jj, ja rozhodne nemam vo fotovybave preinvestovaneho ani zdaleka tolko, co ty, a siel som do tohto najvacsieho batoha od Katy, pretoze akonahle by som kupil jeho mensiu verziu, prestalo by mi ako naschval miesto stacit... a do tohto vlezie aj 15-palcovy notebook (ma vzadu nan specialne oddelenie)
No na druhu stranu musim napisat, ze ked tam mam 15-palcovy notebook, telo D5000 + 18-55, teleobjektiv 55-300, blesk SB700, volneho miesta je sice este dost aj na nejaky dalsi objektiv a pod., ale hmotnost nalozenej techniky uz da zabrat, takze takto nalozeny by som asi na chrbate na scootri viezt nechcel... to ho radsej nejako pripevnit na zadne sedadlo, nech ho clovek nenesie na chrbte.

I ked vo tvojom pripade hovorime o 50ccm skutri, takze nejaka dlha trasa za fotenim sa asi nekona, a ak tam nebudes mat vlozeny notebook, tak aj ta hmotnost bude o peknych par kil nizsia... (i ked zase to tvoje telo (dlsr) a objektiv vazia isto viac nez dost)
jo, a aj tieto Katy 3n1-x ponukaju moznost pohodlneho vyberania a vkladania fotoaparatu zboku, vid obrazok (na obrazku nejaka z mensich verzii, bud 3n1-20 alebo 3n1-10):