Príspevok
od užívateľa Keejwak » Po Feb 08, 2016 11:18 pm
prisiel zamnou chlapik ze uz pol roka ma skuter v nemenovanom servise a stale mu ho nevedia opravit ...
problem bol v tom ze skuter bol pridreny a nemal po zahriati vykon ... tak majitel dal namontovat kit 70-ku malossi ktoru zaplatil (v servise mu nahodili nejaku cinu bez znacky ) ... po namontovani valca skuter nesiel vobec tak mu menili spojku a uplne hluposti ktore vobec nesuviseli s problemom ... menili vsetko len aby s neho vytahali peniaze
to ze ani stare tesnenie pod valcom neoskrabali ma dorazilo ... ako moze takyto servis vobec fungovat?
nahodili novy piest ( dali ho naopak (podla sipky na pieste ho dali dobre) a tak z neho odkuslo ked sa kruzka trocha prepadli k vyfukovemu kanalu ... ) mimochodom ak poznate pravidlo ze sipka na pieste ma smerovat smerom dolu ku vyfukovemu kanalu tak to nemusi stale platit vid tento pripad ... no pani servisaci to ani len netusili a menili stale vsetko len nie to co treba ..
tak majitelovi skutra uz dosla trpezlivost a isiel si po skuter ... oni mu ho ani nechceli dat
aktualne odomna skuter odisiel v 100% stave s novym valcom a dalsimi vecickami ... ze vraj tak dobre ako teraz nikdy nesiel
ak hladate pomoc a chcete svoj skuter odniest do servisu tak si radsej onom nieco zistite predtym nez ho tam odnesiete

-
Prílohy
-

-

-

-

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon, Malossi X-special belt lang remen ...