Pred tym v orangi tak trojnasobok
Edit: tento mesiac 80sms 110 minut. Par mb dat a platim 5.61€
Moderátor: Moderators

Duky a neoplati sa ti viac to ze ked pouzijes net zaplatis 50 centov a mas na cely den zadara ak nepouzijes neplatis nic. Cize maximalne mozes minut 15 eciek
 Duky a neoplati sa ti viac to ze ked pouzijes net zaplatis 50 centov a mas na cely den zadara ak nepouzijes neplatis nic. Cize maximalne mozes minut 15 eciek

no veď to mám akože ten denný internetRips. napísal:Lebo pausal ma stoji 4 € mesacne a to sa za 100min a 100 sms oplatiDuky a neoplati sa ti viac to ze ked pouzijes net zaplatis 50 centov a mas na cely den zadara ak nepouzijes neplatis nic. Cize maximalne mozes minut 15 eciek

kľudne to môže byť aj počasie, ktoré má nastavený interval obnovy dát...a keď sa wifi vypne tak si to dáta stiahne cez net.Rips. napísal:Skorej ako android to robi daka appka co ti bezi na pozadi. A rieseni ti dali uz dost do plena. Alebo si to pis na ruku to je najistejsie
 mne taký internet vyhovuje aj na celý mesiac, aj na dovolenke v chorvátsku. Za pár kún na deň som mal internet na koľko dní som chcel ..
 mne taký internet vyhovuje aj na celý mesiac, aj na dovolenke v chorvátsku. Za pár kún na deň som mal internet na koľko dní som chcel ..

tesco mobile pouziva siet O2. internet mam svizny podla parametrov, rovnaky ako som mal este nedavno v tcome (mobilny), ktory som zrusil.SnoopyBA napísal:Nepoznam, nerobim sa hlupym. Fakt netusim o com rozpravate. A hlavne ma to nejako nelaka "spoznat". Neviem totiz naco.. Mam neobm, resp po 2giga spomaleny net a neminiem to ani keby som chcel. Nakolko som doma aj v robote na wifine.. Nevravim ze je to zla vec, ale fakt netusim naco by mi to bolo. Taky David alebo niekto iny to mozno vyuzije, ale ja urcite nie..
Edit: teraz pozeram ze su to partneri O2.. Ak maju aj "ich" internet, tak dakujem pekne.. Mal som ho doteraz a stacilo. S takym napr Tcom-om sa neda porovnat. (ak pisem sprostosti opravte ma, naozaj netusim o com tesco mobile je..)
Sent from iPhone 5 using Tapatalk 2

. Geocaching, ingress, foursquare a tripadvisor teda nebol problém
. Geocaching, ingress, foursquare a tripadvisor teda nebol problém  , fajn veci na dovolenku...
, fajn veci na dovolenku...

Je už aj s KitKat 4.4, alebo ešte treba updatovať?
 Je už aj s KitKat 4.4, alebo ešte treba updatovať?