-= GPS TRACKER =- uz ziadne stresy !
Moderátor: Moderators
- Wasi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
- Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300
Re: -= GPS TRACKER =- uz ziadne stresy !
Nie viditelny, ale do brucha alebo pod masku ku chladicu.
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Orange na také veci ponúka zvlášť paušál ktorý nikde nenájdeš..
Máme ho vo firme na troch autách kde je GPS na sledovanie polohy.. zapisuje to cez mob. dáta asi raz za hodinu a samozrejme vždy pri zastavení a naštartovaní vozidla.

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
a čo tam potrebuješ zapajat ?Wasi napísal: len ja viem z elektriky akurat tak snuru zapnut do zasuvky

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- BrAtKo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
- Skúter: Honda PCX 150
GPS/GSM Trackery
Ahojte,
uz kedysi som si kupil mensi tracker, jednoducha kopia TK102 (origos vyraba xenxun.com). Zvycajne sa lisia sadou instrukcii a prikazov. Existuju k nim aj klienti na smartfony. Kazdy z nich je mozne nastavit tak, aby posielal namiesto sms aj data cez gprs smerom na tracking server s mapami (takych serverov je viacero a free, ale mozes mat aj svoj na pc nainstalovany).
Nevyhodou je nizsia vydrz baterky, najma ak zaparkujete na miesto bez gps a gsm signalu, potom sa vymlati rychlo, lebo sa snazi hladat satelity.
A teraz so objavil tracker TK104 s obrovskym akumulatorom (pisu 6000mAh) a vydrzou 60 dni. Ked to vynasobim cinskou konstantou tak aj polovicne udaje v realite by boli fajn. Cena asi 78€ a super je ze ma aj shock sensor, co je to co potrebujeme na skutri.
http://www.ebay.com/itm/Quad-band-Vehic ... 2c686064fa
PDF manual zo stranky vyrobcu: http://www.zhyichina.com/en/GPSTracking ... TK-104.pdf
Toto je moj vazny adept namiesto alarmu, a nijako tym neporusim zaruku motorky, ma bohate prislusenstvo a silny magnet. Nevyhoda vlastna Simka a co s tym v zahranici.
Z ineho sudka a to aj cenoveho je Garmin GTU10, principialne funguje podobne, ale kvalita a najma web server ci aplikacie na mobily su niekde inde. Darmo Garmin je Garmin. Ale v cene 180€ mate rok predplatene data po celom svete, tie potom stoja rocne 50€ a slapu aj v roamingu. Tu je recenzia http://motocykel.sk/clanok.php?id=3093& ... 20GTU%2010
uz kedysi som si kupil mensi tracker, jednoducha kopia TK102 (origos vyraba xenxun.com). Zvycajne sa lisia sadou instrukcii a prikazov. Existuju k nim aj klienti na smartfony. Kazdy z nich je mozne nastavit tak, aby posielal namiesto sms aj data cez gprs smerom na tracking server s mapami (takych serverov je viacero a free, ale mozes mat aj svoj na pc nainstalovany).
Nevyhodou je nizsia vydrz baterky, najma ak zaparkujete na miesto bez gps a gsm signalu, potom sa vymlati rychlo, lebo sa snazi hladat satelity.
A teraz so objavil tracker TK104 s obrovskym akumulatorom (pisu 6000mAh) a vydrzou 60 dni. Ked to vynasobim cinskou konstantou tak aj polovicne udaje v realite by boli fajn. Cena asi 78€ a super je ze ma aj shock sensor, co je to co potrebujeme na skutri.
http://www.ebay.com/itm/Quad-band-Vehic ... 2c686064fa
PDF manual zo stranky vyrobcu: http://www.zhyichina.com/en/GPSTracking ... TK-104.pdf
Toto je moj vazny adept namiesto alarmu, a nijako tym neporusim zaruku motorky, ma bohate prislusenstvo a silny magnet. Nevyhoda vlastna Simka a co s tym v zahranici.
Z ineho sudka a to aj cenoveho je Garmin GTU10, principialne funguje podobne, ale kvalita a najma web server ci aplikacie na mobily su niekde inde. Darmo Garmin je Garmin. Ale v cene 180€ mate rok predplatene data po celom svete, tie potom stoja rocne 50€ a slapu aj v roamingu. Tu je recenzia http://motocykel.sk/clanok.php?id=3093& ... 20GTU%2010
- lacosta
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 26, 2009 10:34 am
- Skúter: Aprilia SR50 Factory only ...
- Kontaktovať užívateľa:
Re: GPS/GSM Trackery
Suhlasim s cinskou konstantou, otazka je co rusicky gsm a gps .... Na jednu stranu skutra mozno budu kradnut amateri, na druhu stranu mozu rozmyslat ako ty a budu to mat zo sebou.
Hail to the king baby !

Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
Utíkej foreste utíkej, honí te kocour divokej ...
- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Ides zaplatit havarijnu poistku a este kupujes vymakany alarm a to vsetko na visiona ? Ach ved to nema vyznam...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Tak tak, až veľmi to prežívaš, kúp si za tie € benzín a voz sa
. Ak ti naňho niekto ukáže prstom,
aj tak pôjde... A ak máš havarijnú poistku , tak nech si ho hľadá poisťovňa

aj tak pôjde... A ak máš havarijnú poistku , tak nech si ho hľadá poisťovňa

Spoiler: ukázať
- BrAtKo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
- Skúter: Honda PCX 150
Caute. Robim si prehlad vsetkeho mozneho, ked ma nieco zaujme tak si rad veci nastudujem a kedze je nas v praci skutristov viacero, informacie zdielam s ostatnymi a kazdy preferuje nieco ine. A ked na nieco zaujimave nadabim, tak sa snazim to posunut aj dalej, napr. ako tento GPS tracker s mega baterkou.