2008 7:29 pm

ten klip je morbidny, ale dobre vystizny

matopn