aky mate mobil? (hlasovanie)
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: aky mate mobil? (hlasovanie)
rataj s tym ze ked ides do WP tak budes iba internetovat a telefonovat a zrejme ani nebudes navigovat. pre WP niesu skoro ziadne apps. teda v porovnani s androidom alebo ios
ergonomia je na WP asi najhorsia. vsetky ikony rovnakej farby, vsetko nahadzane na kope. v podstate si musis pamatat co kde mas. ak mas doma alebo planujes xbox tak to moze byt pre teba bonus. pre maleho nech cusi tam mas detsky mod kedy mu to zapnes a nic ti nepokazi. multitasking to nema bohvijaky tez. a tusim ked to vypnes tak ti nebude zvonit budik ale to mozno nevedia ani ine smartphony len ak si zvyknuty z klasickych telefonov tak ta to moze prekvapit.
ak ides do WP napriek tomu vsetkemu tak pozeraj po lumiach. niektore maju aspon bezstekrove nabijanie.
ergonomia je na WP asi najhorsia. vsetky ikony rovnakej farby, vsetko nahadzane na kope. v podstate si musis pamatat co kde mas. ak mas doma alebo planujes xbox tak to moze byt pre teba bonus. pre maleho nech cusi tam mas detsky mod kedy mu to zapnes a nic ti nepokazi. multitasking to nema bohvijaky tez. a tusim ked to vypnes tak ti nebude zvonit budik ale to mozno nevedia ani ine smartphony len ak si zvyknuty z klasickych telefonov tak ta to moze prekvapit.
ak ides do WP napriek tomu vsetkemu tak pozeraj po lumiach. niektore maju aspon bezstekrove nabijanie.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Nabijanie bez pripojenia nabijacky maju len niektore lumie, tiebvyssie rady, je to trchnologia Qi. Je to sikovna vec, ale pokial potrebujes rychlo nabit telefon, tak s takou nabijackou to nejde. Nabijacka s Qi stoji 35 - 40 eur.
Ja som chcel najprv wp8, ale naozaj tie aplikacie a podpora nic extra, tak som zostal pri androide
Ja som chcel najprv wp8, ale naozaj tie aplikacie a podpora nic extra, tak som zostal pri androide
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ako nevrhám sa za každou appkou, vystačím si s 2-3 navyše oproti štandartnej výbave, na hrajkanie mám iPad2. No hooodne negatívne ma prekvapilo, že konkrétne na tento model treba doplatiť ešte 35€ za globálnu navigačnú licenciu, hoci predchádzajúci model L620 to má v cene.
Bordel v oknách vraj rieši WP8 black, bezdotykové nabíjanie ma nebere, micro usb mám takmer všade k dispozícíí.
No idem ešte recenzičky počítať. Ale tá navigácia ma teda od Nokie nepríjemne prekvapkala.
Huh, a totok kdo mi tu dopisal?
tak ked mas ipad tak chod do iphonu. ulahcis si zivot, ale je to 2x drahsie to je fakt ale zas mas to servisovatelne a vis ze aj za 3 roky to budes moct este pouzivat s aktualnym sw
iVeci nemam rad, ale ked som to dostal, co to mam zahodit? Ale uFona by som teda za vlastne nekupil.
Bordel v oknách vraj rieši WP8 black, bezdotykové nabíjanie ma nebere, micro usb mám takmer všade k dispozícíí.
No idem ešte recenzičky počítať. Ale tá navigácia ma teda od Nokie nepríjemne prekvapkala.
Huh, a totok kdo mi tu dopisal?
tak ked mas ipad tak chod do iphonu. ulahcis si zivot, ale je to 2x drahsie to je fakt ale zas mas to servisovatelne a vis ze aj za 3 roky to budes moct este pouzivat s aktualnym sw
iVeci nemam rad, ale ked som to dostal, co to mam zahodit? Ale uFona by som teda za vlastne nekupil.
Naposledy upravil/-a Bacil-BA v St Jan 15, 2014 3:30 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
- Miky1
- motorkár
- Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
- Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014
Aký máte názor na Samsung Galaxy Note 3 ?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
samsung je vyrobca chladniciek.Miky1 napísal:Aký máte názor na Samsung Galaxy Note 3 ?
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Pre mna je to ako mobil uz moc veke (mam S3 ) Na tablet moc male . Ale ak to chce niekto pouziva ako alternativu medzi tymito dvoma zariadeniami nie zla volba iba sa zmierit stou velkostou. Ja by som ale asi volil racej S3 momentalne je za dobru cenu velkost tak akurat a tie novsie nic neprinasaju za vysiu cenu nakolko aplikacie maju co robit aby dvojadro vyuzili. Ale to uz som sa odklonil od otazky
Kazdopadne ak si note kupi clovek ktory vie na co ho bude pouzivat a rata s tou velkostou bude podla mna velmy spokojny 

podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
Tak som sa pohrajkal s Lumia 625 a je to celkom svizny fofonik, celkom dobry display a vybava, fotecky vyborne, ale v ciernom zaklade sa mi moc nepaci, musel by som ho nejako prekrytovat.
No este mam dalsieho chrobaka v hlave. Samsung Galaxy Xcover2 za 79€, padu, prachu, vode odolny s IP67. dizajnovo nie je na zahodenie. Dvojjadro 1GHz, 1GB RAM. To by stacilo dat na skutri iba do drziaka a nemusim riesit ziadne krytie, aj na rybacku by sa hodil, ked mam casto mokre ruky, mozno by zvladol aj natacanie pod vodou. Idem ho niekde omakat.
No este mam dalsieho chrobaka v hlave. Samsung Galaxy Xcover2 za 79€, padu, prachu, vode odolny s IP67. dizajnovo nie je na zahodenie. Dvojjadro 1GHz, 1GB RAM. To by stacilo dat na skutri iba do drziaka a nemusim riesit ziadne krytie, aj na rybacku by sa hodil, ked mam casto mokre ruky, mozno by zvladol aj natacanie pod vodou. Idem ho niekde omakat.
Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Ak chodis stale niekam s taskou, kufrikom, ladvinkou a na hovory pouzivas BT sluchadlo moze byt. Ale v lete na kupku len tak lahko nenapadne niekam nezasijes.Miky1 napísal:Aký máte názor na Samsung Galaxy Note 3 ?
Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
theruck napísal:samsung je vyrobca chladniciek.Miky1 napísal:Aký máte názor na Samsung Galaxy Note 3 ?
....že chladničiek...neverím že nevieš, aký široký sortiment výrobkov má Samsung,Tým myslím nielen finálne produkty ale hlavne polovodičové súčiastky a hlavne čipy a pod...
Ja som mal dokonca aj pračku pred 18 rokmi, vtedy ešte SAMSUNG-CALEX...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Luthar
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
- Skúter: Derbi GP1i 250
Pozri aj SONY xperiu Z alebo novsiu Z1 je to ich vlajkova lod. tu mam a je tak isto vodeodolna a aj proti prachu. Velmi dobra vychytavka
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Do Z tak trosku zateka, radsej Z1. Aj ked Z bola vlajkova lod, tak sa im nepodarila.
Bacil, podla toho co pises, tak ten samsung ma pre teba väcsie vyuzitie, ale to tusim ma vlastny OS, nie android
Bacil, podla toho co pises, tak ten samsung ma pre teba väcsie vyuzitie, ale to tusim ma vlastny OS, nie android
-
- motorkár
Ja mám doma Samsung tlačku colorowu a tré mobilé. Tak asi bude aj štvrtý, adié Nokia.
Tak už zasa nič.
- Luthar
- motorkár
do Z zateka? to si nemslim mozno mal niekto blby kus, no moja sa bezne vala vo vani uzila si uz aj more a nikdy do nej nezatieklo. a dizajnovo je urcite krajsia ako Z1 tama taky hruby ram ako renesancny obraz 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Nemyslim, ze vodeodolne telefony su vhodne do slanej vody, ta da gumickam dobre zabrat.
Viac ludi sa na to stazovalo. www.forum.xperia.cz
Viac ludi sa na to stazovalo. www.forum.xperia.cz
- Luthar
- motorkár
Ale gume sa nemoze nic stat pokial je vo vode 20 minut
keby tam bola 20 dni tak mozno, ajtak po vybrati som ho umyl v sladkej vode. Myslim si ze tam ide skor o ine faktory, ako priliz hlboke ponorenie kde uz tlak vody prenikne cez tesnenie.
Hlavne negativne hodnotenia na nete su pochopitelne, nakolko cloveku ktoremu sa to stane ma tendenciu sa stazovat kde sa len da, ale ostatnych niekolko milion pouzivatelov, ktory taky problem nemaju tak nevyhladavaju diskusie obdobneho typu.
to je ako s kazdou vecou ktora je na trhu

Hlavne negativne hodnotenia na nete su pochopitelne, nakolko cloveku ktoremu sa to stane ma tendenciu sa stazovat kde sa len da, ale ostatnych niekolko milion pouzivatelov, ktory taky problem nemaju tak nevyhladavaju diskusie obdobneho typu.
to je ako s kazdou vecou ktora je na trhu

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak.....presne! A aj to že každý jeden z nás poznáme, že sú určité typy ľudí, čo pokazia aj nákovu... Alebo skrátka majú takú smolu v živote.
To jak čítam recenzie minulý týždeň na tyčový akuvysávač s rotačnou kefou.Primárne je určený a robený na také to domáce rýchlovysávanie, že má prísť návšteva tak prebehnem aspoň koberec v obývačke, nech nieje hamba...a polovica ľudí sa tam sťažuje že je tam slabá baterka, a nevydá povysávať celý byt na jeden krát.
Jak keby ten vysávač bol určený na také niečo...
To jak čítam recenzie minulý týždeň na tyčový akuvysávač s rotačnou kefou.Primárne je určený a robený na také to domáce rýchlovysávanie, že má prísť návšteva tak prebehnem aspoň koberec v obývačke, nech nieje hamba...a polovica ľudí sa tam sťažuje že je tam slabá baterka, a nevydá povysávať celý byt na jeden krát.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- waikik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
- Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S
"Tyčovku" sme si kúpili aj my s manželkou...ALe ako vraví VLADY...,vedeli sme ,že čo chceme a na čo je to určené...návšetva rozsype misku s chipsami a nastáva jeho chvíľa...na celý byt je klasika vysávač predsa....ale ako sa vraví..."hladnému chleba dáš..,no rozumu nie"......a propo..téma....chi,chi...mám mobil zdedený po synovi...Ako ináč..ja zarábam a on 15 ročný je stále o krok vpred...mám LG 990i...on...SAMSUNG S 3...čo neurobíš pre ďeťurence.....P.S...aspoň keby to chlapčisko vďačné bolo...ha,ha 

"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
-
- motorkár
Mne tyčák Electrolux 2v1 s NiMh baterkami odišiel po vyše dvoch rokoch. V servise zaťal, že výmena bateriek cca 75€. Za 79€ som ho kúpil v akcii. Z HobbyKing som teda objednal za 15USD 10bateriek do modelov s páskovými vývodmi. Veľkosť rovnaká, kapacita 2,5x vyššia ako pôvodné. K tomu 2 hoďky roboty na striedačku s nadávaním a bolo to hotové. 3x2 po dve baterky boli okolo turbínky a motora, 4ks v rukoväti. Teraz s tým povysávam na jednu šupu skoro celý byt. Hlavne mi tá kefa dobre zberá dlhé vlasy z kobercov (3 dlhovlasé baby doma) a psie chlpy z Cavaliera. Veľký vysávač teraz vytiahneme ledva 2x za mesiac. Ešte som baypassol tepelnú poistku na motor kefy, lebo po 5 minutách sa jedovala a znižovala otáčky, pritom motor bol OK.
Tak už zasa nič.
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
pozeral som nejaky test xperie Z, kde ju ponarali do 8 metrov a v pohodke zvladlaLuthar napísal:... Myslim si ze tam ide skor o ine faktory, ako priliz hlboke ponorenie kde uz tlak vody prenikne cez tesnenie.
...

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Zavisi od kusu, ale kazdopadne je divne, ze ta chyba nie je ojedinela a tiez je divne, ze to ,,bola,, ich vlajkova lod a chvilu nato, ako sa dostala na trh prisli so Z1, preco ? Zeby zistili, ze Z ma nejake chyby ?
- Stanleey
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
- Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511
Xperia Z mala v porovnaní s konkurenciou problém s farbami (čierna nebola celkom čierna) a menším pozorovacím uhlom. Nasledovala Xperia Z Ultra, kde hlavné nedostatky už odstránili, ale to už je kategória Phablet, takže tam zasa nebol kladený taký dôraz na foťák v nej (absencia osvetlovacej Led, len 8 Mpx...). Z1 je z tohto hľadiska už ale niekde inde (nová optika G Lens, 20,7 Mpx, optická stabilizácia...).
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Z1 má tuším problémy so samodeformáciou, akurát včera som to čítal.
odoslané z mobilu
odoslané z mobilu
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
o tej deformacii som cital, ale skor to prisudzovali k podvodu od konkurencie alebo zlemu zaobchadzaniu s telefonom, napriklad nosenie tel v zadnom vrecku nohavic a sedeniu na nom
- Stanleey
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
- Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511
Tiež si myslím, veď Z1-ka má celohliníkové telo.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica
S6 Sport PRO vario
S6 PRO Replica
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am