tak na zaciatok: Hero Puch AUTOMATIC 2001: 10000km...cca v 3000km dosledkom padu vypadnute gufero a prasknuty piest

Gilera Runner 50 1997: 30000km...predtym netusim momentalne chciple vodne cerpadlo a zadrety motor

Moderátor: Moderators
pocuvaj, to kde si ho kupil, ze mas vyfuk hebo a aj zaruku? Kupil si ho v Presove v Keeway-i, ci niekde inde? Sorry za offtopic, ak odpovies, mozes cez sukromnu spravu...focus napísal:haha po odblokovani dali opacne podlozku,zohol som dzindzik v kabliku brzdovom, nasledkom coho nesvietilo brzdove svetlo a teda nestartoval,zral 4,7 a tiekol jak stara liazka ,ale ked som utiahol vsetky srubky tak sa to zlepsilo.momentalne mam osuchanu podlozku startovania ,tak ze nakopavacka mi smika.potrhane tesnenie varia,vsetko mam objednane zadara ,lebo este je v zaruke. takze mu davam plny knedlik,naj.3200km
najprv som sa bal ze sa rozpadne a nevydrzi do konca zaruky ale zvlada to dobre a tie drobne poruchy nestoja za rec.
Kokso, nepoznam nikoho komu by sa takto kazil scoot aj ked otáznej kvality. Ty si fakt musel chytiť vydarený kus...Tomek napísal:Po 1000km baterka v riti nenabijala naspat !!! po 1500 starter tiez v riti potom ked uz ostala len nakopavacka prvy zub polmesiaca sa zlomila !!! po 2500km sa odtrhlo lanko !!! Okolo 3000 sa zacala srat elektrika !!! A okolo 3500 sa roztopil regler a remen sa presmikuje aj ked ma len 2 mesiace !!! (ale som stym scootrom jazdil na trati atd. takze som nesanoval !!!)
3000 kmmPershing napísal:Veducemu na Mrzáka ® vytvorte zvlastnu kategoriu :gt2: