Brigády, letné brigády a všeličo okolo nich

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
123DUSAN321
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
Skúter: CPI Formula R 50

Brigády, letné brigády a všeličo okolo nich

#1 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Po Jún 20, 2011 10:27 am

Keďže som tu nič podobné nenašiel tak som sa rozhodol založiť túto tému...Určite sem (na fórum) chodí aj veľa študentov resp. ľudí, ktorí nepracujú alebo nemajú stály príjem...Ale je aj veľa študentov, ktorí ani nevedia kde by mohli robiť cez prázdniny (ako napríklad ja)..A myslím si, že táto téma by mohla poslúžiť ako inšpirácia na aké odvetvie resp. druh brigády sa zamerať..a myslím, že by sa sem mohli pridávať aj nejaké linky resp. odkazy na solídne (najlepšie osobne overené) ponuky nielen pre brigádnikov (ale najmä pre nich)...A ďalej aj nejaké osobné skúsenosti s pracovnými agentúrami a ľuďmi resp. podnikmi, firmami či spoločnosťami kde sa dá brigádovať...

DesTiny
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Jún 06, 2011 6:08 pm
Skúter: neuvedený

Re: Brigády, letné brigády a všeličo okolo nich

#2 Príspevok od užívateľa DesTiny » Po Jún 20, 2011 7:46 pm

no ja som si brigadu nasiel najprv cez agentutu vysledo? strach a hroza a mulacenie za par € (TESSCO) vyhodili ma pretoze som s kamaratom blbnul a prevratili sme 1 paletu na ktorej bolo nalozenych 3 palety pokazenych vajec a chudak kamaratr na ktoreho som to vyklopil bol pod nimi skoro dve hodiny pretoze som sa smial a nedokazal som ho odtial vyhrabat :D

druhu mi nasla mama vysledok? este horsie ako agentura (skladka a triedenie PET flias) bol som tam jeden den potom som sa uz nevratil :D

tretiu som si nasiel ja sice to bola drina ale za cca 6€ na hodinu to bolo v poho :D robil som v lese uhadzovacky prerezavky sadenie atd sice som si dva krat takmer pokecal s medvedom a raz ma takmer jelen na parohy nabral ale inakv pohode roboticka na cerstvom vzduchu a kondicka mi cez to leto nabehla nehorazne!!! cize odporucam ak mate v meste nieco podobne nevahajte
podpis som si este nenastavil

Dodo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
Skúter: Gilera Runner 50SP 2010

#3 Príspevok od užívateľa Dodo » Po Jún 20, 2011 9:02 pm

suhlasim s GT, chvilu si v banku vysmiaty a zrazu nastane zvrat a na ucte mozes mat velmi lahko 0 a budes sa spamatavat kde sa stala chyba

123DUSAN321
skútrista
skútrista

#4 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Po Jún 20, 2011 9:29 pm

hej toto s tou ruletou mi spomínal kamoš...ale zase ja som neni až taký pohodlný, že by som nič pre tie peniaze neurobil...lenže ja mám radšej robotu kde mám trochu volnosti...nie sedet pri páse osem hodín ako otrok za pár korun...to je oničom...

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#5 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Jún 20, 2011 9:40 pm

keby elektronicka ruleta fungovala tak už chodim na "veyrone od Buggati"
skusenosť s ruletov na nete ma stala 2000ečok.
hral som na strankach bet and win.....a zaoberal som sa tým dosť intenzivne asi rok kym som začal hrať.
živu ruletu som hraval ked som mal 19 rokov tam sa dalo ešte ako tak vyhrať. tam som mal počiatok 6000sk a behom roka som bol zhruba na 300 000sk
kupil som si v 1996om favorita za 120 000 a zvyšok išiel späť do rulety. boli dni ked som za 20 minut nahral 60 000sk a na dalši den som 40 000 prehral za 10 vsadení.
keby bola ruleta určena na zisk tak Las Vegas nevznikne a neudrži sa doteraz.
pri elektronickej rulete čim viac maš vsadené, tým skor sa stane , že neuspeješ. darmo vypisuju, že je tam generator nahodných čisel...
firma na kadejakých ostrovoch čo tam maju učty si spravili pekný kšeft z toho.

modreOKO
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)

#6 Príspevok od užívateľa modreOKO » Po Jún 20, 2011 9:41 pm

ruleta, stávky, alebo podobne ... tiez som nejaky ten rok fičal na plus500, urcite to poznate, ..fiktivne obchodovanie /akcie,komodity,indexy atd ../ ale s realnymi peniazmi, ako normalne na burze , clovek sa tomu musi fakt venovat ak chce z toho "žiť" no a samozrejme stastie a dostatocne velky zaciatocny kapital .. co poznam ludi co to zacali riesit dopadli podobne ako vy hovorite stou ruletou .. a teda aj ja , najlepsie je poctiva robota a makat .. vysledky sa dostavia :)
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

123DUSAN321
skútrista
skútrista

#7 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Po Jún 20, 2011 9:46 pm

tomu verím modreoko že podstivou robotou...lenže teraz ked si pozreš ponuku brigád...každá druhá pomaly..je podvod..nájst serioznu brigádu (nie podvod alebo otrokárstvo) je v dnešnej dobe ked každý len klame dosť ťažké...

modreOKO
motorkár
motorkár

#8 Príspevok od užívateľa modreOKO » Po Jún 20, 2011 9:55 pm

ludia v meste to maju o daco lahsie ako niekde mimo kde tych prilezitosti nie je tolko, ja som mal v tomto stastie ze som sa prepracoval k spravnym ludom u ktorych som sa dobre zapisal a dost dobre sa snimi uz poznam .. zaklad je pracovitost, slusnost , chut do roboty, ale zase nenechat si skakat pohlave :D
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#9 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Jún 20, 2011 9:57 pm

problem je ten, že človek ktorý ma rodinu bude robiť aj za tie 2-3 eura na hodku, ktore sa Tebe zdaju málo.
taká je doba. bohužial u nas v BB kraji ludia robia za 300-400 ečok za 200 hodin.
ked maš platiť nájom tak nemáš na výber velmi.
a ked sa ozveš odpoved zamestnávatela je, že ak sa Ti nepáči tak možeš isť lebo urad prace vo Zvolene je plný na prasknutie.
3ečka na hodku vo Zvolene sa už považuje za dobrý plat...
ja v kofole odrobim 200-240 hodin a mam sotva 700ečok. a to jazdim na 9 tone a vynosim to v rukach každý den. či prši, či sneži, či je vonku +30 alebo -15

modreOKO
motorkár
motorkár

#10 Príspevok od užívateľa modreOKO » Po Jún 20, 2011 10:01 pm

...MItko presne tak ako pises :good: .. a sme zase pri tom istom, ze my robit budeme aj za taky peniaz, nechame si skakat po hlave a budeme drzat hubu a krok ..ako pred par dnami ked oznamili zvysenie ceny plynu pre domacnosti a následne na to reakcie ludi : "no čo uz" .. "no nemalo by to byt hmmm" ...atp, ked som to videl to uz si tu snami môzu robit fakt cokolvek.. ved co my sa pispôsobime .. sorry za OT musel som ..
Naposledy upravil/-a modreOKO v Po Jún 20, 2011 10:02 pm, upravené celkom 1 krát.

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Po Jún 20, 2011 10:02 pm

No ja som donedávna otročil za 2 € na hodinu, ale už sa to fakt nedalo vydržať (chodil som domov zrobený ako zbitý pes a robiť 12 hodinovky 6 dní v týždni stále dokola bolo na mňa veľa a nakoniec zistiť že som zarobil žalostne málo) tak teraz si zadarmo robím doma bývanie :D. V dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť dobrú brigádu ak vôbec nejakú mimo veľkých miest.
S tou ruletou som skúšal tiež ten systém že vždy vsadiť dvojnásobok straty a vždy som vlastne v zisku 1 e. Toto mi fungovalo keď som hral za fiktívne peniaze. Ale akonáhle človek začne hrať o real peniaze tak nieje ochotný ísť do rizika a vsadiť viac ako v mojom prípade 32 €, nato proste nemám nervy, lebo môže prísť séria nekonečných čiernych keď ja stále dávam červenú :%)
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

nigdais02
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D

#12 Príspevok od užívateľa nigdais02 » Po Jún 20, 2011 10:02 pm

moju brigádu sa dozviete až sobotu :D ale stojí zato a baví ma to ;) no nechajte sa prekvapiť (dúfam že aj foto sa podarí )
....To ťa musí baviť....

KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.

EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.

123DUSAN321
skútrista
skútrista

#13 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Po Jún 20, 2011 10:11 pm

tak to som zvedavý čo za brigádu:D

DesTiny
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Po Jún 06, 2011 6:08 pm
Skúter: neuvedený

#14 Príspevok od užívateľa DesTiny » Po Jún 20, 2011 11:53 pm

heh to aj ja :D

Aerox1999
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
Skúter: Yamaha Aerox :)

#15 Príspevok od užívateľa Aerox1999 » Ut Jún 21, 2011 11:37 am

Ja som brigadoval ako upratovac na novostavbach :D Bolo to cez znamost a kazdy vikend 10 hodin,5€ na hodinu.Robota otravna ale vzdy som to prezil koli tym 50 € Vzdy bolo najlepsie ked som upratal celu chodbu a na konci zacali rezat kachlicky z karbobruskou takze odznova.Alebo umivat okna, a zoskrabavat tie pripecene stitky od slnka na oknach bola radost, ale co uz neviberieme si :D

123DUSAN321
skútrista
skútrista

#16 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Ut Jún 21, 2011 2:40 pm

inak máte niekto skúsenosti s robotou na doma???resp s brígádami na doma..ak hej s akými??jednalo sa o manuálnu prácu či o klikanie na internete???

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa raplik » Ut Jún 21, 2011 3:24 pm

deltoro5784 napísal:No ja som donedávna otročil za 2 € na hodinu, ale už sa to fakt nedalo vydržať (chodil som domov zrobený ako zbitý pes a robiť 12 hodinovky 6 dní v týždni stále dokola bolo na mňa veľa a nakoniec zistiť že som zarobil žalostne málo) tak teraz si zadarmo robím doma bývanie :D. V dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť dobrú brigádu ak vôbec nejakú mimo veľkých miest.
S tou ruletou som skúšal tiež ten systém že vždy vsadiť dvojnásobok straty a vždy som vlastne v zisku 1 e. Toto mi fungovalo keď som hral za fiktívne peniaze. Ale akonáhle človek začne hrať o real peniaze tak nieje ochotný ísť do rizika a vsadiť viac ako v mojom prípade 32 €, nato proste nemám nervy, lebo môže prísť séria nekonečných čiernych keď ja stále dávam červenú :%)
nehovoriac o tej blbej zelenej nule :-D :-D

gianmarco1
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Dec 27, 2008 3:28 am
Skúter: Bianchi

#18 Príspevok od užívateľa gianmarco1 » Ut Jún 21, 2011 3:55 pm

123DUSAN321 napísal:inak máte niekto skúsenosti s robotou na doma???resp s brígádami na doma..ak hej s akými??jednalo sa o manuálnu prácu či o klikanie na internete???
čistenie bazénov. celkom v pohode robota keď vieš ako na to. opališ sa, na konci sa okúpeš (aj keď v ľadovej vode, ale ak je vonku cez 30°C tak ti je to jedno)
Obrázok

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Jún 21, 2011 6:54 pm

na vyske som chodil brigadovat za 50sk na hodinu (vtedy este sk...) a zarobil som mesacne viac ako po skonceni skoly v normalnej robote kde som mal zodpovednost ako hovado...potom som nasiel lepsiu za 80sk hod a bol som vysmiaty ako leco...takze ze driet za 2-3e na hodinu je horor...pockajte ked pride realny zivot tak budete happy aj za 2e na hodku...

inac najlepsie platene brigady boli v slovnafte v blave ale tam sa inac ako po znamosti nedalo dostat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

michal159
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 21, 2010 12:04 am
Skúter: Aprilia SR LC
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa michal159 » Ut Jún 21, 2011 8:59 pm

nehovoriac o tej blbej zelenej nule :-D :-D[/quote]

viem o čom hovoríš :D
SR50LC-Stage6 SportPro,YasuniC16,DellOrto21,Stage6 R/T Viton,Malossi Overrange,Malossi+16%Primar ,Stage6 Torque Control+R/T zvon

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#21 Príspevok od užívateľa Domco » Ut Jún 21, 2011 10:49 pm

Tak ja osobne mam s brigadami rozne skusenosti .Robil som ozaj vselikde od roznosu letakov,prace pri pokladni v nemenovanom obchodnom retazci ,praci v obchode s naradim ,predavania oblecenia ,prace v sklade, či na mestskom kupalisku ,az po brigady ako pomoc v domove dochodcov ,ci pasova vyroba alebo servis s IT technikou ci Taxi sluzba ,modeling,komparz vo filmoch ci fotenie roznych akcii(ktorymi sa momentalne ako tak aj zivim) ..niekto si povie dost ,ale vzdy som to bral tak ,ze na mieste kde som bol som si nieco zazil a snazil som sa nabuduce najst nieco ine aby som mal nejaku zmenu. Ziadna z mojich prac nebola nejaka extra financne vynosna ,kedze som student, povedal som si nemozem si vyberat .Uz napr aj to fotenie nie je nejako extra vynosne (take svadby ,akcie a podobne to sa da ,ale napr oznamka a potobne veci su o nicom),tak isto modeling, tam peniaze sice dostanem ,ale vlacia ma kade tade ,tam sa postav, to sprav a podobne . A tak kazde leto pomimo skoncim aj na nejakej brigade za 2eura na hodinu ,kde robim 8-12hodin .(pominule leta praca na kupalisku ,minule a toto leto zase praca v sklade so sportovym oblecenim).Nestazujem sa ,poviem si budem robit za 2eura? ale co mi ine zostava, porobim skusky v juni a do oktobra mam vlastne cas, tak hadam nebudem doma sediet ,a ako som povedal som student a tak aj 350euro mesacne je premna fajn ,po troch mesiacoch niekde v sklade sa tesim uz aj na fotenie oznamok pre maturantov a dokonca aj na dalsie skuskove, takze tolko moje skusenosti s brigadami
Gilera runner => Piaggio X8

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#22 Príspevok od užívateľa majo1357 » So Máj 26, 2012 6:22 pm

nevie nikto o ničom ? :)
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#23 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » So Máj 26, 2012 7:46 pm

o nejakej brigáde moc neviem, skôr o práci "na dohodu". ide o pozíciu vodiča tu www.l-s.sk
Podmienky: vek aspoň 25 rokov, anglický jazyk (vedieť komunikovať zo zákazníkom), samozrejme VP sk.B, prax v jazdení min 3 roky - aktívne, znalosť Bratislavy, prípadne vedieť "robiť" s mapou :), príjemný vzhľad, vystupovanie a podobné "omáčky" :D
Kontakt nájdete na spomínanom webe..

Ak by mal niekto záujem poslať CV aj s fotkou!

Možno to nieje "aktuálne" pre niektorých z Vás, no ponúkol som aspoň niečo, o čom viem.. Good luck.

31potkan31
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
Skúter: Yuki Rex 70

#24 Príspevok od užívateľa 31potkan31 » So Máj 26, 2012 8:41 pm

Hej som z okolia Kežmarku :D a za peniaze by som šiel aj mrtvoly kopat :) alebo hocičo !
aj to otročenie
Čierna ovca fora
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví

Wasi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300

#25 Príspevok od užívateľa Wasi » So Máj 26, 2012 11:10 pm

Michal159 ty musis byt z luxusneho kraja ked ti nestacia 3e ako brigadnikovi ktory je tam zamestnany viacmenej na vypomoc a nieje do prace tak kvalifikovany odbornik ako staly zamestnanec.Ja mam cca tolko co je tebe malo+5 rokov praxe v odbore a k tomu Vs zameranu na pracu ktorej sa venujem...

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"